2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046364 بازدید | 684509 پست
به من گفتن تزریق کردی ۳ ماه طول میکشه ۳ تا رو بزنی بعدش باید بیای.  یعنی ۳ ماه بعد اولین تزریق ...

حالا به من گفت ۳ ماه بعد از دوز دوم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من احتمالا اتشالا تو هفته اینده بخام برم تو سیکل و شروع به خوردن دارو بکنم چون دخیره تخمدانم خیلی  خیلی زیاده ۲۱ هست احتمال هایپر شدنه شدیدم بالاس میخاستم ببینم راهی هست که از هایپرشدن شدیدم جلوگیری بکنه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
مبارك باشه ، متظورتون بيمارستان بهمن هستش؟  چند تا تخمك داشتيد چند تا جنين و چند تا جنسيت مورد ...

مرسی عزیزم بله

۳۴تا جنین داشتم که همرو تعیین جنسیت نکردم دوبسته که بود۱۲تا تعیین جنسیت کردم ۶تا پسر شد دوتاشو انتقال دادم

سلام عزیزم مرسی گلم.دعا کن برام سالم باشن دو هفته دیگه میرم سونو اره عزیزم چرا که نه دقیقا یه نفر کم ...

حتما‌عزیزم..همیشه‌دعاگوی‌دوستای‌خوبم‌هستم

قربونت‌برم..ممنونم

منم‌میخام‌بیام‌تهران‌برادرمان

دنبال‌یه‌دکترخوب‌میگردم‌که‌واقعا‌پیگیرباشه

میخاستم‌درموردرویان‌بدونم..چجورجایی‌هس؟منظمه؟

تاآخرمیتونی‌بایه‌دکترباشی؟

کدوم‌دکترش‌به‌نظرت‌خوبه؟

ویزیت‌هاش‌ساعت‌چندانجام‌میشه؟وآیادولتی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
آره گلم عکس رو بفرست ولی رویان زیر 2 انتقال میدن  بپرس بگو عدد tsh شما 3 هست انتقال میدن یا نه

چشم زنگ میزنم می پرسم ...........جددددی؟؟ یعنی امکانش هس انتقال ندن خوب اگه اینجوریه چرا برا من استرادیول رو  همون روز شروع کرد و بازم آمپول داد بهم قاعدتا باید میگفت عددت بالای 2 هستش و انتقال نمیدیم و الکی چرا دارو داد اونم این همه داروی هورمونی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خوبه همه چی گلم  فقط اون tsh یه کم بالاست، زمان ما البته یادمه 2.9 بود واسه من ولی iui انجام د ...

آره منم گفت مرزه  و اینکه اگه ایشالا باردار شدم این عدد بازم بالاتر میره و باید همین الان کنترل بشه و دارو داد ولی از کنسلی حرفی نزد الان استرس این کنسلی منو گرفته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم معمولا مستقل آزمایش انجام میشه.....  هزینشم بیشتره.....  البته حتما مرکز ناباروری ...

نمیدونم برای همسرم انجام شده یا نه . از کجا متوجه بشم 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته