2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭 بتام 2468 خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ...

ای جاااان دلممممممممم مبااااارکاااا باشع سارای عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدارو صد هزار بار شکرررر..چقددد خوشحال شدم 🤗🤗🤗🤗الهیییی نه ماه رو ب سلامتي بگذرونی و بارداری خوب و راحتی داشته باشی 😍😍😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو هزاران بار شکر چقد شیرین😍😍😍😍😍😍 اینم اشک شوقم😭😭😭😭😭😭😭😭 💃💃💃💃💃

الهی قربون دل مهربونت😍😍😍

الهی بزودی بیای خبر بارداریتو بدی الهی آمین🤲🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من رفتم جواب آزمایشمو گرفتم😭😭😭😭😭😭 بتام 2468 خیلییی خوشحالم اصلا باورم نمیشه😭😭😭😭 ...

مبارکت باشه عزیزم با این تیتیر انشاالله سه تاشونم نی نی شدن خیلی خوشحالم برات😍😍😍👶👶👶

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
وای سارا خیلی خوشحالم برات عزیزم ۲۵۰۰بتا عالیهههههه🧿🧿🧿  خدایا شکرت🙏🙏🙏🙏🙏

خودم باورم نمیشه میگفتم کاش بالای ۵۰۰ باشه دیدم کلی گریه کردم

زنگ زدم مرکز گفت دو هفته دیگه بیا سونو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جاااان دلممممممممم مبااااارکاااا باشع سارای عزیزم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدارو صد هزار ب ...

مرسییی عزیزدلم 😍😍😍😍

الهی قسمت همه منتظرا بشه

شما کدوم مرکز میرین؟ یه موقع میگم بیام تهران، دوباره میگم خستگی رفت و آمد و هزینه های بالاتر کلینیک ...

عزیزم چرا کلینیک امید تهران نمیای؟  قیمتهاش خیلی بهتر از مام هست. دوستم اتفاقا همین چند وقت پیش دونر از همونجا گرفت خداروشکر کلی جنین داشت. دکتر آل یاسین  هم دکتر خوبیه. البته باید با نامه ی ارولوژ بیای و حضوری تا بتونی نوبت بگیری و ناگفته نمونه سرشونم شلوغه و آل یاسین هم خیلی هم وقت نمی گذاره که بخواد باهات صحبت کنه، ولی خیلی ها رو دیدم راضی بودن.  بنظرم این بار سعی کن تهران بیای.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مبارکت باشه عزیزم با این تیتیر انشاالله سه تاشونم نی نی شدن خیلی خوشحالم برات😍😍😍👶👶👶

مرسییی عزیزدلم الهی شما هم چند روز دیگه بیای خبر بارداریتو بدی 🤲🤲

واي ي جااااان ن ن ن  مبااااااركت باشه ه ه سارا جان ديدي ني ني دار شدي  الهي خدا نگهدار ج ...

عزیزم اصلا باورم نمیشه نمیدونم چجوری خداروشکر کنم

مرسی عزیزدلم

چشم