2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
بچه ها من دیروز غروب رابطه داشتم ببخشید ..فردا ساعت 10پاپ اسمیر بدم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟ پاپ لسمی ...

درد که. فقط یه لحظه ولی سه شب48ساعت قبلش نباید رابطه داشته باشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مرسی عزیزدلم الهی قسمت خودت نیلو جون اسمتو نوشتم به نیتت سوره مریم بخونم

قربون محبتت عزیزم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زالو به نظرم ننداز من ندیدم کسی بندازه 

باشه عزیزم ممنون ازراهنماییتون.التماس دعا.خدانینیتون رابراتون حفظ کنه.پس نمیندازم.ببخشیدپریودمنظم باحجم کم طوری نیس؟برا شماچطوربود؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
باشه عزیزم ممنون ازراهنماییتون.التماس دعا.خدانینیتون رابراتون حفظ کنه.پس نمیندازم.ببخشیدپریودمنظم با ...

ممنون عزیزم نه دقیقا منم همین جوری بودم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها استارتر جواب من بدید 

شوهرم ازمایشش مشکل داره باید ببرم پیش دکتر زنان سونو هم براش بنویسم انجام داد دارو بهش داد خوب شد 

من هم برج 9پارسال هنوز یک سال نشده آزمایش هورمونی دادم همش عالی بود 

دو هفته پیش انجام دادم باز ذخیره م 41صدم بود😭😭اگه دکتر برام آمپول قرص این چیزها بنویسه (4سال منتظر بچه م اصلا قرص کمک بارداری نخوردم)برام قرص کمک باردار بنویسم آمپول بنویسه باردار میشم طبیعی؟؟؟

عزیزم منم اینطوری شدم انتقال قبلی که 20روز شیاف گذاشتم فکر کنم به خاطر حساسیت به شیاف باشه مقعدی است ...

عه واقعا؟شما هم واژنتون مسدود شد؟اصلا هیچی داخل واژنم نمیره دارم از نرس میمیرم بخدا

برای شما چی شد؟چجوری مشکلتون حل شد؟چیکار باید بکنم که باز بشه؟فردا سونوی واژینال دارم چجوری میخاد انجام بده پس  

@زینبی_بابا     @شوره     @berenjak     @nedajooon12345 &nbs ...

عزيزدلم شايد ميترسي و خودتو منقبض ميكني بخاطر همونه. روبروي ديوار بخواب پاهاتو شيب دار بزار رو ديوار يعني طوري كه بالاتر از سرت قرار بگيره بعد اروم شيافو بزار عضلات باسنتو شل كن اصلا خودتو سفت نكن

خداياشكرت....❤️ 
سلام انا جون.  ممنون از پیامت. پانکچر شدم، چهار تا فولی داشتم که برداشتند. گفتن فردا زنگ بزنم ...

به سلامتی باران جون .انشالله که هر ۴ تا جنین میشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...