2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
۳ تا ماسک بزن برو برا بچه ها خرید کن خیلی حالتو عوض می کنه عزیز دلم. شمالی هستی؟ مازندارن یا رشت؟

كاش اين مريضي حداقل ريشه كن ميشد ادم باز خيالش خيلي راحت تر بود. اره گلم رشت😍😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستم ببخشید.شماتعیین جنسیت کردیدبرای پسرقبل انتقال کارخاصی انجام دادیدمثل بادکش واین جورکارها؟

سلام بله عزیزم نه من نه روغن سیاه دانه زدم نه بادکش انجام دادم فقط فقط به خدای مهربونم توکل کردم و قبل انتقال تقویتی خوردم و قبل انتقال چسپ جنین تزریق کردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
بچه ها من نذر کردم ان شاالله مثبت شدم ۴۰ روز به نیت ۴۰ تا منتظر سوره مریم بخونم.لطفا پستمو ریپلای کن ...

الهی که بارداری خوبی داشته باشی اگه هنوز جا هست به نیت منم بخون چه نذر قشنگی منم حتما نذر میکنم 

اسمم حمیده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم جواب سوالمو میدی؟بالاترنوشتم

عزیزم من دقیق نمیدونم قبلا واژینیسموس بودی یعنی ترس از رابطه داشتی اخه اونای که این بیماری رو دارن اینجوری میشن شاید خیلی استرس داری که اصلا خوب نیست عزیزم استرس باعث میشه رحم منقبض بشه و به نی نی فشار بیاد من روز سونو ان تی از استرس عضلات شکمم منقبض شده بود دکتر می گفت به نی نی فشار وارد میشه اینجوری 

سلام بله عزیزم نه من نه روغن سیاه دانه زدم نه بادکش انجام دادم فقط فقط به خدای مهربونم توکل کردم و ق ...

ببخشیدبه نظرتون لازمه کاری انجام بدم من؟باتوجه به اینکه ای وی اف کردم ویه دختریکساله دارم.قبل اون انتقال زالوانداختم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
ببخشیدبه نظرتون لازمه کاری انجام بدم من؟باتوجه به اینکه ای وی اف کردم ویه دختریکساله دارم.قبل اون ان ...

یعنی دخترتم با ای وی اف باردار شدی یا نه پانکچر کردی انتقالت مونده 

یعنی دخترتم با ای وی اف باردار شدی یا نه پانکچر کردی انتقالت مونده 

اره دخترم هم باای وی اف خدابهم داد.الان میخام به امیدخداتعیین جنسیت کنم.هرچی خودش بخاد

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.