2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزیزم من ۶ ماهه باردار بودم یعنی با مانتو عملا مشخص نبود باردارم.....  اگه سونو هات نرمالن اصل ...

انا جون اخرین سونوم ماله غربالگریم بوده که میشه ۱۲ هفتگی که خداروشکر همه چی خوب بود

ولی بقول شما یه روز شکمم بزرگه یه روز کوچیکه اینجوری ادم هول ورش میداره😅😅

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها میخوام ای وی اف کنم قراره از سمت محل کار همسرم واکسن بزنن . بعد زنگ زدم دکتر منشیش گفت مشکلی ...

نه عزیزم نباید بزنید

برای سیکل انتقالم دکتر تاکید کرد نزنم. گفت نیای بگی زدم ک سیکلت کنسل میشه

بنظرم برای سیکل پانکچر هم نباید بزنید 

برنامه من و تو پلاس دکتر ساغر کثیری هم توضیح میداد گفت دو ماه قبل یا بعد از آی وی اف میتونید بزنید

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارا روز چند بی بی زدی من 13فردا میخوام بزنم. راستی چشمت روشن😍😍😍

مرسی عزیزدلم من روز ۱۰ زدم پررنگ بود

بزن ان شاالله مثبتی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حدودا ۶ماه

سلام

عزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ ِیادمه دکتر گفته بود طبیعی اقدام کن. چیکار کردی دیگه ویزیت نشدین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچه ها خواهشا اگه کسی جواب منو میدونه بگه ممنون، من اسید معده م خیلی زیاد شده ،تا گلوم میاد بالا،خیل ...

عزیزم دو ساعت قبل خواب مایعات کمتر بخور.... 

آبکی نخور..... 

زیر سرت بلند باشه..... 

به پهلوی سمت چپ بخواب..... 

اگه جواب نداد به دکتر بگو نیاز باشه دارد میده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نباید بزنید برای سیکل انتقالم دکتر تاکید کرد نزنم. گفت نیای بگی زدم ک سیکلت کنسل میشه بنظ ...

آها ممنون عزیزم . پس نزنم اصلا. شوهرمم نباید بزنه ؟ حتما منشی اشتباه کرده منم تعجب کردم 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
هر کی میتونه ج بده توروخدا پاشدم یهویی ترشح ازم ریخت رفتم دیدم صورتیه کمرنگه استرس دارررم شیاف ب ...

عزیزم در حد یکی دو لک صورتی به نظرم سر خود شیاف نذار مگر اینکه با دکترت صحبت کنی اونا بگن..... 

من بودم برا این حد استفاده نمیکردم..... 

فقط استراحت میکردم..... 

اگه با استراحت رفع نشه اون وقت به فکر افزایش پروژسترون اونم با اطلاع دکترم میشدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com