2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییییی بمیرم آستاره  جانم😢😢😢😢چقدددد ناراحت شدم ب خدااااا😓😓😓تررو خدااا ناامید نشوووو... ...

خدا نکنه عزیزم .تو ناراحت نکن خودت رو .انشالله که شما خوش خبری گلم 🙏🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
الهی که معجزع خدا رو حس کنی و باردار باشی کلی برات دعا می کنم .... بازم جنین داری؟

مرسی گلم نه دیگه ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم خوبی؟روز چند انتقالی گلم؟

خوبم عزیزم

من روز 13 انتقال بلاستم

با این که یک کشو بیبی چک دارم همه تلاشم رو می کنم و نمی زنم

روز چهارشنبه 17 انتقالم میرم آزمایش

تو روز چند بودی؟

انشالله که به سلامتی بغلش بگیری عزیزم

مرسی عزیزم از خدا میخوام معجزه ای مثل من در حق شماهم اتفاق بیفته و اونروز حتما به من خبر بده که در شادیت سهیم باشم

و خدایی که در این نزدیکیست
مرسی عزیزم .انتقال سوم .سه تا بلاست

عزیزم ناامید نشو منم هربار انتقال بلاست داشتم اخرش بار چهارم مثبت شدم سخته خیلی سخت ولی ناامید نشو ایشالله که زودتر جواب میگیری

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نه دیگه ندارم

منم با این وضعیت ناامید شدم

زمانی که انقد خرج کردم بابت میکرو فکر می کردم خیلی شانسش بالاست

الهی که یه روز همه فقط راجع به سونو آنومالی و بعدشم شیر خوردن بچه هامون صحبت کنیم

عزیزم خوبی؟حالت چطوره امروز؟

سلام عزیز جان

بد نیستم

صبح بیدار شدم یه دل‌درد وحشتناک جوری ک فشارم افتاد نزدیک بود بخورم زمین

گفتم دیگ تمومه

ولی دیدم هیچی نیست! 

کمر درد هم دارم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
مرسی عزیزم از خدا میخوام معجزه ای مثل من در حق شماهم اتفاق بیفته و اونروز حتما به من خبر بده که در ش ...

ممنونم از دعات گلم

خدا نکنه عزیزم .تو ناراحت نکن خودت رو .انشالله که شما خوش خبری گلم 🙏🙏

آخه من درکت میکنمممم..هزینه های درمان ب کنااااررررر...هزینه های راه دور و هتل و...بنزین و...استرس جاده و.کلی چیز دیگه ب کنااررر...روح و روانمون هم ک هیچی😓😓الهییی ب حق همین ماه عزیز خدا دلت رو شااااد کنه 🙏🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم ناامید نشو منم هربار انتقال بلاست داشتم اخرش بار چهارم مثبت شدم سخته خیلی سخت ولی ناامید نشو ا ...

ممنون گلم .ولی من دیگه جنین ندارم .ودیگه قرار نیست ادامه بدم .این آخرین شانسم بودم

خوبم عزیزم من روز 13 انتقال بلاستم با این که یک کشو بیبی چک دارم همه تلاشم رو می کنم و نمی زنم رو ...

بسلامتی

منم از بی بی چک متفرم اوندفعه ببی هام مثبت بود و ازمایش منفی

من روز ۴ انتقال سه روزه ام

گاهی شکم و پهلوم درد خفیف دارم

ولی کمردرد امونمو بریده به خاطر طاق باز خوابیدنه فک کنم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩