2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما برای فریز هم هزینه پرداخت کردی یا از همون ۶ تومن کم شد ؟

نه اون 6 تومن برا خود پانکچر بود و  هزینه فریز جدا حساب میشه من 300 تومن برا فریز دادیم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شهر خودمون همه با هم 5 میلیون شد

چه خوب و ارزون خوب همون شهر خودتون برید کدوم شهره؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نمیدونم بخدا توکل به خدا اخه خیلی دوقلویی دیدم این مشکلو نداشتن  ان تی یکی۱.۳ یکی۱.۵ همه چ ...

خوب عزیزم آن تی عالی بوده.... 

لاو ریسک هم هستن..... 

من دیدم کسایی که ریسک هم داشتن شکر خدا سالم بوده جنیناشون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی که خدا بهت سلامتی بده ،کاش بتونم ازین به بعد یکم خود دار باشم چقدر حرفات قشنگ بود حداقل برا من ...

نیلوی عزیزم، درکت می کنم، واقعا سخته انتظار، تلاش و صبر، ولی دلم روشنه تو هم به زودی مادر میشی، یه روز که خیلی دلم گرفته بود اومدم تو وضعیتم نوشتم هنوز دیر نیست... هنوز صبر من به قامت بلند آرزوست...و از خدا صبر خواستم و اگه کمک خودش نبود و بهم صبر نمی داد واقعا نمی دونستم چطوری باید ادامه بدم، هنوزم پاکش نکردم تا یادم نره که خودش کمکم کرد، از خدا برات صبر میخوام، شک ندارم به زودی تو هم میای میگی مادر شدی اون روز دیر نیست شک نکن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سارا جون روز چندم انتقال برات آزمایش نوشته ؟

واسه من ۱۵ نوشته بود ولی اشتباهی بهم انوکسا تا فردا داده

واسه همین فردا میرم آزمایش که ان شاالله مثبت بود بهم بخرم دوباره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما تورو خدا هرکس راهکار پایین اومدن دی اف ای رو میدونه بگه لطفاااا...چه کاراها و داروهایی لا ...

عزیزم وهله اول تغذیه سالم، میوه و سالاد و.... 

چیزایی که آنتی اکسیدان دارن.... 

خنک نگهداشتن بیضه ها..... 

دوش داغ و سونا و جکوزی ممنوع.... 

شلوار و لباس زیر تنگ ممنوع..... 

شلوار پارچه ای ترجیحا..... 

مکمل‌های تجویزی.... 

اگه چربی و اضافه وزن داره سعی کنه حل کنه..... 

ضمنا مناسب طبعش بخوره بعضیا مثلا طبعشون گرمه اما به تقلید از بقیه گرمی مبدن همسرشون.... 

مثل اشتباهی که من قبل میکروبی سوم کرده بودم..... 

بعد که فهمیدم همسرم طبعش گرمه کمتر بهش گرمی دادم و به نظرم شرایطش رو بهتر کرد.... 

خلاصه خواهشا همینطوری کارهایی که دیگران کردن و جواب گرفتن رو تکرار نکنین سبک سنگین کنین با شرایط خودتون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من قاعدگی منظم دارم .سی و شش سالم است .آیا کدوم روش برام انتخاب میشه ؟و اینکه راسته میگن اینایی که ق ...

عزیزم من که به شرایطتون اشراف ندارم و تخصص تعیین پروتکل رو ندارم که..... 

اینو دکترت تشخیص میده عزیزم.... 

بر اساس سونو های تخمدانهاست.... 

بر اساس آزهای هورمونی..... 

من قاعدگی منظم دارم .سی و شش سالم است .آیا کدوم روش برام انتخاب میشه ؟و اینکه راسته میگن اینایی که ق ...

عزیزم در مورد ذخیره فکر نکنم خیلی درست باشه یعنی کسایی که تنبلی تخمدان دارن میتونن پریود نامنظم داشته باشن اما اینکه کسی که پریودش منظمه یعنی ذخیرش پایینه فکر نکنم فرضیه درستی باشه..... 

سلام دوستان من الان بی بی چک زدم با پریروزی رنگش یکی شد یعنی چی شده خیلی ناراحتم😭😭😭

عزیزم چرا با بی بی آنقدر خودتونو دارین زجر میدین..... 

عزیزم کمرنگ و پررنگ شدن بی بی به غلظت ادرار، به خود بی بی چک و خیلی چیزا ربط داره..... 

خواهشا با خودتون این کارو نکنین..... 

بله عزیزم من خیلی وقت پیش تو تاپیک بودم و یمدت بخاطر بچه داری و مشغولی زیاد نمیتونستم بیام.آره انشال ...

آی جانم عزیزم..... 

رفیق قدیمی انشالله که به زودی میایی و خبر سلامتیت رو میدی..... 

سلام بچه ها  من از روز ۱۴ پریودم تا ۲۴ پریودم شبی ۲تا قرص پروژسترون خوردم که پریود شدم برم دکت ...

عزیزم بی بی چک بذار.... 

یا آز بده.... 

واسه من ۱۵ نوشته بود ولی اشتباهی بهم انوکسا تا فردا داده واسه همین فردا میرم آزمایش که ان شاالله مث ...

برا من روز ۱۷ نوشته .نمیدونم چرا اینقدر دیر نوشته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...