2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم  اگر هزینه هاش زیاد برات مهم نیست مرکز مام تجهیزات خوبی داره برای فریز تخمک، اما نس ...

ممنونم عزیزم. بهمن اتفاقا به خونه ام خیلی نزدیکه‌

انتخاب دکتر چطور؟مهم هست که دکتر کی باشه گویا. 

اگه مجرد باشین رویان با نامه پزشک قانونی براتون انجام میده چند بار داخل سیکل میبره تا به حد کافی تخم ...

از اون نظر که بخواد واژینال تخمک برداره مشکلی ندارم

استرسم فقط روی پیدا کردن دکتر ماهر و مرکز درمانی خوب هست. 

به منم مرکز مام، ابن سینا، رویان رو معرفی کردن اما دکتر خاصی که قابل اعتماد باشه اونجا نمیشناسم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای قشنگم ممنون بابت راهنماایتون بابت پی ار پی عزیزان من فردا صبح انشالله میرم برای انتقال دو ...

خدا نکنه دلت شکسته باشه عزیزم انشاالله باقدرت وانرژی مثبت میری وجوجوهارو انتقال میدی ومیشن چشم وچراغ خونه وزندگیتون خداپشت وپناهت باشه خواهرجون

خدا نکنه دلت شکسته باشه عزیزم انشاالله باقدرت وانرژی مثبت میری وجوجوهارو انتقال میدی ومیشن چشم وچراغ ...

فدات بشم عزیزم 

انشالله

دوستای مجازی از واقعی هم واقعی ترن❤

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
اره عزیزم حتما بزنین حتی تو این موقعیت تک قلوها هم بزنن.اینقدر زایمان زودرس تو بیمارستان بود و دکتر ...

ممنونم مهربونم دكترم براي هفته اينده ٤ تا تو دوروز برام نوشت كه بزنم. برام دعا كن صحيح و سالم به دنيا بيان فقط❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم من امروز رفتم سونو شدم بهم گفت سن بارداریم 5 هفته و سه روزم هست اول اینکه سن بارداری با ای وی ...

عزيزم خيلي مباركه نبابا چه مشكلي اخه دختر همه چي عاليه

خداياشكرت....❤️ 
بله درسته میگفت که کنسله یعنی رنج آزمایشگاهشون باید 2 باشه؟ عکس آزمایشو بفرستم نگاه میکنی ببینی چجور ...

آره گلم عکس رو بفرست ولی رویان زیر 2 انتقال میدن 

بپرس بگو عدد tsh شما 3 هست انتقال میدن یا نه

سلام زینبی بابا میخام پانکچر ماه بعد همسرم مشکل اسپرم دارع خودمم سنم داره میره بالا گفتم اقدامات ق ...

سلام عزیزم خوبی ؟پیام شما رو شانسی دیدم گلی

ببین عزیزم بهترین کار داشتن تحرک و مصرف مایعات و میوه و سبزیجات تازه هست، خنک نگه داشتن بیضه ها معجزه میکنه ولی لطفا یخ نذارین، همون آب خنک کافیه

واسه آقایون بعضی اوقات مکمل ها خوب هستن از دکتر اورولوژیست بپرسین متناسب با وضعیت ایشون مکمل بنویسه

اگر اضافه وزن دارین کم کنین، همسرتون لباس زیر گشاد و پاچه دار بپوشن و شلوار پارچه ایی خنک، محدود کردن مصرف شیرینی‌جات و سرخ کردنی 

ببین اینا در ظاهر ساده هستن ولی خیلی خیلی موثر 

از اون نظر که بخواد واژینال تخمک برداره مشکلی ندارم استرسم فقط روی پیدا کردن دکتر ماهر و مرکز درمان ...

موفق باشی عزیزم دکتر های رویان خوبن هزینه رویان مناسب تره. قبلا دو تا خواهر رو دیدم تخمک کشی کرده بودن

خدایا شکرت
عزیزم این عکس آزمایشمه میشه نگاه بندازی ببخش اذیتت کردم

خوبه همه چی گلم 

فقط اون tsh یه کم بالاست، زمان ما البته یادمه 2.9 بود واسه من ولی iui انجام دادن، قرص هم از قبلش شروع کردن برام، گفته بودن اگر باردار شدم حتما آزمایش بدم سریع که با iui مامان نشدم 

عكس كارتمو اومدم بفرستم لود نشد شماهم ني ني دارين؟؟ الان بار دارين؟؟ با وحود بچه سخت نيست انتقال د ...

آره گلم یه پسر وروجک دارم ولی دیگه نمیخوام انتقال بدم، اگر خدا خواست طبیعی میده خودش 

کشش ندارم مجدد ivf.کنم

ولی از جهت استراحت باید بگم کاملا با بچه امکانش هست چون هیچ نوع استراحتی لازم نیست، فقط اگر ویار داشته باشی اذیت میشی و کمکی میخوای

عزیزم من یه سوال خیلی مهم دارم شماره سرم اینترالیپید زدی من باید تکرارش کنم نسخه ندارم فردا مطب هم ت ...

نسبت ۱۰۰ سی سی سرم اینترا به ۲۰۰ سی سی سرم 

من از تزریقات یه نفر رو اوردم خونه ولی بلد نبود خودم براش توضیح دادم که چجوری باشه

ولی اگه نمیدونی تزریقش چجوریه بیمارستان بری خیالت راحتتره

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام زینبی جون من رفتم سونو غربالگری اول عدد ان تی رو برام زده ۲و ۱۹خیلی نگرانم  به نظرتون زیاد ...

سلام عزیزم خوبی ؟ ببین کم نیست ولی خب بقیه موارد هم اهمیت داره تو سونو

نگران نباش گلی جواب سلفری عالی میاد قطعا، خدا رو شکر این تکنولوژی هست تا خیالمون راحت بشه، توکل به خدا 

اینجا مامان داشتیم با ان تی 4، ولی بچه سالم بوده 

باید این بررسی ها انجام بشه، اینها نشانه لازم بودن بررسی بیشتر هست نه بیماری