2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
اسید فولیک تا ۳ ماه خوردم ویتامین دی قبل انتقال قطع کردم.عزیزم ان تی دکترت چیزی نگفت که بالاست یا نه ...

ممنون عزیزم نه دکترم گفت خوبه و مهم جواب ازمایشه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
عزیزم تا جایی که میدونم برعکس آندومتریوزه..... البته مطمئن نیستم باید یه سرچی بکنم.....  اگه ...

ممنونم عزیزم

من این ماه ک انتقالم منفی شد روز ۱۴ سیکلم رفتم سونو ک وضعیت رحم رو ببینم...

تو سونوم زده اکوی میومتر ناهمگن است  ک مطرح کننده  آدنومیوز است...

من این مشکلو قبلا نداشتم ...تو این ۲۰ ماه اقدامم هر ماهش سونو رفتم ،رفتم  برگه های سونو قبلی هام رو دیدم تو هیچکدوم نزده بود آدنومیوز...

فقط تو چند تاشون زده اکوی میومتر هتروژن است ک دکترم قبلا  گفته بود بخاطر فیبرومی ک دارم هست...

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما من چند روز دیگه انتقال دارم دوتا جنین سه روزه برام قراره بزارن کسی بوده با جنین سه روزه باردا ...

عزیزم منم جنین سه روزه انتقال دادم و الان خدا رو شکر اوایل بارداری هستم پس نگران نباش، فقط بسپر به خدا، خدا بزرگه ان شاءالله که دامت سبز میشه بحق علی اصغر امام حسین

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
دوستان من دیگه نمیخوام ازمایشامو تکرار کن داروهامو قطع میکنم پری بشم  اگ قرار بود بتا بالا باش ...

به نظر من صبر کن چون ارزشش رو داره، تو که خبر نداری شاید اون طفل معصوم دیر تونسته خودشو بهت بچسبونه، تو الان یه مادری، مادرا باید صبور باشن و محکم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ممنونم عزیزم من این ماه ک انتقالم منفی شد روز ۱۴ سیکلم رفتم سونو ک وضعیت رحم رو ببینم... تو سونوم ...

عزیزم خوب منم سالها کلی سونو رفته بودم یکیشون نگفته بود آندومتریوز دارم..... 

شانس آوردم قبل سومین میکرو تشخیص دادن وگرنه همچنان اندر خم یه کوچه بودم..... 

شاید با سونوهای روتین و معمولی قابل تشخیص نبوده..... 

انشالله هر چیه به زودی مشکلت حل بشه و موانع سر راه مادر شدنت از سر راهت کنار برن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام خانمها

مریضهای دکتر عارفی یا دکترای دیگه که هیدروکسی کلروکین تجویز میکنند

میشه لطفا دوزش رو به من بگین و اینکه تا چند ماهگی تجویز میشه؟

یه اطلاعات کلی لطفا از هیدروکسی کلروکین به من بدین 

ممنون

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ان شاالله بحق این ماه عزیز خدا دلتو شاد کنه از امام حسین و حضرت ابوالفضل بخواه ناامیدت نمیکنن ان شاا ...

قربونت برم دوست قشنگم

چقد با حرفات اروم شدم

انشالله که هممون حاجت روا شیم

چقد خوبه اینجا و چنین دوستای خوبی هست

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم منم جنین سه روزه انتقال دادم و الان خدا رو شکر اوایل بارداری هستم پس نگران نباش، فقط بسپر به خ ...

وای راست میگی عزیزم.خداروشکر که مامان شدی عزیز

قربونت برم انشالله که نفست حق باشه

تروخدا با تو دلی نازت برام دعا کن

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
من ۲۳ام آمپول از سی جی زدم ممکنه اثراون باشه؟؟

مبارکت باشه عزیزم خیالت راحت مثبته منم شش روز بعد امپول اچ سی جی بی بی چکم مثبت بود انشالله سالم بیاد بغلت ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
وای راست میگی عزیزم.خداروشکر که مامان شدی عزیز قربونت برم انشالله که نفست حق باشه تروخدا با تو دلی ...

چشم عزیزم حتما

الهی که خدا بهت دوقلو سالم و صالح بده ، الهی دامن همه منتظرا سبز بشه 

فقط روز انتقال آروم باش و همه چی رو بسپر به خدا، خدا اونقدر بزرگه که وقتی بهش توکل کنی دیگه همه چی حله، نه استرس بگیر، نه روز شماری کن، نه دنبال علائم باش، فقط استراحت کن و هروقت تونستی ذکر بگو همین

سلام خانمها مریضهای دکتر عارفی یا دکترای دیگه که هیدروکسی کلروکین تجویز میکنند میشه لطفا دوزش رو ب ...

سلام خوبی عزیزم؟

خیلی وقته ازت خبری نداشتیم

یه خبری از خودت بهمون بده عزیزم

عزیزم خوب منم سالها کلی سونو رفته بودم یکیشون نگفته بود آندومتریوز دارم.....  شانس آوردم قبل س ...

نمیدونم والا عزیزم هر بار سونوی واژینال میشدم پ

حتما پیگیری میکنم گلم

ممنونم😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏