2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم خوبی  یسوال داشتم من دوستم تنبلی تخمدان داره چند ماه پیش پانکچر شد ۴۸ تا تخمک ازش ...

نه عزیزم تخمک با دارو تحریک میشه زیاد میشه وگرنه همه هرماه یک در بعضی موارد کم دو تخمک دارن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من انگاري دارم افسرده ميشم هيچي حالمو عوض نميكنه دقيقا از اذر پارسال من تو خونه ام و تنها مقص ...

عزیزم هروقت کسل شدی یا افسردگی سراغت اومد به این فکر کن که سالها تنها بودی و سختی کشیدی گرچه سفر رفتی خرید کردی گشت و گذار داشتی ولی نهایتا تو زندگی جای خالی وجود داشت که با هیچ چیز پر نمی شد و الان الحمدلله به لطف خدا با همه سختی هایی که کشیدی و استرس هایی که در مسیر مادر شدن هست،  داری روز به روز به بزرگترین آرزوت نزدیک میشی اونوقته که دیگه فکر و خیال و افسردگی ازت دور میشه و با لبخند به رویاهای آینده فکر می کنی.

سعی کن خودت رو یه جوری سرگرم کنی کار هنری بلدی انجام بدی فیلم و مستند ببینی خلاصه روزهای شیرین بارداری که خیلی ها آرزوش رو دارن و ان شاء الله بهش برسن رو برای خودت تلخ نکن.

البته و صد البته که نوسانات روحی در بارداری طبیعیه و شما حق داری و قابل انکار نیست. ولی شما قوی تر از اونی که بذاری این روزهای خوشگل، الکی الکی به کسالت بگذرن

با آرزوی این نوسانات خلقی و روحی در این دوران برای همه دوستای این تاپیک🙃🙃🙃

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم من انتقال جنین سه روزه داشتم از پنج روز قبلش آمپول داشتم..نه عزیزم هدر نمیره نگران نباش

تمنا جون مطمینی جنین ۳ روزه بود ؟آخه باید از ۳ روز قبل میزدی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
تمنا جون مطمینی جنین ۳ روزه بود ؟آخه باید از ۳ روز قبل میزدی

ارع قربونت برم سه روزه بود..روز ۱۳پریودی ک رفتم سونو شروع کرد پروژسترون..روز ۱۸هم انتقال داد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ارع قربونت برم سه روزه بود..روز ۱۳پریودی ک رفتم سونو شروع کرد پروژسترون..روز ۱۸هم انتقال داد

فکر کردم تعیین جنسیتی گلم .آخه برا تعیین جنسیت جنین باید ۵ روزه باشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزيزدلم الههههي ناراحت نباش گلي والله من با ميوه بيشتر خودمو كنترل ميكنم كاهو ميخورم گاهي ديگه ...

به دکترم گفتم، گفت قدت بلنده، اشکال نداره ولی گفت مولتی ویتامین رو یکروز درمیون بخور، واقعا احساس میکنم از وقتی قرصارو میخورم، اشتهام خیلی زیاد شده، نمیتونم برم پیاده روی. از هماتوم و خونریزی میترسم، فقط کارم شده بخور و بخواب😔😔

سلام عزیز دلمممم..من رفتم خداروشکر انتقال دادم..امروز دوروزه..مرسی مهربونممم 🤗❤

خوب خدارو شکر همون روز برگشتین 

ایشالله که این دفعه مامانی

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

دوستان یه سوال، بعد پانکچر خونریزی داریم؟

من فردا به امید خدا میرم واسه پانکچر، بهم یه برگه دادند که نوشته درد و خونریزی ممکنه داشته باشم و دو ساعت هم باید بیمارستان بمونم.

بعد هم نوشته که فعالیت و ورزش نباید بکنم یعنی بعدش پیاده روی هم نرم؟

بچه ها چه نکاتی واسه فردا مهمه، استرس دارم😰

سلام بچه ها من از دیشب دل دردای شدید شبیه به درد پریودی دارم،راستش میترسم

چرا میترسی؟ فکر کنم تا حدودی طبیعی باشه. حالا دوستان که تجربه دارند میان و راهنمایی میکنند‌. روز چندی الان؟

دوستان کسی میدونه چرا این اتفاق برام افتاد بتا اومد پایین ساک تشکیل نشد علتش چی بوده 

عزیزم نمیشه دقیق گفت..... 

میتونه از جنین باشه.... 

از ایمنی با انعقادی یا رحم و.... 

ایمنی که فکر کنم گفتی دارو داشتی و لنفوسیت..... 

انعقادیم فکر کنم گفتی دارو داشتی.... 

البته دقیق یادم نمونده چون اطلاعات زیاده تو ذهنم نمیمونه..... 

کاریوتایپ انجام دادین؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com