2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه NT خوب باشه ازمايش nipt تجويز نميشه ولي من خودم از دكتر درخواست كردم و انجام دادم ، ضمنا هميشه ت ...

ممنون سیلویا جون اره به دکتر سونو ان تی رو نشون دادم دکتر گفت اشکالی نداره فقط بزار ازمایش بیاد با اون نظر قطعی میدم اون مهم تره ولی خودمم به سلفری راضی ام که دیگه خیالم راحت بشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
کیا واکسن کرونا تزریق کردن قبل از انتقال جنین؟؟؟بنظرتون مشکلی داره تزریق کنیم واکسن رو 

عزیزم من دوز اول رو تزریق کردم، مرکز ما که کلا اعتقادی نداره فاصله باشه، چند تا لایو هم گذاشتن، تو پیج پزشکان مرکز مام بری میبینی، تاکیدشون اینه که اولویت با تزریق واکسن هست، ازشون هم پرسیدم گفتن دوز دوم رو زدی میتونی سیکل انتقال شروع کنی

ممنون انشالله به سلامتي زايمان كنيد و البته اين براي دوستاني كه دنبال مركزي براي تعيين جنسيت هس ...

منم سری پیش تو همین بهمن از۱۴تا۲تاش پسر شد ولی فکرمیکنم عرق کاسنی روی سرعت اسپرم موثربود 

خانمها من برای کنترل ریزش موهام اسپیرونولاکتون ۱۰۰ مصرف میکنم. دکتر قرص ضد بارداری دزوسپتیو که باید از روز ۳ ام پریود تا ۲۱ روز مصرف کنم برای تنظیم پریود، سه ماه.

حالا من که باید پاییز عمل پانچر رو انجام بدم و تخمک فریز کنم خوردن این داروها تاثیر رو میزان تخمک‌هام داره؟؟

ممکنه نتیجه آزمایشی که دارم میرم برای ذخیره تخمک انجام بدم رو هم عوض کنه؟؟؟

چشم زنگ میزنم می پرسم ...........جددددی؟؟ یعنی امکانش هس انتقال ندن خوب اگه اینجوریه چرا برا من استر ...

عزیزم منم تیروییدم ۳.۵ بود، با اینکه دارو گرفته بودم و اومده بود پایین، گفتن حتما باید زیر نظر دکتر غدد باشی، گفتن باید بهت نامه بده که میتونی وارد سیکل انتقال بشی

خانمها من برای کنترل ریزش موهام اسپیرونولاکتون ۱۰۰ مصرف میکنم. دکتر قرص ضد بارداری دزوسپتیو که باید ...

شرمان جون تا جایی که من اطلاع دارم میگم در حین مصرف اسپیرو باردار نشید، به نظرم در این مورد تحقیق کن، شاید لازم باشه فاصله بندازی

عزیزم مبارک باشه  سارا جان امیدوارم بارداری فوق العاده و راحتی داشته باشی و نینی های سالم و توپ ...

مرسیی عزیزدلم دعا کن برام خیلییی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍