2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046357 بازدید | 684509 پست
ببین شیاف انقباض های رحم رو کم میکنه  نگران نباش با خیال راحت اضافه کن و فعلا ادامه بده

خیلییی ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نسخه آخره برا همسر من اینطوری نوشته شده بود تو نسخش.....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: ...

نه فکر نکنم همچین چیزی آزمایششو داده باشه

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما‌عزیزم..همیشه‌دعاگوی‌دوستای‌خوبم‌هستم قربونت‌برم..ممنونم منم‌میخام‌بیام‌تهران‌برادرمان دنبال‌ ...

عزیزم رویان یه مرکز نیمه دولتیه ولی خب از لحاظ نظم همه کاراشون دقیقه فقط خوب یه ذره شلوغه مثلا هر دفعه که میرم سه چهار ساعت معطل میشم ولی خب همه چی دقیقه و رو نظم هست دکتر خودم مشایخیه خیلییی دکتر خوبه تعریف دکتر مصطفایی رو هم شنیدم بله عزیزم تا آخر میتونی با ی دکتر باشی

من که راضیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام سارا جانم..خوبی عزیزم ؟؟نینیهاا خوبن الحمدلله ؟؟🤗🤗😍😍کی ب سلامتي میری سونو؟؟؟

سلام عزیزدلم

خوبن سلام به خالشون میرسونن😍😍

۱۸ ام عزیزم نوبت گرفتم

خانما من احتمالا اتشالا تو هفته اینده بخام برم تو سیکل و شروع به خوردن دارو بکنم چون دخیره تخمدانم خ ...

سلام

منم ذخیره تخمدانم 10 بود و هایپر شدم

وارد سیکل که شدم از همون اول دکتر بهم رژیم پروتئینی داد

سینه مرغ و گوشت و سفیده تخم مرغ آب پز و دوغ کم نمک

هایپر شدم و 34 تا تخمک داشتم که 30 تاش جنین شد

اذیت شدم ولی نتیجه خوبی بود و چون دقیقا داروهای دکتر رو هم بعد پانکچر به موقع مصرف کردم و رژیم درستی داشتم کل دردش پنج روز بود و خوب شدم

شکمم هم آب نیاورد و سونو سه روز بعد پانکچر شدم گفت همه چی خیلی خوب داره ترمیم میشه

ماه بعدشم رفتم تو سیکل لانگ

یک ماه ال دی خوردم و ماه بعد هم انتقال دادم

سلام عزیزدلم خوبن سلام به خالشون میرسونن😍😍 ۱۸ ام عزیزم نوبت گرفتم

جان  جااان 😍😍❤❤🤗🤗دورشون بگردم..الهییی قلبشون ۱۲۰سااال مثل ساعت بتپههه براتون ❤🤗❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@زینبی_بابا   @تورک_آنا    

سلام دوستان خوبید ؟با این توصیف یعنیی من هاشیماتو دارم؟خطرناکه؟لازمه قبل از بارداری دارو مصرف کنم ؟ازکجا بدونم هاشیماتو هست یا نیست؟ دکتر طرازی گفت نیاز به دارو نیست اما خیلیا مثل من قبلش دارو خوردن ....

Tsh۱/۸۱
T۳...۳/۴۲
T۴...۱/۴۶
Tpo..ab....۶۶/۸۰

میگم این هاشیماتو یه بیماری خود ایمنی هست ربطی به لوپوس نداره؟

نگران شدم اخه شنیدم کسایی که یه بیماری خودایمنی دارن ممکنه لوپوس هم داشته باشن 

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی میگم واسه کسی مثل من که پی جی دی تعیین جنسیت کردم ممکن سلفری دکتر بنویسه ی ...

اگه NT خوب باشه ازمايش nipt تجويز نميشه ولي من خودم از دكتر درخواست كردم و انجام دادم ، ضمنا هميشه تعدادي از جنين ها مشكل كروموزمي و ژنتيكي دارن كه خيلي بعيد هست موفق به لانه گزيني بشن اگه هم بشن طبيعت سقطشون ميكنه و خيلي از علل سقط هاي خود به خودي همين اختلالات هست 

جان  جااان 😍😍❤❤🤗🤗دورشون بگردم..الهییی قلبشون ۱۲۰سااال مثل ساعت بتپههه براتون ❤🤗❤

مرسییی عزیزمهربونم الهییی قسمت خودت بشه به زودی🤲🤲🤲

مرسی عزیزم بله ۳۴تا جنین داشتم که همرو تعیین جنسیت نکردم دوبسته که بود۱۲تا تعیین جنسیت کردم ۶تا پسر ...

ممنون انشالله به سلامتي زايمان كنيد و البته اين براي دوستاني كه دنبال مركزي براي تعيين جنسيت هستن نشون ميده كه كار جنين شناسي بيمارستان بهمن خيلي خوبه كه از ١٢ تا جنين ٦ تا پسر شده چون هر كي تو مام و ابن سينا انجام داده نهايتا يكي يا دو تا جنس مورد نظر را داشته من تو ابن سينا تعيين جنسيت كردم گفتن جنسيت ها معلوم نشده 😳