2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
الهی عزیزم چه قدر ناراحت شدم  الهی زودتر خوب بشی عزیزم و بیماری تحت کنترل دربیاد دقیقا غصه زی ...

ممنون عزیزم.بله واقعا غصه خوردن آدمو نابود میکنه، ممنون بابت دعات انشالله همه مریضا شفا بگیرن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها تو سن بارداريه هفته ششم هفتم نبايد مولتي ويتامين استفاده كرد؟ دكتر زنانم ميگه زوده ويتامين😟 ...

من فولیک اسید و B12 رو خیلی وقته با هم میخورم ولی فعلا صبر کردم ببینم ماما چه ویتامینهای دیگه ای برام تجویز میکنه

و خدایی که در این نزدیکیست
ببخش منم جواب دادم ببین عزیزم من این شماره رو دارم زنگ بزن ببین میتونی ازشون وقت بگیری ۰۹۱۲۴۰۹۱۰۵۶ خ ...

قربونت برم

آخه شماها چرا انقدر خوبین❤❤💜💜💚💚باشه عزیزم به این شماره پیام دادم از بیمارستان لاله هم شماره دکتر ربانی دستیارش رو گرفتم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نه گلم کارم به اونجا نرسید ولی میدونم خیلی آپدیت هست و کارش خوبه  قطعا رویان دکترهای خوب دیگه ...

ممنونم عزیزم🧡🧡🧡

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من تونستم با کلی پارتی فقط چند دقیقه تو راهروی بیمارستان لاله ببینمشون، مدارکمم واسه چند نفر فرستادم ...

مرسی عزیزم اره از بیمارستان لاله شماره دکتر ربانی رو گرفتم اره حتما اگر بهم بگن ویزیت میشم خلاصه باید یه جوری باهاشون ارتباط بگیرم دیگه اینجوری بشه که عالی میشه

شمیم جون بی بیم امروز منفی شد، روز ۱۳ انتقال، میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟

باشه عزیزم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
زینبی جون من بار ۵ انتقال دادم، دو بار دونر گرفتم، دیگه جنین هم ندارم، امروز ۱۳ انتقال جنین سه روزه ...

عزیزم چرا بی بی چک زدی آخه دختر گل 

ببین من نمیتونم بهت بگم غصه نخور، اصلا منظورم این نیست 

میگم هرکی خودش رو زود جمع کنه برنده هست، حالا یه نفر با مشاوره خوب میشه، یه نفر خودش بلده حال خودش رو خوب کنه 

میگم اینکه همه روزها آدم غصه بخوره بده، ببین هممون اینجا مثل همیم، یکی کمتر یکی بیشتر سختی داره، بعد حالا باردار میشم، میریم تو فاز استرس و غصه تا سونو قلب، حالا اغلب هم تو این بازه خون ریزی داریم 

بعد چون هنوز تکون های بچه حس نمیشه میریم تو فاز چک 24 ساعته علائم و نت گردی هی میگیم نکنه چیزیش شده من نفهمیدم 

بعد میرسیم غربالگری، دوباره کلی استرس که نکنه فلان باشه و...

بعد حالا اگر خدای نکرده جواب غربالگری یه ذره با ایده آل های ما فرق کنه میریم دوباره نت گردی که نکنه اینا دروغ میگن سالم هست، یا اگر سلفری بدیم هزار بار میمیرم و زنده میشم تا جوابش بیاد 

بعد سونو انومالی

بعد تازه حرکات بچه شروع میشه، از 24 ساعت 30 ساعت گیر میدیم به حرکات بچه و مدلش و چیزهایی که نصف و نیمه شنیدیم و هی استرس که نکنه چیزیش شده باشه، حالا این وسط مامان های فعال تر هی موزیک و قرآن و دعا به صورت زیادتر از حد نرمال واسه بچه میذارن و میخونن

بعد استرس نشتی کیسه اب 

بعد استرس انقباض و زایمان زودرس و... 

بابا حاملگی تمام شد، چیزی ازش فهمیدیم؟؟؟!!!! شاید دیگه تکرار نشه واسمون، لذت هم بردیم؟؟؟ چی به اون بچه دادیم تو این 9 ماه جز استرس و گاهی یه ذره ابراز علاقه و لذت بردن از وجودش؟؟؟؟ 

بعد توقع داریم چه بچه ایی داشته باشیم بعد از تولد؟؟؟ 

کولیک های ناجور، گریه های زیاد، شیر نخوردن، غذا نخوردن لجبازی، بد خوابی و... (تو پرانتز بگم اگه استرس داشتیم تو بارداری حداقل بعدش بریم درمان کنیم باز بچه آروم میشه دوباره) 

اینا رو تک تک خودم لمس کردم با گوشت و خون و پوست و استخونم که میگم 

درک میکنم الان خیلی برات سخت میگذره، ممکنه فکر کنی هیچ وقت مادر نمیشه 

ولی دوست عزیز تا رحم داری و یا تخمدان امیدوار باش، خدا تلاش های ما رو میبینه، خدا پیش دلهای شکسته هست