2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دلی داری /... من روز 12 م داره تموم میشه هنو هیچی نزدم/.. روز 18 م انتقالم تازه آزمایش برام نوشت ...

سومین انتقالمه و دیگه جنین ندارم .قبلش هم هیسترو و پی آرپی کردم .جنینام هم سه روزه هستن ولی گفتم اگه مثبت باشه یه حاله نشون میدونه بالاخره

من هر چقدر اسرار میکنم شوهرم راضی به بی بی چک نیس خوبه که تحمل کنی تا ازمایش عزیزم روز دوازده به بعد ...

منم راضی نشد وقتی رفت سرکار با اسنپ رفتم خریدمو اومدم .گفتم بذار هرچی شد خودم زودتر بدونم .فردا دوازدهممه بیبی میزنم

عزیزم تمام تلاشت رو بکن اگر میتونی عامل استرست رو حذف کنی، یوگا و پیلاتس کار کن، من تصمیم گرفتم حتما ...

ممنونم از هم صحبتیت عزیزم. متاسفانه نمی تونم حذفش کنم، و اینکه استرس نیست، یه جور غم شدید و عمیقه.

پیاده روی می رم هر روز. پیش می رم تا ببینم خدا چی می خواد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آره ریسکش زیاده عزیزم اونجا به دکترت هم دسترسی نداری

مرسی از راهنماییت گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان شما تکرر ادرار داشتی؟روز چندم حس کردی؟

نه عزیزم نداشتم تازه الان یخورده دارم‌

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه گلم فردا دوازدهمم دوشنبه عصر میخوام برم که 14روزم تموم بشه دعام کنین

عزیزم دوشنبه صبح برو تا عصر جوابت حاضر شه

چند ساعت تو بتا تاثیر زیادی نداره

خدا همه پدر و مادرها و حفظ کنه، دستش درد نکنه

الهی آمین

بچه ها من دیروز غروب و امروز غروب تهوع دارم طبیعیه؟ صبح ها تهوع ندارم فقط غروبا

طبیعیه عزیزم 😊

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید  یه سوالی برام پیش اومده، دلم می خواد بدونم اعصاب خوردی و شوک ...

پیامتو خوندم دوستم راستش یاد خودم افتادم، من پر از استرس و ناراحتی بودم بخصوص یک سال اخیر،چون توی اقوام مرتب منو با کم سن تر از خودم مقایسه میکردن،یا اینکه فلانی ۵سال بعد از شما ازدواج کرده و بچه داره،جوری شده بود دیگه رفت و آمدی نداشتم،خودمو میگم یه آدم حساس و شکننده شده بودم،با کوچکترین حرفی گریه میکردم،گریه ها...اصلا فکر نمیکردم مثبت بشم،اما الان با خودم میگم ای کاش انقدر خودمو اذیت نمیکردم انگار با بقیه همدست شده بودم و خودآزاری میکردم،شما هم حتما جواب میگیری،انشاالله 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
اره عزیزم بچه اولمه،،چه میدونم دوسه روزه یه فکرای بدی مثله خوره افتاده به جونم ،،میخامم برم سونو مام ...

طلیعی نگرانیتون منم بارداری اولم دوست داشتم زودتر شکمم بزرگ شه انگار اونطوری باورمون میشه  اما تا اخر پنج ماه تخت تخت بود شکمم ولی از شیش به بعد خیلی بزرگ شد،اما دختر دومم از همون ماه ها اپل شکمم جونه زد😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40