2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
مرسی قربونت برم .نذرت قبول باشه نگران نباش .انشالله که دو هفته دیگه قلب قشنگشون هم میبینی .منم به ن ...

مرسی😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جااانم انشاالله که سالم سلامت بغلشون کنی😍😍 من برا خودم اصلا دلم روشن نیس حالم امروز یه جوری هر ...

عزیزم منم بی علامت بی علامت بودم طوری که انگار هیچ اتفاقی نیوفتاده به علایم دقت نکن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جااانم انشاالله که سالم سلامت بغلشون کنی😍😍 من برا خودم اصلا دلم روشن نیس حالم امروز یه جوری هر ...

عزیزم ناامید نباش فقط از خدا بخواه

دنبال علائم هم نباش

ان شاالله نی نیات چسبیدن به دلت 

روز چندی الان؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ایشالله که ندرت قبول باشه عزیزم 🤲🤲🤲

مرسی عزیزم

تیکرت مبارکه.

ان شاالله تیکر جفتمون به سلامتی تموم بشه و نی نی هامونو بغل کنیم

کی میری سونو؟

سلام . عزیزم یه سولل شما قبل اینکه پانکچر کنین لبنیات و سردی استفاده میکردین یا نه ؟ 

من کلا اصلا لبنیات نمیخورم و کلا گرمی خورم و اینکه یه مدت طولانی ام بود که به خاطر پانکچر انتقال و اینا بیشترم رعایت میکردم سردی نمیخوردم فقط گرمی میخوردم

سارا جون تیکرمو دیدی گذوشتم  من زنگ زدم دکتر گفت یا هفته دیگه چهارشنبه یا یک شنبه بعدش بیا برا ...

آره عزیزم مبارکه😍😍😍به سلامتی و دل خوش

ان شاالله میری و قلبشم میبینی🤲🤲

اره عزیزم ممکنه تشکیل شده باشه اگه نشده بودم نگران نباش چون زوده ولی ان شاالله تشکیل شده تا اون موقع خیالت راحت شه  من ۱۸ ام میرم سونو

مرسی عزیزم تیکرت مبارکه. ان شاالله تیکر جفتمون به سلامتی تموم بشه و نی نی هامونو بغل کنیم کی میری ...

مرسی عزیزم ایشالله🤲🤲🤲

گفت یا چهارشنبه بعد یا یکشنبه بعدش بیا

شماچی؟؟همون دوهفته دیگه میری؟؟

بعد گفت احتیاج نیست آزمایش رو تکرار کنی

فدات عزیزم من ده صبح انتقال جنینم انجام شد... 

مبارکه عزیزدلم الهی میچسبن به دلت و نه ماه دیگه میان بغلت

مرسی عزیزم ایشالله🤲🤲🤲 گفت یا چهارشنبه بعد یا یکشنبه بعدش بیا شماچی؟؟همون دوهفته دیگه میری؟؟ بع ...

آرع عزیزم منم تکرار نمیکنم

من ۱۸ ام میرم میشه دو هفته دیگه پنج شنبه

الهی جفتمون صدای قلب نی نی هامونم بشنویم

انشالله عزیزم  به نظرت ممکنه مال من دوتا باشه؟؟

نمی دونم عزیزم ممکنه

ان شاالله هر چند تا هستن سالم باشن😍

💔💔💔💔💔💔💔 سلام دوستان  ببخشید یه سوال داشتم تو آزمایش اسپرم عدد dfi کجا نوشته ؟ و به انگل ...

توروخدا کسی نمیدووووونه . اگه میدونین راهنمایی کنین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته