2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046389 بازدید | 684511 پست
سلام بچه ها  من از روز ۱۴ پریودم تا ۲۴ پریودم شبی ۲تا قرص پروژسترون خوردم که پریود شدم برم دکت ...

فقط خواهشا چیزی سر خود نخور که پریود بشی..... 

اگه پریود نشدی اول آز بده اگه منفی شد برو دکتر سونو کنه و چک کنه..... 

اما خواهشا دمنوشی چیزی سرخود نخور که پریود بشی ون اینطوری میزنی ضخامت رو داغون میکنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من امروزم بیبی چک زدم مثبت شد😭😭😭😭 باورم نمیشد  دوست داشتم بیام اینجا شادیمو با همتو ...

عزیزم خدارو شکررررر.... 

مبارکت باشه.... 

به سلامتی و شادی بغلش (ون) کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من روز هفت انتقالم و سرما خوردم چیکار کنم 😢😢 ممکنه به جنینام اسیب برسه

عزیزم آنقدر فکرای منفی نکنین..... 

به خودت برس..... 

سوپ بخور.... 

اما خواهشا به خودتون استرس ندین..... 

من خودم تو بارداریم ذات الریه کردم اما شکر خدا دردونم صحیح و سالمه.... 

سلام خانوما خوب هستید

من سه شنبه دو هفته گذشته هیستروسکوپی و خراش داشتم

تا ۱۰ روز بعدش لکه بینی داشتم این طبیعیه؟ و اینکه چند روز دیگه احتمالا پریود بشم؟ چون دکتر گفت پریود شدی بیا

اخه من پریودهام نامنظمه به همین خاطر میپرسم

و این اثر خراش تا چند روز میمونه

نکنه دیر پریود شم اثرش از بین بره

دوستان عزیزم یه دکتر ایمونولوژیست تو تهران برام معرفی میکنی؟؟؟فقط یکمی عجله دارم...ممنونتونم

والا من دکتر زرنانی و مریم توکلی رو میدونم..... 

توکلی تو ابن سینا بود الان نمیدونم هنوزم هست یا نه..... 

سلام خانوما خوب هستید من سه شنبه دو هفته گذشته هیستروسکوپی و خراش داشتم تا ۱۰ روز بعدش لکه بینی دا ...

سلام

بله طبيعيه من روز ١٣ سيكل هيسترو شدم و تا روز ٢٥ كه پريود بشم لك بيني داشتم.پريود من هم ٢٦-٢٨ روزه هستش ولي اين سيكل روز ٢٥ پريود شدم.وقتي خونريزي جاري داشتين اون روز ميشه پريود به لك بيني كاري نداشته باشين.

اثر خراش با هيسترو چند ماه مي مونه

بجز توکلی و زرانی

عزیزم من فقط همینارو می‌شناختم.... 

آره عزیزم باردار نیستم ماهی که میخام برم انتقال اینجوری میشم ماه های دیگه سروقتم 

از استرسه سعی کن ریلکس باشی

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام چیکا جان، امروز رفتم دکتر. ناراحتم، توی 6 هفته،5 کیلو اضافه کردم، خیلی ناراحتم، تو چطور اشتهات ...

سلام عزيزدلم الههههي ناراحت نباش گلي والله من با ميوه بيشتر خودمو كنترل ميكنم كاهو ميخورم گاهي ديگه ميزنم به سيم اخر ميخورم😢اخه تا كي ادم خودشو كنترل كنه اخه😩😩يكي از چيزايي كه كمكم ميكنه ترازو هستش اگر ببينم اوضاعم خرابه و وزنم داره ميره بالا مجبورم كنترل كنم😞

خداياشكرت....❤️ 
بله عزیزم به مرور تا روز تخمک گذاری ازبین میرن

سلام عزیزم خوبی 

یسوال داشتم

من دوستم تنبلی تخمدان داره چند ماه پیش پانکچر شد ۴۸ تا تخمک ازش گرفتن ک شکر خدا ۱۸ تا جنین عالی براش تشکیل شد

سوالم اینه یعنی ایشون هر ماه همین قدر تخمک  تخمدانهاش تولید میکنه؟شما گفتین پانکچر از ذخیره کم نمیکنه

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام بچه ها اون دوستمون که انتقالش به محدودیت ها خورد و میخواست بره چی شد مثلت شدن

سلام عزیز دلمممم..من رفتم خداروشکر انتقال دادم..امروز دوروزه..مرسی مهربونممم 🤗❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزان کسایی که انتقال جنین سه روزه داشتن چند روز قبل انتقال شروع کردن به زدن امپول پروژسترون؟ ...

سلام عزیزم من انتقال جنین سه روزه داشتم از پنج روز قبلش آمپول داشتم..نه عزیزم هدر نمیره نگران نباش

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵