2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
پس بیمارستان خوبیه و قابل اعتماده. دکتر منم اونجا پانکچر میکنه آنا جان من سیکل ۷ روزست، ۳ روز اول ل ...

عزیزم معمولا میگن شروع خونریزی یعنی خون تازه حالا کم و زیادش خیلی ملاک نیست روز اول حساب میشه..... 

من خودم آخرین سیکلم که پانکچر شدم و انتقال دادم یادمه دقیقا یه روز پریود شدم و حجمش هم خیلی کم بود بعدش در حد لک بود فقط..... 

به هر حال کم هم باشه حس کنی خون تازه هست فکر کنم به حساب میاد.... 

نهایت سونو بشی دکتر عیار دستش میاد رزش دیواره بوده یا نه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن عزیز اشکال نداره همونم ک دیروز انتقال جنین داشتم کمرم درد گرفته چند ساعتی میشه😖

ببخشید میپرسم شما کار خاصی بعد انتقال انجام دادین از نظر تغذیه و فعالیت و اینجور چیزا

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
ببخشيد كه من جواب ميدم عزيزم، اصلا اينجوري فكر نكن، منم لرز بدي داشتم و خوندم كه علائم دفع جنين هست، ...

سلام گلم حالت خوبه ؟نی نی خوبه ؟راستی من هنوز نمیدونم جنسیت فسقلیت چیه ها ؟؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ببخشید میپرسم شما کار خاصی بعد انتقال انجام دادین از نظر تغذیه و فعالیت و اینجور چیزا

ن گلم 

امروز شیر نشاسته خوردم

سیب 

اینم چون تو گوگل خوندم خوبه خوردم و گرن رژیم غذایی خاصی ندارم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
واااای نمی دونی چه دلشوره داشتم امروز وقتی خوندم که از علائم دفع جنینه یهو یخ کردم دعا کن برام با تو ...

نگران نباش عزیزم .من داخل همین تاپیک خیلی ها رو دیدم لرز داشتن و مثبت بودن .انشالله که برای شما هم همینطوره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای خوش به حالت  مگه نباید ازمایش بدی؟برا من دکتر گفت روز دهم باید برم ازمایش بدم

مگه روز  چندی شما تا حالا نشنیدم دکتری روز ده ازمایش بنویسه همه دکترا روز 15انتقال میگن ازمایش بدید

سلام خانمها من امروز ظهر انتقال داشتم نمیدونم کار خاصی باید انجام بدم دکترم گفت هیچکاری نمیخواد بکنی ...

حرف دکترت رو گوش کن.... 

زندگی عادی با دور کند..... 

تغذیه سالم و مناسب طبع و مطابق عادت..... 

چیزای عجیب غریب و دور از عادت نیاز نیست بخوری..... 

یکسره نخواب هر از گاهی لااقل تو خونه دور بزن..... 

آب زیاد بخور..... 

یبوست نشو.... 

همین.... 

خودتو سرگرم کن.... 

منتظر بتای تپل باش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ن گلم  امروز شیر نشاسته خوردم سیب  اینم چون تو گوگل خوندم خوبه خوردم و گرن رژیم غذایی خ ...

مرسی منم امروز ظهر انتقال دادم ان شالله که دوتامون مثبت میشیم چون دکترم گفت هیچکار خاصی نکن به زندگی عادیت برس ولی تو نت خیلی چیزا خوندم میخواستم ببینم کسی اینجا کار خاصی کرده 

ن عزیز اشکال نداره همونم ک دیروز انتقال جنین داشتم کمرم درد گرفته چند ساعتی میشه😖

سارا دلارام هم از روز دوم کمر درد داشت .انشالله خیره😍😍

مگه روز  چندی شما تا حالا نشنیدم دکتری روز ده ازمایش بنویسه همه دکترا روز 15انتقال میگن ازمایش ...

من روز اولم نه دقیقا روزیکه برام تاریخ زده میشه ده روز دیگه

آهان حالا فهمیدم  خب تازه تو بارداری طبیعی ریسک مشکلات ژنتیکی پایین تره چون طبق نظریه انتخاب ط ...

منم کاملا موافقم..... 

نگران نباش عزیزم .من داخل همین تاپیک خیلی ها رو دیدم لرز داشتن و مثبت بودن .انشالله که برای شما هم ه ...

عزززیززززم ان شاءالله با هم مثبت بشیم هر روز به  نیت همه انتقالیای این ماه  دارم یاسین میخونم الهی که خدا صدامونو بشنوه 

نه گلم اصلا، کلی معانی مختلف داره، والا منم میترسم دستام ارزش میگیره، بیرون زدگی چشم کاملاااااا واضح ...

زینب جان الان میگی بیرون زدگی چشم 

من الان چندین ساله که حس میکنم چشم چپم بزرگتر از راست هست یذره ....وقتی آرایشگاه رفتم برای عروسیم وآرایشم کرد ارایشگره متوجه شد و گفت انگار چشم چپت بزرگتر هست 

میخوام بگم مشهود نیست اما با ارایش تو عکس یکم مشخصه ....وخودم اکثر اوقات جلو آینه هی چشم چپم رو جمع میکنم که اندازه بشن وکمی حس میکردم چشم چپم بزرگتره ...اما فکر میکردم توهمه 

تابحال کسی متوجه نشده ....خودمم دقت نکردم ....الان که گفتی یادمه پارسال خیلی گیر میدادم به این نامتقارنی 

حرف دکترت رو گوش کن....  زندگی عادی با دور کند.....  تغذیه سالم و مناسب طبع و مطابق عادت ...

ممنونم آنا جون نه بابا خواب کجا بود بعد انتقال خودم رانندگی کردم اومدم خونه 🙃🙃🙃