2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
من نه فقط رحممو زیر شکمم تیر میکشه اونم فک نمیکنم علامت مثبتی باشه چون از روز اول دارم سینه هامم درد ...

انشاالله که نشونه مثبت بودن و مامان شدن هست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=204510562]عزیزم دی اف ای همسر من 24بود تقریبا دو ماه  ال کارنتین عزیزم این آمپول برای چی ...

عزیزم دقیق نمی دونم ولی فک میکنم واسه همون دی اف ای باشه دکتر آراسته تجویز کرده بود براش  

یادم رفته فک کنم هر چهار پنج روز یه بار این امپولو میزد  

انشالله که میگیرخ با همین دوتا برایه پسرت همبازی میاری منم تو سیکل بلند انتقالمم منتظرم پریود بشم بر ...

قربونت‌برم..انشالله

منتظرخبرهای‌خوبت هستم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سارا جون بجز چیکا جون کی بود با دکتر اسرافیلی مثبت شد ؟ 

یه کاربری به اسم sahroone که دیگه سایت نمیاد و آرزوامید که گل پسرش چند وقت پیش زودتر به دنیا اومد. ولی بری مطبش خودت کلی انتقالی مثبت میبینی انشالله تعیین جنسیت هم خیلی میبینم اونجا

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام بچه ها اون دوستمون که انتقالش به محدودیت ها خورد و میخواست بره چی شد مثلت شدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عزیزم نگران هیسترو خراش نباش.....  خراش با هیسترو سه چهار ماهم میمونه.....  من خودم مهر ...

امیدوارم همینجوری که امید بهم میدی خدا ناامیدت نکنه،انشالله که همین طور باشه🙏🏻🥺