2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
وای باورم میشه لطف ومحبت خدا شامل حال شده... خدارو هزارشکر عزیزم تبریک میگم مامان خانومی گل,عزیزم ا ...

واقعا خداروشکر 

مرسی گلم دعا کن برام که سالم باشه و سالم بغلش کنم یا بغلشون کنم نمیدونم چند تان😊

از ته دلم دعا میکنم منم آخرین جنینام بود که خدا بهم لطف کرد الهی برام شما هم معجزه میکنه🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
اتفاقا دیروز با دکتر پریناتالوژی سونو ان تی شدم گفت طولش کمه، ولی فقط گفت برو دکتر زنانت تحت نظر باش ...

تیکرت مبارکه😍😍😍😍

الهی به سلامتی به آخر برسه و نی نی نازتو بغل کنی سالم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منتظر جوابتم

سلام. عزیزم من رفتم ازمایش کرونا رو‌ تکرار کردم و خداراشکر منفی شد. تخمک کشی رو انجام دادم و الان ۱۰ تا جنین با گرید b و cدارم. 

به نظرتون با این گرید داغون ارزش تعیین جنسیت داره؟ 

@sangak    

@berenjak    

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
به سلامتی عزیزم منم طول سرویکسم با سونو شکمی 30 بود که دکترم گفت واژینال کمترم هست 1 ماه مطلق استراح ...

سلامت باشی مهربون  

خداروشکر که برای شما رفع شد، برای من سونو طول سرویکس واژینال بود و گفت 29، کاش مال منم با استراحت بالا می رفت.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام. عزیزم من رفتم ازمایش کرونا رو‌ تکرار کردم و خداراشکر منفی شد. تخمک کشی رو انجام دادم و الان ۱۰ ...

سلام گلم، خداروشکر، از خود مرکز راهنمایی نگرفتی؟ قسمت pgd تماس بگیری ببینی چی میگن، آقای محمدی هم قسمت آزمایشگاه شاید بتونه بهت راهنمایی بده، داخلی 111 یا 113 بود فکر می کنم، یه مشورت بگیر خیالت راحت شه، اون موقع به من گرید رو نگفتن هرچی پرسیدم گفتن خوبه، فکر می کردم کلا گرید رو نمیگن.

سلام. عزیزم من رفتم ازمایش کرونا رو‌ تکرار کردم و خداراشکر منفی شد. تخمک کشی رو انجام دادم و الان ۱۰ ...

سلام عزیزم تعیین جنسیتو انجام بده انشالله توشون چند تا پسر شیطون پیدا میشه همون مرکز دکتر رستمی انجام دادی اضافه وزن نداری ؟ که رو کیفیت تخمک اثر بزاره ؟نگفتن دلیلش چیه

سلام گلم، خداروشکر، از خود مرکز راهنمایی نگرفتی؟ قسمت pgd تماس بگیری ببینی چی میگن، آقای محمدی هم قس ...

عزیزم شما تعیین جنسیت بودی؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
تیکرت مبارکه😍😍😍😍 الهی به سلامتی به آخر برسه و نی نی نازتو بغل کنی سالم

ممنون عزیزم، یعنی به آخر می رسه؟ آنقدر برای این طول سرویکس ناراحتم که دیشب بازم شک داشتم تیکر بزارم یا نه  

بلد نیستم چجوریه

عزیزم برات اسکرین گذاشتم

قسمت آخر درج وضعیت جدید رو که زدی گزینه باردارم رو میزنی

تاریخ زایمان حدودا میشه ۹ اردیبهشت 

بعد نوشته با درج تیکر در سایت موافقم کنار اینو تیک میزنی 

تیکر رو انتخاب می کنی آخر ذخیره میزنی

عزیزم شما تعیین جنسیت بودی؟؟

من برای تعیین سلامت جنین pgd انجام دادم، ولی خودشون بدون اینکه هزینه تعیین جنسیت هم بگیرن، تعیین جنسیت هم انجام داده بودن. جنسیت جنینا رو بهممون گفتن.

ممنون عزیزم، یعنی به آخر می رسه؟ آنقدر برای این طول سرویکس ناراحتم که دیشب بازم شک داشتم تیکر بزارم ...

معلومه که میرسه😍😍😍 فقط استراحت کن

مگه ما تو مثبت شدنمون نقشی داشتیم؟تو نگه داریش هم نقش زیادی نداریم فقط تو دلیتو بسپار به همون کسی که اونو بهت داده😍😍😍😍

مطمئنم این چند هفته هم میگذره و میای از زایمانت میگی😍😍😍