2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046117 بازدید | 684499 پست
عزیزم از دکتر یا مرکز خودت بپرس چون ممکنه برا هر کسب تجویز متفاوت باشه....  چون شما مشکلاتت مت ...

نه عزیزم. مرکزی که میرم اصلا بهشون اعتماد ندارم. یه مشت بلا نسبت گاو هستند.

فقط میخوام مطمئن بشم مصرف اینترالیپید با پردنی با هم مشکلی نداره.

وگرنه صد درصد خودم پردنی رو میخورم.

من امروز رفتم انتقال دادم، انتقال که یک دقیقه هم طول نکشید. بعد هم گفتند پاشو لباسهات رو بپوش.

بعد هم پرستار گفت برو دستشویی که وسط تزریق سرم دستشویی لازم نداشته باشی.

من هم رفتم،  یعنی اینها همش یک دقیقه بعد انتقال بود. در حالیکه همه میگن بلافاصله دستشویی نرید😭😭

بعد هم که سرم فقط ۸ میل از اینترالیپید رو با ۲۵۰ سی سی قاطی کردند و تزریق کردند توی نیم ساعت! واسه من که مشکل ایمنی دارم این هیچی نیست.

بعد هم گفتند دو هفته دیگه تست بتا بده  و به ما هم زنگ بزن و نتیجه رو بگو. به سلامت!!!

یعنی من حتی یک درصد هم امید ندارم. احساس بدی دارم. احساس میکنم فقط کار رو تموم کردند که پولشون رو بگیرند.

بعدش به همسرم گفتم بمیرم هم دیگه پام رو توی این مرکز نمیذارم 😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو این مسیر چیزیی نصیبم نشد جزززز خودبیمار پنداری  خیر سرم خودمم کادر درمان هستم چندین ساله&nb ...

عزیزم الهی 😢 😢 😢 😢 ببین تا الان چند بار بهت گفتم برو مشاوره این حالت ها اصلا عادی نیست 

با این حالت ها باردار بشی افسردگیت چند برابر میشه دور از جون

من ادامه دادم و الان که چهارده هفتم دارم‌کم‌کم قطع میکنم

ممنون عزیزم که جوابم رو دادی. خدا دوقلوهات رو برات حفظ کنه و سلامت باشند.

پس مصرف همزمان این دوتا با هم مشکلی نداره؟!

من هم نمیخوام پردنی رو قطع کنم و میخوام ادامه بدم و اینترالیپید هم امروز اولین بود که تزریق کردم، تنها نگرانیم از بابت تداخل این دو با هم هست‌. 

من آنقدر بد خوابم صبح ک بیدار میشم با خودم فکر میگم یوقت نکنه رو شکمم خوابیده باشم یا زانومو بیش از ...

وای منم دقیقا اینجوری ام😂😂😂😂 اینقد خوابم عمیقه و سنگینه که نگو😂

ولی ببین ما این تصورات و توهمات رو داریم که خیال خودمونو راحت کنیم

ببین کسی که طبیعی اقدام میکنه و باردار میشه چند دقه بعد میره دسشویی و ممکنه کارای خیلی سنگین کنه و ممکنه حمام بره بار ها و خودش ندونه که بارداره

پس بنابراین این کارا یا بلند شدن و بد خوابیدن همش احتیاطاتی هست که ما خودمون بخاطر خیال راحتی خودمون انجام میدیم وگرنه همه این ها بلامانع هست

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
حق داری به خدا حق داری ایشالا اون روز کلی آدم رو دلم میخواد یه دل سیر بغل کنم ببوسم 

زینبی جون گرمای زیاد افتاب مستقیم به شکم و رحم بعد از انتفال برا جنین مشکلی پیش نمیاره؟یا باعث عدم لانه گزینیش نمیشه؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
برای مارو اول فریب کردن روز انتقال تعیین جنسیت شد

چند ماه بعد از پانکچر  انتقال دادین؟ خود روز انتقال تعیین جنسیت کردید استرس نداشتید؟به نظرتون دلیل مثبت شدنتون همین بوده؟

ببخشید خیلی سوال پرسیدم عزیزم ولیواقعا نمیدونم کدوم رپش رو.انجام بدم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم. مرکزی که میرم اصلا بهشون اعتماد ندارم. یه مشت بلا نسبت گاو هستند. فقط میخوام مطمئن بشم مص ...

عزیزم ناامیدنباش خدابزرگه شمااین نی‌نی روازخدابایدبخوای نه بنده خدا گلم

فکرکنم شماخارج هستید اگه اشتباه نکنم اینجاچندتاکاربرداشتیم که خارج بودن اوناهم همینطور بودن یعنی بلافاصله بعدازانتقال بلندشده بودن رفته بودن کلا اونجا اعتقادی به استراحت بعدازانتقال ندارن نگران این قضیه نباش 

درموردسرم هم من اطلاعی ندارم که چقدربایدبهت میدادن عزیزم ولی خودت درگیر نکن بسپاربخدا فدات بشم

به خدا چند بار خواستم ماهیتابه مو در بیارم....  میخوایی بگی بسم الله تا  «ب» رو میشنوه می ...

دقیقا 

به خدا منم خیلی سرچ میکنم ولی دکتر متخصص هر چی بگه میگم چشم

و صد البته قبلش میگردم دکتر خوب و قابل اعتماد پیدا میکنم 

یادمه برای پانکچر دکترم استرادیول داد از روز 21 سیکل بخورم ،داشتم شاخ درمیاوردم چرا آخه دکترم به من که آندومتر یوز دارم اینو تجویز کرده ولی اعتماد کردم 

بعدا فهمیدم چون سیکل انتاگونیست بودم و اندومتریوز داشتم اتفاقا بهترین کار رو کرده تا کیفیت تخمک ها بالا بره

چشم عزیزدلم خیلی ممنون از دیروز که گفتی همش حواسم هست علائمم رو چک میکنم همش همچنین تب رو  ا ...

خیییییلی خوشحالم اینو گفتی 

ان شاء الله که کرونا نباشه 

واقعا مانیتورینگ علائم عالیه هیچ ضرری هم نداره

نه عزیزم. مرکزی که میرم اصلا بهشون اعتماد ندارم. یه مشت بلا نسبت گاو هستند. فقط میخوام مطمئن بشم مص ...

عزیزم تو کشورهای شمال اروپا به استراحت و دراز کشیدن اعتقاد ندارن میگن قرار نیست با جاذبه جنین خارج بشه که البته درست هم هست بخاطر ساختار رحم جنین بیرون نمیاد خیالت راحت، بعدش هم فعالیت باعث خونرسانی بیشتر میشه و لانه گزینی بهتری صورت میگیره. ببین من الان همه جا با دوچرخه میرم

و خدایی که در این نزدیکیست