2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

ای جاااااااااااننننمممممممممم ماشاالله ولا حول ولا قوة الا بالله 

مبارکا باشه عزیزدلم 😍😍😍😍بسلامتی دوقلوها رو بغل بگیری 

دعا برای من هرروز بکن 😂😂😂😂زهرام 

فرگمين خودش كمياب تره كه 

سیلویا جون بهت درخواست دوستی دادم

قبول میکنی

یه کار ضروری داشتم باهات

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی هست رویان ای وی اف انجام داده باشه؟هزینه هاش چطوره؟کدوم دکتر کارش بهتره؟

عزیزم اینجا چند نفری هستن رویان میرن من خودمم رویان میرم دوستمون سارادلارام جون که تازه مثبت شده اونم رویان میره دکترشم دکتر مشایخی هستش منم دکترم دکتر شیواس درکل تیمی کار میکنن من خیلی وقتا پیش اومده دکتره خودم نبوده دکتره دیگه کارمو انجام داده درمورد هزینه هم خیلی مناسبه به نسبت جاهای دیگه من وقتی مقایسه کردم سوالی چیزی بود درخدمتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پس چرا به من گفتن سه روز قبل انتقال بزن روزی یکی بعد از اتتقال زیادتر نکردن امپول رو؟ هر کار میکنم ...

عزیزم نرمالش اینه که با توجه به سن جنین تعداد روز های امپول معلوم میشه، جنین پنج روزه رو روز ششم از شروع امپول و جنین سه روز روز چهارم از شروع امپول انتقال میدن

این نرمالش هست که گاهی اوقات با توجه به نظر پزشک تغییر میکنه 

خانومای باردار لطفا بهم میگید تهوع و علائمتون از کی شروع شد؟

عزیزم اولا انشاالله که بارداری راحتی داشته باشی بعدم ویار بارداری از هفته شش تا هشت شروع میشه و ممکنه تاهفته ۱۴ ادامه داشته باشه گلم 

بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

مبارک باشه عزیزم به سلامتی وای چه نیرو گرفتیم ما ،🤩🤩🤩🤩🤩🤩

اره ولی تو هفته ۵ خونریزی کردم هفته ۶ رفتم سونو ساک نبود ک بتا شده بود ۵ از ۷۴۰

@tabsome   عزیزم ناراحت شدم برات انشاالله خدابهترینارو بهت بده که تلخی این روزها برات شیرین بشه منم دقیقا همچین اتفاقی برام افتاد بابتای ۴۰۰ یهو شد ۱ که دیگه خودش سقط شد

مطمین باش خدابه زودی دلت شادمیکنه گلم

@shamiim     عزیزم شما تهوع و اینا واست از کی شروع شد؟ شوهرم دلش می خواد من همین الان ب ...

فکر کنم از پنج شش هفتگی بود ولی خداروشکر من تهوعم زیاد نیست فقط حالتشو دارم،،ولی بی حالی وسرگیجه رو داشتم الان کمتر شده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خداروشکر نتیجه گرفتین و ایشالا صحیح و سالم بغلشون کنی 😗😘 برا منم دعا کن پس فردا آز دارم 🥴

سلامت باشی عزیزم ایشالله خدا به شمام یه دوقلوی تپل مپل بده

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
الهی نمی دونم والا شوهرم هی میگه چرا حالت تهوع نداری میگم الان زوده الهی این دورانو به خوبی بگذرون ...

بهش بگو صبر کن حالت تهوع ام کم کم میاد سراغم، جوری که آرزو می کنی یک روز بدون تهوع باشم، بیچاره می کنه آدمو، من از هفته 6 شروع شد الان که آخرای 12 هستم هم هنوز دارم ولی یه کم بهتر شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست