2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
نه قربونت برم..برا من جنسیت مهم نییسس 😍😍😍🤗فقططط سلامتیش😊

عزیززززم .انشالله که صحیح و سلامت میاد بغلت😍😍🥰🥰

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دوستان یه سوال، بعد پانکچر خونریزی داریم؟ من فردا به امید خدا میرم واسه پانکچر، بهم یه برگه دادند ک ...

به سلامتی عزیزم.انشالله که تخمک های تپل و خوب داری 

آره یه مقدار خونریزی و یا لکه بینی طبیعیه .فعالیت سنگین انجام نده .پیاده روی هم نرو که به شکمت فشار نیاد

اصلا عمل سخت و سنگینی نیست استرس نداشته باش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا من روز ۱۷ نوشته .نمیدونم چرا اینقدر دیر نوشته

می خوای زودتر برو روز ۱۴ بری خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم خدارو شکررررر....  مبارکت باشه....  به سلامتی و شادی بغلش (ون) کنی....

مرسی عزیزم😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی دوستم❤️ من داستانم طولاااانیه😅 من آندوم خیلی زیاد بود قرار شد جنین فریز کنم بعد لاپرا کنم م ...

عزیزم انشالله با همین جنین‌ها جواب میگیری ولی من خودم اعتقاد دارم بعد درمان آندو کیفیت تخمکام بهتر شدن و حتی شاید یکی از دلایل بارداری طبیعیم همین درمان آندومتریوز بوده..... 

انشالله که شمام جواب میگیری عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میشه علایمتو بگی

علائم خاصی نداشتم عزیزم فقط درد پریودی داشتم میومد و میرفت.

به سلامتی عزیزم.انشالله که تخمک های تپل و خوب داری  آره یه مقدار خونریزی و یا لکه بینی طبیعیه ...

مرسی آستاره جون.

من امروز کمی پیاده روی کردم، این که موردی نداره؟! میگم نکنه این هم خوب نبوده که من انجام دادم؟!

بعدش معمولا چند روز خونریزی یا لکه بینی هست؟ چون احتمالا برام انتقال فرش بدند 

خانومای باردار لطفا بهم میگید تهوع و علائمتون از کی شروع شد؟

عزیزم برا من تقریبا بینی هفته 5-6 تا 8-9 بود فکر کنم..... 

البته برا من حالت تهوع بود..... 

من کلا بالا نیاوردم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانومای باردار لطفا بهم میگید تهوع و علائمتون از کی شروع شد؟

سر بارداری طبیعیم همون ۶-۷ هفته با حالت‌های تهوع عملا شک کردم شاید باردارم چون به خاطر خوردن ویران قرار نبود پریود بشم با حالت تهوع هام شککردم چون قبلا با ویزام اصلا حالت تهوع نداشتم..... 

عزیزم برا من تقریبا بینی هفته 5-6 تا 8-9 بود فکر کنم.....  البته برا من حالت تهوع بود.....&nbs ...

عزیزم من از فردای روزی که انتقال دادم ببخشید سینم درد میکرد الان درد نمیکنه طبیعیه؟

سر بارداری طبیعیم همون ۶-۷ هفته با حالت‌های تهوع عملا شک کردم شاید باردارم چون به خاطر خوردن ویران ق ...

خدا حفظ کنه بچه هاتو😍😍😍

عزیزم هروقت کسل شدی یا افسردگی سراغت اومد به این فکر کن که سالها تنها بودی و سختی کشیدی گرچه سفر رفت ...

فداتشم عزيزم ممنونم بابت اينهمه انرژي مثبتت والله منم به همين اميد روزامو ميگذرونم الهي كه قسمت همه منتظرا اين خونه موندنا😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
چرا میترسی؟ فکر کنم تا حدودی طبیعی باشه. حالا دوستان که تجربه دارند میان و راهنمایی میکنند‌. روز چند ...

۵ مردا انتقال دادم عزیزم، ترسم بابت اینه که نکنه خدایی نکرده پریود بشم

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
به دکترم گفتم، گفت قدت بلنده، اشکال نداره ولی گفت مولتی ویتامین رو یکروز درمیون بخور، واقعا احساس می ...

منم همينم والله يسره دراز كشم چيكار كنيم بايد تحمل كنيم ديگه همه استرسا كم بود اين اضافه كردم وزن هم بهش اضافه شده الحمدالله. تا الان كلا چند كيلو اضافه كردي؟ هفته چندمي دقيقا؟ 

خداياشكرت....❤️