2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046231 بازدید | 684505 پست
اره اگر بتونی آمپول تحمل کنی به نظرم بهتره ،منم سیکل قبلیم شیاف داشتم که خیلی اذیت بودم

تا اینجا تحمل کردم، از اینجا به بعد هم توکل به خدا میرم جلو.

راستش من شکمم توی همین ده روز که پرگووریس و ستروتاید تزریق کردم کبود شده با اینکه خیلی آروم و با احتیاط همسرم همش رو تزریق کرد. شنیدم پروژسترون خیلی بدتره، ولی به خاطر فندقهام تحمل میکنم 

آستاره جون واسه انتقال فرش دیگه استرادیول نمیدند؟ بهم گفتند که اگه مشکل هایپر یا مشکل خاصی نباشه، ح ...

نه گلم انتقال فرش دیگه استرادیل نمیدن ،اینجا هم همینطوره وقتی تعداد جنین کم باشه دیگه برای بلاست شدن ریسک نمیکنن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه روز بعدانتقال همش دلم بستنی می خواست روزی دو تا کیم میخوردم تا سه روز شوهرم میخندید میگفت نکنه ...

نوش جان عزیزم😂😂 ،منم خوردم چند روز بعد ،الان هم به شوهرم گفتم خرید ،بعد فکر کردم نکنه ضرر داشته .راستی همسرت حالش خوبه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانوما خوب هستید من سه شنبه دو هفته گذشته هیستروسکوپی و خراش داشتم تا ۱۰ روز بعدش لکه بینی دا ...

منم الان ۷روز لک که چه عرض کنم کمی خون دارم زنگمدو بار زدم میگن طبیعیع شما ال دی یا دوفاستون نداشتی ؟به من دوفاستون داد تموم شده ببینم کی پری تشریف میاره البته اگه با این خون بفهمم پریم یا نه اثرشم فکر کنم تا سه ماهی میمونه

یعنی بستنی و شیرینی جات خوب نیست؟ من امشب دلم کمی شکلات صبحانه خواست و خوردم، البته هر وقت استرس دار ...

فکر نکنم ایرادی داشته باشه ،کلا به خاطر دیابت بارداری بهتره شیرینی مصرف نشه ،البته زینبی بابا میگه که لبنیات غیر پاستوریزه و محلی استفاده نکنیم چون باکتری دارن برا قبل انتقال اشکال نداره بعدش ادم مدام استرس میگیره که چی بخوره یا نخوره

تا اینجا تحمل کردم، از اینجا به بعد هم توکل به خدا میرم جلو. راستش من شکمم توی همین ده روز که پرگوو ...

انشالله که این صبوری نتیجه بخش هست ،آره متاسفانه پروژسترون چون روغنی هست یکم دردناک ،ولی خوب اگر آروم تزریق بشه قابل تحمله

دوستان یه سوال، بعد پانکچر خونریزی داریم؟ من فردا به امید خدا میرم واسه پانکچر، بهم یه برگه دادند ک ...

پیاده روی نرو من تا ۴روزی لک داشتم روز اولم کمی خون داشتم شامو سبک بخور از ۱۲شب چیزی نخور

سلام عزیزان کسایی که انتقال جنین سه روزه داشتن چند روز قبل انتقال شروع کردن به زدن امپول پروژسترون؟ ...

عزیزم عملا از روز پانکچر شروع میشه..... 

جنینم فریز باشه به اندازه سن جنین زودتر از انتقال پروژسترون شروع میشه انگار که جنین فرش باشه و پانکچر چند روز قبل انتقال باشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پس چرا به من گفتن سه روز قبل انتقال بزن روزی یکی بعد از اتتقال زیادتر نکردن امپول رو؟ هر کار میکنم ...

معمولا قبل انتقال یکیه بعد انتقال دو تا.... 

حالا کسی شرایطش خاص باشه اونو نمیدونم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com