2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
آره واقعا ارزش نداره بابام میگه چه فرقی میکنه تو خونه دراز کشیدی تو ماشین دراز می کشی ولی من میترسم ...

آخه با ماشين تو جاده با سرعت و چاله چوله جاده. خدا پشت و پناهت باشه 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

امیدوارم خوب باشید 

یه سوالی برام پیش اومده، دلم می خواد بدونم اعصاب خوردی و شوک روانی، قبل از انتقال جنین چقدر روی نتیجه تاثیر داره، اینکه دوستانی که انتقال دادن و به خصوص مثبت شدن، آیا از مدتی قبلش وضعیت روحی خوبی داشتن و در آرامش بودن؟

راستش منم چند وقت دیگه، حدود دو هفته بعد، برای بار دوم انتقالمه اما بخاطر یکسری مسائل گاهی به شدت اعصابم به هم می ریزه، مثلا برای چند ساعت پی در پی، و همین باعث میشه کلی گریه کنم که چرا به جای آماده کردن روح و روانم برای انتقال، اینطور به هم می ریزم.

حتی این مواقع خورد و خوراکم هم تحت تاثیر قرار می گیره و دست خودم نیست.😞

برای همین دلم می خواد بپرسم ازتون، دوستانی که انتقالتون مثبت شده، اون ماه از نظر روحی چقدر حال و هواتون خوب بوده و آرامش داشتین؟ 

ببخشید طولانی شد، این موضوع مدت زیادیه ذهنم رو درگیر کرده و گاه فکر می کنم شاید به همین خاطر تابحال نتونستم باردار بشم. چون به خاطر شرایط کاری و شخصیتی گاهی تحت فشار و شوک قرار می گیرم. ممنونم 😔

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
چند ماه بعد از پانکچر  انتقال دادین؟ خود روز انتقال تعیین جنسیت کردید استرس نداشتید؟به نظرتون د ...

من۷ماه بعداز پانکچر انتقال دادم ول بله نظر خودم دلیل مثبت شدنم پردنیزولون و هیستروخراش بود روز انتقال تعیین جنسیت کردند چرا استرس داشتم مخصوصا که رسیدم تا دوساعت بهم جواب نمیدادن که نتیجه چی شده میگفتن اگه جنس دلخواهت بود بعد برو حسابداری 

حالا دعا کن قلبش تشکیل شه برام بمونه

آره عزیزم ولی خب هفته دیگه هم واژیناله چون شکمی نشون نمیده فکر کنم من تو یه برنامه ای دارم توش حساب ...

یعنی اگه هفته بعد بریم انشالله قلبش معلومه من فکرکردم هفته بعد تازه ساک بارداری رومیبینن

گلم راستی من سر دخترم هفته ۵ بارداری سونو واژینال دادم افتادم به لکه بینی . اگه میتونی تا ۷ یا ۸ هفت ...

دکترم گفت ۶هفته تموم شد بیا فکرکنم دکترمن اصلا واژینال نمیکنه اینطور شنیدم

سلام خانما باردار میگم من تو ۱۵ هفته بارداری هستم اصلا شکمم تعقیر نکرده 😒همش نگرانم میگم نکنه رسد نکردن که شکمم بزرگ نمیشه اون یه ذره شکمم که دارم شل وول هستش سفت نیست،،سه چهارروزه سینهامم خیلییی تیر میکشه ،،بنظرتون برم سونو یا نه ؟مثلا دوقلو باردارم مگه میشه شکم بزرگ نشه🤔

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خانومای گل میگم من دهم انتقالم بیبیم منفی شد یعنی دیگه منفیه😢😢😢

چه دلی داری /... من روز 12 م داره تموم میشه هنو هیچی نزدم/..

روز 18 م انتقالم تازه آزمایش برام نوشتن

هنو وقت داری به خودت استرس راه نده

آخه با ماشين تو جاده با سرعت و چاله چوله جاده. خدا پشت و پناهت باشه 

عزیزم فکر کردم پشیمون شدم

با این همه سختی و نذر و نیاز باردار شدم ارزش نداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی اگه هفته بعد بریم انشالله قلبش معلومه من فکرکردم هفته بعد تازه ساک بارداری رومیبینن

آره عزیزم الان ۵ هفته ایم هفته دیگه شیش هفته ایم باید قلبش معلوم باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم از تو چ پنهون هفته دیگه قلب تشکیل شه منم شاید برم شمال🥴

به سلامتی من که پشیمون شدم گفتم والا ارزش نداره