2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
من۷ماه بعداز پانکچر انتقال دادم ول بله نظر خودم دلیل مثبت شدنم پردنیزولون و هیستروخراش بود روز انتقا ...

عزیزم ان شالله حتما تشکیل میشه من هیچ شکی ندارم مطمعنم گل پسریا تو دلت جا خشک میکنن تا 8ماه دیگه که بیان بغلت ان شالله

ولیواقعا این حجم از استرس رو من فک نکنم بتونم تحمل کنم ان شالله جواب صبوریتون رو گرفتید مطمعن هستم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خیلی ناراحت شدم ولی حتما خیری توش هست،ان شالله دفعه بعدی واسه ت میمونه مطمعنم عزیزم همین که مث ...

خیلی میترسم دوباره این طوری بشه اصلا نمیدونم چی شده کلاساک تشکیل نشده یا شده سقط شده ایا جنینام مششکل دارن یا ن هزار جور فکر میاد ب سرم ک خدایا چی درانتظارم هست برام دعا کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ذخیره تون چندبود؟نگفت علت اینکه النوا دادچیه؟چرا دفعه دوم تخمکا بیشتر شدن؟ من با سینال ۸تاوباپر ...

من زخیرم بالا ۶.۹ هست والله علتشو نگفت ولی گفت امپول خوبیه دفعه ی اول تا روز ۹ هیچ امپولی نداشتم فقط النوا بود ولی این بار از روز ۷ یه امپول عضلانیم یه پودرو اب بهش اضافه کردفکر کنم برایه اون تخمکم بیشتر شد

من ۸روز بعد هیسترو کلا بعد عملمم لک داشتم دوروزو استراحت کردم وامروز روز سوم پریودمه بله استرادیولو ...

ممنون عزیزم

خب یه تست بده

اگه آبریزش گلودرد داری احتمال بالا کووید هست تست بده خیالت راحت شه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید  یه سوالی برام پیش اومده، دلم می خواد بدونم اعصاب خوردی و شوک ...

عزیزم من به خاطر شرایط روحی خرابم سیکل انتقالم رو کنسل کردم، خیلی حالم بد بود، به زمین و زمان گیر میدادم ، ولی اصلا طاقت گذراندن اون دو هفته انتظار رو نداشتم

تصمیم گرفتم اول خودمو اروم کنم، به قول دوستان اگر خدا بخواد و مثبت هم بشیم استرس های دوره های دیگه هست

سلام خانما باردار میگم من تو ۱۵ هفته بارداری هستم اصلا شکمم تعقیر نکرده 😒همش نگرانم میگم نکنه رسد ن ...

عزیزم نگران نباش شکم از شیش ماه به بعد رشدش محسوس میشه و ماه 8 و9 دیگه درحد ترکیدن میشه الان خیلی زوده مخصوصا اگه شکم اولتون باشه که دیگه قطعاااا دیرتر شکمتون میاد بالا،اصلا اصلا جای نگرانی نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من۷ماه بعداز پانکچر انتقال دادم ول بله نظر خودم دلیل مثبت شدنم پردنیزولون و هیستروخراش بود روز انتقا ...

عزیزم همون ماه که هیسترو کردی و خراش دادی بعدش پریود شدی سیکلت شروع شد؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم تو حالت نرمال فکر کنم ماه بعدش وارد سیکل میشه اما خوب بستگی داره چه درمانی کردن یعنی دکتر میگه ...

کلا خراش تاثیرش تا چند ماهه؟

سلام عزیز دلم من خیلی اطلاعاتم بالا نیست ولی اگه پریود بشی بله میشه وارد سیکل انتقال شد و اینکه خراش ...

جدی میگی 

اگه تا ۲ ماه باشه تاثیرش خیلی خوبه

سلااام بچه ها خاب بودم دیدم درد پریودی دارم از خاب پریدم بعد دیدم لک بینی دارم چیکااار کنم 😭😭 ...

من روز اول و دوم جفتش لکه بینی داشتم

تو برگه ای از مرکز دادن نوشتن مشکلی نیست و تا روز سوم کاملا طبیعیه

عزیزم نگران نباش شکم از شیش ماه به بعد رشدش محسوس میشه و ماه 8 و9 دیگه درحد ترکیدن میشه الان خیلی زو ...

اره عزیزم بچه اولمه،،چه میدونم دوسه روزه یه فکرای بدی مثله خوره افتاده به جونم ،،میخامم برم سونو مامانمم میگه ضرر داره نمیخاد بری

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اره عزیزم بچه اولمه،،چه میدونم دوسه روزه یه فکرای بدی مثله خوره افتاده به جونم ،،میخامم برم سونو مام ...

به نظرم ضرر اون سونوی شکمی که بری خیلی کمتر از استرسیه که به جونت افتاده حداقلش اینه به ارامش میرسی و انقدر فکر الکی نمیکنی

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
من روز اول و دوم جفتش لکه بینی داشتم تو برگه ای از مرکز دادن نوشتن مشکلی نیست و تا روز سوم کاملا طب ...

من روز سومم یکم لک دیدم 

دیگ جرات نمیکنم برم دستشویی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...