2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046250 بازدید | 684507 پست
بچه ها من انگاري دارم افسرده ميشم هيچي حالمو عوض نميكنه دقيقا از اذر پارسال من تو خونه ام و تنها مقص ...

۳ تا ماسک بزن برو برا بچه ها خرید کن خیلی حالتو عوض می کنه عزیز دلم. شمالی هستی؟ مازندارن یا رشت؟

خدایا شکرت
عزیزم چرا بی بی چک زدی آخه دختر گل  ببین من نمیتونم بهت بگم غصه نخور، اصلا منظورم این نیست&nbs ...

وااااای زینبی تک تک کلمه هاتو به حق گفتی

من مطمئنم جز استرس و ناراحتی هیچی دیگه به این دوتا بچه بیچاره تو شکمم تو این سه ماه ندادم

مطمئنم درست بشو هم نیستم تا تهش همینم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا بی بی چک زدی آخه دختر گل  ببین من نمیتونم بهت بگم غصه نخور، اصلا منظورم این نیست&nbs ...

زینب جون من روز 7 انتقالم هستم

مامای مرکز تا دو هفته بهم گفت پله بالا پایین نکنم

و استراحت کنم

طبقه چهارم بدون آسانسورم

الان برای دادن وکالت برای یک معامله فوری مجبورم برم از خونه بیرون

چکار باید انجام بدم که آسیبی به جنین نرسه

گیر کردم

عزیزدلمم ان شاء الله مثبت بشی و سورپرایز جنین فریز دیگه نداری؟ این مدت استراحت بودی؟

۱۶تا جنین دیگ دارم این مدتم استراحت میکردم ولی نه اینکه همش خوابیده باشم ینی میشه با وجود بی بی منفی آزمایشم مثبت شه

اخه دیگه روز ۱۳ معلومه چی به چیه، بعد فردا واسه آزمایش راحت تره ادم، امروز عزاداریهامو انجام دادم دیگه، آخه با جنین های باکیفیت دیگه نمی دونم چی بگم، مرسی عزیزدلم می دونم که با بچه کوچیک خیلی خیلی لطف میکنی و وقت میذاری، دوباره باید برم دونر پیدا کنم، بعد مسخره بازی همدان، باید ببرم برای روز پانکچر صیغه محرمیت بخونن با همسرم، داستان راستان ، هزینه های الکی، بعد ۴۰۰ ت بدم به اخوند به دردنخور که میخواد برات صیغه بخونه، دکون زدن، کارگر میره سر کار از صبح تا شب بهش ۱۰۰ تومن میدن، این شکم گنده ها ۴ تا خزعبلات عربی میخونه ۴۰۰ میگیره تو یه دیقه 🥴

دلم پره ببخشید از هر دری سخنی گفتم ، مغزم هنگه

خانومای باردار لطفا بهم میگید تهوع و علائمتون از کی شروع شد؟

زوده من ۸ هفته به بعد تهوع داشتم ولی در حد یکی دوبار بالا اوردم بالا اوردن اصلا خوب نیست کل شکمت منقبض میشه دعا کن کلا بدون ویار باشی دختر

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
۱۶تا جنین دیگ دارم این مدتم استراحت میکردم ولی نه اینکه همش خوابیده باشم ینی میشه با وجود بی بی منفی ...

عالیه عزیزم

هنو کلی فرصت داری که

شاید همینا چسبیده بودن شاید قسمت دو تا جنین خوشبخت دیگه باشه که به دلت بچسبن

نمیگم قطعا مثبت میشه ولی به خودت استرس نده

اگه مثبت باشه برات سمه این استرس و فشار

قربونت برم آخه شماها چرا انقدر خوبین❤❤💜💜💚💚باشه عزیزم به این شماره پیام دادم از بیمارستان لاله ه ...

عزیزمی خدا نکنه گلم خوبی از خودته عزیزم. انشالله خیلی زود نوبت بده 😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
۱۶تا جنین دیگ دارم این مدتم استراحت میکردم ولی نه اینکه همش خوابیده باشم ینی میشه با وجود بی بی منفی ...

عزیزم خیلیا بودن با بی بی چک منفی آزمایششون مثبت بوده 

تازه هنوز ۱۶تا جنین داری که عزیزم ایشالله بهترینها برات رقم بخوره

مرسی قربونت برم

ایشالله❤💜💚

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم دو سه ماهه فعمیدم ام اس دارم.برای همین از همه کساییکه منتظر بچه ان خواهش میکنم غصه نخورین من ...

ای وای الهی بمیرم منم از غصه خوردن و ضرر زدن به خودم جز اینکه بیماریم عود کنه چیزی ندیدم البته هنوز به جواب نرسیدم ،😔😔😔😔😔

دکتر آمنه حقگو رو میشناسی؟ اینم بهم معرفی کردن گفتن کارش خیلی خوبه

فلوشیپ لاپاراسکوپی هیستروسکوپی هست

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد