2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046259 بازدید | 684508 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه متاسفانه تایمشو نداره از صبح زود میره تقریبا تا عصر، بعدشم خسته میاد دنگ و ونگ میفته دیگه

از همسر من که دیرتر نمیاد این بنده خدا 8.30 میرسه، لباساشو عوض میکرد تو آشپزخونه بود دیگه 11 شب از شدت خستگی بیهوش میشد😂😂 1 ماه بود دیگه به نتیجش می ارزید این خستگیا چون دکتر سونو منو همسرمو خیلی ترسونده بود واقعا هم خطرناکه، پاهاتم بالاتر از سطح بدنت باشه موقع دراز کشیدن

ایشالله که خیلی زود طول سرویکس زیاد میشه فقط خواهشا استرس نداشته باش چون تا وقتی استراحتی هیچ اتفاقی نمیوفته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
توروخدا کسی نمیدووووونه . اگه میدونین راهنمایی کنین

عزیزم مینوسه SDFA 

که یه عدد درصدی هستش رنج نرمالش هم زیر 15 هستش

تو آزمایش اسپوگرام هاشون نگاه کنید شاید باشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
از همسر من که دیرتر نمیاد این بنده خدا 8.30 میرسه، لباساشو عوض میکرد تو آشپزخونه بود دیگه 11 شب از ش ...

باشه عزیزم، ممنون از راهنماییت گلم    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه اصلا به کسی چه پیشنهاد بده هرکسی گفت بگو ایشالله حامله شدی رو بچه خودت بزار پس منم به شوهرم بگم ...

گویا همه با این اسم مشکل دارن تو خانواده هاشون ما که اعلام کردیم همه گفتن اگه این میذاشتید بهتر نبود؟مادرشوهرم که سریع اسمی که دوست داشتو خوابم دید😂اما همسرم گفت نه مامان جان ایشالله دفعه ی بعدی اینبار دیگه انتخاب شده

سلامزینب جو لوتیروکسین با استرادیول تداخل نداره؟

فک نکنم چون من الان دارم هردوشو میخورم صبح زود ناشتا لوتیروکسین میخورم ساعت 11 هم استرادیول دکترم تجویز کرد اگه تداخل داشت نمیداد بخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

@زینبی_بابا    

@تورک_آنا    

سلام 

من دیروز زنگ زدم به رویان بعد گفتم زید دلم عین پریود شدید میگیره چند لحظه بعد ول میکنه گفت اگه شدیده اذیتت میکنه ی شیاف اضافه کن

من شیاف روزی یدونه دارم بنظرتون اضافه کنم؟اگه نکنم خطرناکه؟اگه خطرناک نیستدوست ندارم اضافه کنم

دردش طبیعیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا  اخه دکترم نگرانم کرد گفت خطر سقط داره ینی نگران نباشم همش استراحت کنم درست میشه  ...

شاید ترسوندتت که استراحتتو بیشتر کنی

شما استراحتتو بکن زیاد نشین زیاد خم و راست نشو

توکل به خدا انشاالله از بین میره

من الان ۱۴ هفته دارم با هماتوم سازش میکنم😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
گویا همه با این اسم مشکل دارن تو خانواده هاشون ما که اعلام کردیم همه گفتن اگه این میذاشتید بهتر نبود ...

من مادرشوهرم هر روز عاشق یه اسمی میشه و اون رو پیشنهاد میده بذاریم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
واقعا  اخه دکترم نگرانم کرد گفت خطر سقط داره ینی نگران نباشم همش استراحت کنم درست میشه  ...

عزیزم منم خونریزی داشتم، دکتر گفت امیدی نداشته باش. این بچه نمیمونه برات، احتمال سقطش زیاده، من گریه میکردم، گفت الکی هم گریه نکن این برات نمیمونه. استراحت کردم و از خدا خواستم که نی نی بمونه.خداروشکر که موند

به سلامتی انتقالت کیه

معلوم نیس عزیزم. دیروز بالاخره تونستم آزمایش کراس مچ رو بدم. معطل همینم وگرنه این ماه قرار بود انتقال بدم.جواب آزمایشم معلوم نیس کی بیاد گف  هفته بعد تماس بگیر ببین اماده اس یا نه. تازه جواب بیاد هم باید ببینیم شک دکتر برطرف میشه یا نه. ظاهرا اگه مثبت باشه مشکلی نیس ولی اگه منفی باشه معلوم میشه عدد آپکام درست نیس و نظر دکتر ایمنی این بود که لنفوسیت تراپی بشم. 

تو رو خدا دعا کنین دنگ و فنگ جدید پیش نیاد از اسفند که منفی شدم هی قراره انتقال بدم ولی نمیدونم چه حکمتی هس که هر بار ی اتفاقی میفته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱