2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
زینب جون من روز 7 انتقالم هستم مامای مرکز تا دو هفته بهم گفت پله بالا پایین نکنم و استراحت کنم طب ...

سلام عزیزم منم روز هشتم جز درد شکم هیچ علایمی ندارم شما چی؟

استراحتتون در چه حده من فقط پا میشم تو خونه راه میرم 

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
دکتر آمنه حقگو رو میشناسی؟ اینم بهم معرفی کردن گفتن کارش خیلی خوبه فلوشیپ لاپاراسکوپی هیستروسکوپی ه ...

نه عزیزم نمیشناسم اصلا نشنیدم. سعی کن با همین آصف جاه ویزیت بشی. میگم مگه شما اندومتریوز داری؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منم روز هشتم جز درد شکم هیچ علایمی ندارم شما چی؟ استراحتتون در چه حده من فقط پا میشم تو ...

من علائم زیاد دارم

ولی زیاد توجه نمی کنم

چون زمانی که شیاف پروژسترون برای iui هم مصرف میکردم و منفی شدم گلم

این علائم رو داشتم

درد و گرفتگی زیرشکم و دردناک شدن سینه و قیلی ویلی رفتن رحم و تیر کشیدن پهلو

با علایم داشتن و نداشتن به خودت استرس نده

من سه چهار رور اول فقط این طوری بودم

الان کارای شرکت رو میشینم پشت سیستم انجام میدم و میرم به غذا سر میزنم و کمتر دراز می کشم بیشتر میشینم و  راه میرم

چند تا جنین داشتی

ایشالا باهم مثبت شیم و بریم تو مراحل بارداری و تجربیاتمونو باهم در میون بذاریم

نه عزیزم نمیشناسم اصلا نشنیدم. سعی کن با همین آصف جاه ویزیت بشی. میگم مگه شما اندومتریوز داری؟

نه من اصلا تا الان هیچ مشکلی نداشتم

تو مام گفتن یه نقطه سیاه تو آندومتر هست که اجتمالا چسبندگیه

میخوام برا اون هیسترو بشم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه من اصلا تا الان هیچ مشکلی نداشتم تو مام گفتن یه نقطه سیاه تو آندومتر هست که اجتمالا چسبندگیه می ...

آهان خدا رو شکر که آندو نیست ببین یه چیزیم بگم فکر نکنم هیسترو خیلی عمل سختی باشه که حتما بخوای با آصف عمل بشی یه دکتر خوبم پیدا کنی خوبه لاپرا خیلی عمل سختیه به همین خاطر میگن آصف جاه انشالله که مدارکت رو ببینه و بگه چیز خاصی نیست ❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام،من خونریزی کردم دارم از ترس میمیرم از دیشب کمر درد شدید داشتم با درد پریودی الان خون شفاف قرمز دیدم زیاد ،سونو هنو نرفتم،یعنی سقط شدن خدایا

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آهان خدا رو شکر که آندو نیست ببین یه چیزیم بگم فکر نکنم هیسترو خیلی عمل سختی باشه که حتما بخوای با آ ...

اره خودمم همین فکرو میکنم 

انشالله عزیزم

ممنونم🧡🧡🧡

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام،من خونریزی کردم دارم از ترس میمیرم از دیشب کمر درد شدید داشتم با درد پریودی الان خون شفاف قرمز ...

اصلا به خودت استرس نده

اکثر دوستان که با میکرو باردار شدن خونریزی رو تجربه میکنند

زنگ بزن به دکتر یا مامای مرکزت با مشورت دوز پروژسترون رو اضافه کنند

عزیزم مشکلتون چی بود ک ۵ بار منفی شدین منم بار ۴ نتجه نگرفتم 

خودم ذخیره تخمدانم پایینه، با خودم کنار اومدم اهدایی گرفتم، والا تو آزمایش هام که سر ازشون درنمیارم هم مشکلی نیس، دکترم گفت چیزی نیس، هیسترو هم انجام دادم ماه قبل باز مشکلی نبود، نمی دونم دیگه چی کاری باید انجام بدم، همسرم هم آزمایش هاش مشکلی نداره،