2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046215 بازدید | 684504 پست
منکه ازمایشم اومد تو گروه خانوادگی اعلام کردم آقا پارسا سالمه جای هیچ نظری نذاشتم حتی واسه شوهرم😂😂

خخخخ افرین حالا ما اسم انتخاب کردیم نمیدونم بگیم یا نه شوهرم میگه بگو به کسی چه هرکی حرفی زد من جواب میدم من میگم ماه اخر اعلام کنیم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
مرکزم رویانه و دکترم دکتر شیواس ولی اصلا ارجاع نداد پیش دکتر غدد و اینکه بگه پیش دکتر غدد ویزیت شو ف ...

خب پس اگر قرار بود کنسل بشه میگفت بهت

ولی عجیبه تو رویان زیر 2 باید باشه 

حتما زنگ بزن کارشناس مامایی بپرس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیشب زیر دلم شدید درد اومد و یکی دو ساعت بعد کمتر شد و یواش یواش از بین رفت امشب دوبا ...

عزیزم سونو برو احتمالا هماتوم داری هممون داشتیم و خداروشکر جذب شده به مرور استراحت کامل باش 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
بچه ها من نذر کردم ان شاالله مثبت شدم ۴۰ روز به نیت ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم.لطفا پستمو ریپلای کن ...

ساراجون خیلی خوشحال شدم مثبت شدی 😍

انتقال دومت بود یا سوم؟  

من خیلی وقته تاپیک نبودم بیزحمت منم یاد کن گلم  

اتفاقا دیروز با دکتر پریناتالوژی سونو ان تی شدم گفت طولش کمه، ولی فقط گفت برو دکتر زنانت تحت نظر باش ...

عزیزم استراحت مطلق اصلا حذف شده از پزشکی نوین 

نه تو خونه بودم ولی دکترم شدیدا تاکید داشت تحرک داشته باشم مثلا غذا بپزم و اینا ولی اجازه خرید یا پارک رفتن و. پیاده روی و پله نداشتم

خیلی راضی بودم سرکلاژ شدم

آستاره جان کی باید بری آزمایش بدی ، خبرای خوب برامون بیاری؟

سیزدهم عزیزم .داخل اون تاپیک هم جوابت رو دادم ولی فکر کنم ندیدی🥰

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خب پس اگر قرار بود کنسل بشه میگفت بهت ولی عجیبه تو رویان زیر 2 باید باشه  حتما زنگ بزن کارشنا ...

بله درسته میگفت که کنسله یعنی رنج آزمایشگاهشون باید 2 باشه؟ عکس آزمایشو بفرستم نگاه میکنی ببینی چجوریه من زیاد سردرنیاوردم از رنج ایناش.....

تماس بگیرم با کارشناس چیرو بپرسم  گلم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
زنده باشي گلم دختر و پسر. اره عزيزم بلاست يعني جنين ٥ روزه انشالله با همون يه بسته دوباره مامان ميشي ...

باز واسه تو دوتاس راحت تری من که یدونس از الان داغ کردم انقد استرس و نگرانی داره

دوستان سلام اگر هیدروکسی کلروکین سولفات۲۰۰ مصرف می کنید، لطفا بگید به جز این، پردنیزولون هم دارید؟ ...

سلام عزیزم من دکتر شهرستان برای بیماری ایمنیم(پسوریازیس) بهم قبل انتقال پردنیزولون داد انتقالم که منفی شد رفتم ابن سینا اونجا پیش دکتر توکلی ویزیت شدم ایشون گفت پردنیزولون برای پسوریازیس سمه گفت قطع کنی بیشتر برمیگرده منم دقیقا همین جوری شده بود داشت تو بدنم زیاد میشد البته برای من خیلی خفیف بود اونقدر وحشتناک نبود مثه عکسایی که تو نت هست

این بود که دکتر توکلی گفت تو سیکل جدید باید روزی 2 هیدروکسی 200 بخوری که البته خداروشکر قسمت نشد دیگه بخورم

اینو گفتم که بگم نوع مشکل ایمنی مهمه بعید میدونم دو نوع کورتون تو یه سیکل درست باشه یا هیدروکسی یا پردنیزولون یا اگه جفتشه دزش باید تقسیم شه نصف این نصف اون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️