2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046117 بازدید | 684499 پست
وای منم دقیقا اینجوری ام😂😂😂😂 اینقد خوابم عمیقه و سنگینه که نگو😂 ولی ببین ما این تصورات و توهما ...

بله درست میگین

من اولین بار ک طبیعی باردار شدم 

همینطور بود چون نمیدونستم. 

گر چه بعد تقریبا ده روز سقط شد. 

بخاطر همینم هست میگن بعد انتقال بزنید ب بیخیالی فقط کار سنگین نکنید

چون همشون عامل استرس هستن. 

دکتر تریاژ رویان خیلی باحاله باهاش حرف میزنی آرامش میگیری چ زن چ مرد فرق نداره

ب من گفت فقط استرس نداشته باش

از این به بعدش دیگ دست تو نیست دست خداست

پس استرس نداشته باش اصلا و خودتو سرگرم کن... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
واااای چرا این اینجوریه جوابش یعنی سرطان دارم😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم این یعنی عفونت 

سرطان دور از جونت wbc میره بالای 100 هزار

البته در حاملگی و زمان تخمک گذاری هم wbc کمی بالاتر میره. دختر گل تفسیر آزمایش های پزشکی یه کتاب چند هزار صفحه ایی داره 

آنا جون عاااااااااالی جواب دادن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم که جوابم رو دادی. خدا دوقلوهات رو برات حفظ کنه و سلامت باشند. پس مصرف همزمان این دوتا ب ...

نه من که هر روز دوتا پردنیزولون میخوردم و سه بار نسبت ۱۰۰به ۲۰۰سرم زدم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم ناامیدنباش خدابزرگه شمااین نی‌نی روازخدابایدبخوای نه بنده خدا گلم فکرکنم شماخارج هستید اگه اش ...

من تنها نقطه امیدم خداست وگرنه اصلا امروز به کارشون حتی یک درصد هم امید ندارم.

ان شااله که خدا خودش برام به شرط عافیت بخواد و برای همه دوستان این جمع هم همین طور به شرط عافیت بخواد.

توی این دو سالی که توی این راه درمان وارد شدم هیچ نقطه مثبتی اینجا ندیدم. به همسرم هم گفتم واقعا سیستم درمانی آلمان رو دوست ندارم. 

در کل اینجا راحت دارو نمیدند، دیگه مجبور بشند و آخرین راه باشه، دارو میدند. مثلا ایران کل ۱۰۰ میل اینترالیپید رو تزریق میکنند ولی اینها فقط ۸ میل تزریق کردند برام، یعنی توی یه برگه نوشتند ۸ میل اینترالیپید با ۲۵۰سی سی سرم و ۹۲ میل دیگه دور ریخته شود.. 

حتی واسه پانکچر بهم زیاد دارو ندادند و خیلی زود پانکچر کردند که حالیکه شاید اگه یکی دو روز دیرتر پانکچر میشدم شناسم بیشتر بود. چون بهم گفتند تخمک ها بالغ نبودند.

من فقط توکلم به خداست. ان شااله که این فندق توی دلم با همه این اعصاب خوردی ها محکم میچسبه و سالم رشد میکنه. امروز خیلی عصبانی شدم و حرص زدم امیدوارم که فندقم حالش خوب باشه. نیم ساعت توی ماشین یه سره داد میزدم سر شوهرم که مقصر اونه، چون قبول نکرد ما بیاییم ایران.

سلام آنا جانم خوبید عزیزم ؟؟ من روز پنج انتقالم..ی مقدار علائم سرماخوردگی دارم🙆🙆🙆🤕🤕🤕😥..نمیدو ...

سلام عزیزم خوبی؟

گلم کروناست نه سرماخوردگی، الان سرماخوردگی و آنفولانزا رفتن مرخصی

تعداد پله اصلاااااااااا مهم نیست زیر نظر متخصص عفونی باش گلم 

تمام مطالبی که دیشب در مورد کرونا گفتم هم بخون عزیزم، استرس هم نداشته باش

مطالبی که گذاشتم امتحان میگیرم ازت ها😅😅😅😅😅

برگ اول: عزیزم بله عالیه....  همون قسمت آخر که نوشته DNA sperm chromatio که برا شما 7 و 4 در ...

مورفولوژی یعنی چی روی چه چیزی تعثیر میزاره ؟ یعنی ممکنه بخاطر این انتقالم منفی شده باشه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
زینبی جون گرمای زیاد افتاب مستقیم به شکم و رحم بعد از انتفال برا جنین مشکلی پیش نمیاره؟یا باعث عدم ل ...

نه گلم کلا بدن ما همیشه دما رو، روی 36.6 درجه تنظیم میکنه 

ولی چه لزومی داره بری تو اون گرما آخه؟ 

کلا حمام داااااااغ هم توصیه نمیشه 

من تنها نقطه امیدم خداست وگرنه اصلا امروز به کارشون حتی یک درصد هم امید ندارم. ان شااله که خدا خودش ...

عزیزم چرا ناشکری میکنی متاسفانه ما عادت کردیم کلی دارو به خوردمون بدن خوب حتما دکترت همون مقدار صلاح دونسته منم ایران نیستم و دیروز انتقال انجام دادم بلافاصله هم از رو تخت بلند شدم خودم رانندگی کردم اومدم خونه الان نباید به خودت استرس بدی ی نگاهی به امارشون بنداز تا استرس ات کم شه الان اینحا با همین به قول ما کم دارو دادنشون امار پارسالشون ۸۳درصد مراجعه کنندگانشون تو ی سال اول درمان باردارشدن این نشون میده شیوه شون درست بوده عزیزم استرس به خودت وارد نکن و به خدا توکل کن ان سالله هممون به زودی باردار میشیم 

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
برگ اول: عزیزم بله عالیه....  همون قسمت آخر که نوشته DNA sperm chromatio که برا شما 7 و 4 در ...

مورفولوژی همون حرکته دیگه ؟ وقتی میکرو کنی دیگه حرکت مهم نیست . هست ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم چرا ناشکری میکنی متاسفانه ما عادت کردیم کلی دارو به خوردمون بدن خوب حتما دکترت همون مقدار صلاح ...

ممنون. من ناشکری نمیکنم، گفتم سیستم درمانیشون رو دوست ندارم. مطمئنم که خدا هوامو داره، ولی خسته شدم. من با اینکه به شدت آدم مثبتی بودم و به کارما معتقدم و همچنین رویاپرداز، دو ساله واسه هر قدمی که برداشتم کلی استرس کشیدم. سه بار سقط داشتم و بیشتر از یکساله که دارم آزمایشات مختلف انجام میدم. اولش بهم گفتند یائسه شدم. بعدش گفتند ذخیره ام کمه. بعدش که پانکچر شدم گفتند تخمک ها بالغ نبود. خدا خواست و یه تخمک بالغ بود. خدا رو شکر.

امروز از دکتر پرسیدم تخمک ها بالغ نبود یعنی اینکه پانکچر زود بود و میتونسته یکی دو روز دیر تر باشه. گفت اره میتونیم اینطوری هم بگیم ولی صد درصد معلوم نمیشد‌.

در کل درست و حسابی جواب نمیدند  و راهنمایی نمیکنند.

ممنون. من ناشکری نمیکنم، گفتم سیستم درمانیشون رو دوست ندارم. مطمئنم که خدا هوامو داره، ولی خسته شدم. ...

نگران نباش ما که غریبیم خدا بیشتر هوامونو داره🤪🤪🤪

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵