2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
خانما من احتمالا اتشالا تو هفته اینده بخام برم تو سیکل و شروع به خوردن دارو بکنم چون دخیره تخمدانم خ ...

عزیزم خوب از الان شروع کن تا میتونی سفیده تخم مرغ آب پز بخور (سرشار از آلبومین و کسایی که هایپر میشن بعدا براشون سرم آلبومین تجویز میشه) پس از الان شروع کن و وقتیم آمپولات شروع شدن بیشترش کن..... 

ببین عزیزم کلا پروتئین برا کیفیت تخمکاتم خوبه..... 

آبم زیاد بخور..... 

گوشت و مرغ و ماهی هم زیاد بخور..... 

نیاز باشه پودر پروتئین و داروهام برا مهارش خواهش گرفت ولی تخم مرغ و گوشت و مرغ و ماهی و آب فعلا تنها چیزیه که دست خودته شروع کنی..... 

آمپولات شروع شدن زیاد دولا راست نشو.... 

جارو نکش اصلا ... 

کار سنگین نکن.... 

به تخمدانات فشار نیار چون ریسک تو شن تخمدان هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من ازمايش چكاب اوليه دادم و anti cmv ab-igm و anti cmv ab_igg بالاست مشكلي هست؟

عزیزم igg اگه بالاست جای نگرانی نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بسلامتی نیلداجون نامدار باشه پسرگلت اونوقت معنی نیهاد چی هست؟

مرسی رزیتای عزیزم، ایشالله قسمت خودت

نیهاد یعنی بنیان،  بنیاد، پایه و اساس

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نمیدونم برای همسرم انجام شده یا نه . از کجا متوجه بشم 

والا جواب ازهاش رو باید چک کنی.... 

با درصد نشون میده جوابش رو.... 

برا همسرم من سه تا درصد بود.... 

بازه دوتاش فکر کنم زیر 30% نرمال بود اگه اشتباه نکنم یکی زیر 15% البته دقیق یادم نیست.... 

شب و روزم شده بغض و گریه😢

دوساله ازدواج کردم ولی خیلی ناامیدم

خواهش می کنم اگه کسی در مورد اسپرم اهدایی یا جنین اهدایی اطلاعاتی داره راهنماییم کنه

تو شهر خودمون رفتم کلینیک ناباروری گفت جنین اهدایی داریم ولی خیلی طول میکشه تا بهم بدن

@زینبی_بابا   @تورک_آنا     سلام دوستان خوبید ؟با این توصیف یعنیی من هاشیماتو دا ...

عزیزم بله یه بیماری خود ایمنی برا تیروئیده....

البته من اونایی که دیدم هاشیموتو داشتن آنتی تی پی آوی بالای هزار داشتن.... 

باز دوستانی که تجربش رو دارن بهتر میتونن کمک کنن.... 

عزیزم اگه هم داشته باشی قابل کنترله جای نگرانی نیست..... 

عزیزم والا من دقیق نمیدونم اما به نظرم از الان چرا به این چیزا فکر کنی....  انشالله نیاز نخواه ...

ممنون عزیز دلم 😘اخه عدد NT رو زده بود ۲ و ۱۹ نگران شدم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
@آستاره۷۲ گلم قرارشدناامیدی نداشته باشی توکل بخدا کن عزیزم ازخدابخواه جواب سختیهایی که کشیدی به شیری ...

قربونت رزیتا جون.قبل اینکه انتقال بدم خیلی امید داشتم .ولی تموم مواردی که باعث مثبت شدن میشد کنسل شد .عمل هیسترو و خراشم به خاطر کوتاهی پزشک کنسل شد .انتقال دو مرحله یم شد یه مرحله و یه دونه از جنینهام از بین رفت .فکر میکردم دکتر آنوکسا بهم میده که نداد و گفت که بعد از مثبت شدن بزن .الان فقط خود خدا باید معجزه کنه .هر چند که  همیشه امیدم به خودش بوده و بس ولی وقتی تمام این موارد کنسل شد پیش خودم فکر میکنم شاید اینبار هم نمیخواد

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم ،،iggمشکلی نیست بالا باشه igmباید پاییتر از حد نرمال باشه ....مطمن هم نیستم بپرسس 

بله igg تو هر تسی اگه بالا باشه یعنی قبلا یا مبتلا شده یا سرم اونو زده حالا هر تستی.... 

اما وقتی igm بالا باشه یعنی الان مبتلاست..... 

اصن dfi چه تاثیری رو بارداری داره اگه بالا باشه ؟ 

عزیزم دی اف آی اسپرم وقتی بالا باشه یعنی دی ان ای اسپرم توش شکست هست و این احتمال مشکل دار بودن اسپرم و نهایت جنین رو بالا میشه..... 

اگه اشتباه نکنم رو گرید جنینم نقش داره.... 

شب و روزم شده بغض و گریه😢 دوساله ازدواج کردم ولی خیلی ناامیدم خواهش می کنم اگه کسی در مورد اسپرم ...

عزیزم .فعلا تنها مرکزی که میدونم اسپرم اهدایی میده مرکز مام هست .البته جنین اهدایی هم داره .داخل شهرتون گفتن چقدر باید منتظر بمونید ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...