2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه بگی این دوستان چرا از علیرضایی ناراضی هستن؟ منم بعد بارداریkhooobiرفتم با علیرضایی ولی ...

منم دقیق یادم نیست،اما بطور کلی از. تشخیصش و دقت نکردنش ناراضی بودن

اگر بنظر بهتری برای دکتر رسیدی به منم بگو

انا جون سلام عزیزم من امروز دهمین روز انتقالمه صبح با لرز از خواب بیدار شدم تو گوگل زدم بعضی ها نوشت ...

ببخشيد كه من جواب ميدم عزيزم، اصلا اينجوري فكر نكن، منم لرز بدي داشتم و خوندم كه علائم دفع جنين هست، ولي مثبت شدم😄 مثبت فكر كن و خدا رو بابت فرشته اي كه توي وجودت گذاشته شكر كن.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام خانمها من امروز ظهر انتقال داشتم نمیدونم کار خاصی باید انجام بدم دکترم گفت هیچکاری نمیخواد بکنی زندگی عادی ات رو بکن ولی الان خیلی تو تاپیک ها چیزی خوتدم

وزن شروع :۶۹/۴😀->۶۷/۴😃->۶۳/۹هدف ۵۵
عزیزم منظورش اینه همسرش به اقدام طبیعی راضی نمیشه.....  می‌ترسه اسپرم مشکل‌دار لقاح پیدا کنه.. ...

آهان حالا فهمیدم 

خب تازه تو بارداری طبیعی ریسک مشکلات ژنتیکی پایین تره چون طبق نظریه انتخاب طبیعی سالم ترین و قوی ترین اسپرم میتونه به انتهای لوله فالوپ برسه 

چندین میلیارد سال تمام موجودات زنده همین جوری تولید مثل کردن و مطمئن ترین روش هست (نمیگم خطا نداره مثل سندورم داون و...) ولی این سندروم ها در میکرو کمی بیشتر هستن، برای همینه اگر کسی میکرو کرده و مشکل مالی نداره بهتره سلفری بده جای غربالگری عادی

ببخشيد كه من جواب ميدم عزيزم، اصلا اينجوري فكر نكن، منم لرز بدي داشتم و خوندم كه علائم دفع جنين هست، ...

واااای نمی دونی چه دلشوره داشتم امروز وقتی خوندم که از علائم دفع جنینه یهو یخ کردم دعا کن برام با تو دلیت گلم❤🙏

راستی عزیزم یه درصد اگه مبتلا شدی استرس نده به خودت من تو بارداریم ذات الریه هم کردم الان گل پسرم قر ...

مرسی عزیزدلم

خداحفظش کنه😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه مشکلی نداشتم تنها مشکل که دکتر میگفت همین دی اف ای...البته گفت عکس رنگیت مال چندسال پیشه باید دوب ...

عزیزم خوب لاپرا اگه صرفا تشخیصی باشه هزینش بالا نیست اما خوب من چون میدونستم آندومتریوز دارم ترجیح دادم با دکتری لاپرا کنم که تخصصش تو این زمینه باشه یعنی هم کارش لاپاراسکوپی باشه هم تو زمینه آندومتریوز کار کنه..... 

من از طریق کلینیک آندومتریوز ابن سینا و دکتر خزعلی عمل شدم.... 

اون زمان خانوم دکتر پادمهر جراح دومم بود اما الان خودشون عمل میکنن.... 

والا عمل من سه ساعت طول کشیده بود و لاپرای درمانی بود نه فقط تشخیصی... 

هزینش اون زمان یعنی ۹۴ حدودای 14-15 شد الان همونجا بعید میدونم زیر 25-30 باشه مشابه عمل من، اما خوب دقیق نمیدونم..... 

اما بازم تاکید می‌کنم برا من چون لگنم درگیر آندومتریوز بود هم هزینش بالا بود هم سنگین بود نسبتا.... 

من یه روز بیمارستان بودم.... 

البته شکر خدا روده هام درگیر نشده بود وگرنه فکر کنم یه هفته ای درگیر میشدم تو بیمارستان.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واااای نمی دونی چه دلشوره داشتم امروز وقتی خوندم که از علائم دفع جنینه یهو یخ کردم دعا کن برام با تو ...

نه بابا اصلا نخون توي اينترنت، فقط به خدا توكل كن. ان شاالله به زودي جشن مثبت شدنت رو ميگيريم عزيزم😍 فقط اينكه احتمالا فشارت پايينه و قندت ميفته. من تا دوماهگي همينجوري بودم. مراقب باش كه بلند ميشي سرت گيج نره 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانوما خیلی کمرم درد میکککنه چیکار کنمممم😖😖😖؟

عزیزم باردار هستی درسته؟ 

ببخش حضور ذهن ندارم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com