2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
چه جالب نمیدونستم مرسی گفتی، پس واسه اینه داغووونم از الان رو پا وایسادن برام سخت شده حالا تازه ماه ...

منم خواهرم خلفی بود از اول تا ماه ۹ کمردرد داشت من اصلا ندارم ولی انشالله که دردت کمترشه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ای جانم دوست مهربونم زدم منفیه 😁 

عزيييز دلم ان شاالله ايندفعه مثبت ميشي😍😍 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من اصلا لخته نداشتم ازدکتر نپرسیدی علت چی بود و باید چیکارکنیم دیگه اینطوری نشه  بارچندم ا ...

دفعه اول انتقالم بود

دکتر گفت برای بعضی ها پیش میاد 

انقد حالم بد بود ک دلم نمی خواست تو مطب باشم زودی اومدم بیرون

دکترم تعجب کرد گفت عدد بتا خیلی خوب بوده حتی وضعیت رحم خوبه 

نمیدونم

حتما خدا نخواسته

زنگ زدم ازمرکز پرسیدم گفتن میتونی وارد سیکل بشی اخه من لنفوسیت شدم فقط ۵ ماه یا کمتر وقت دارم تا انت ...

انشاالله که اینبار نتیجه بگیری عزیزم .یادمه یکی از بچه ها هم همین مشکل براش پیش اومده بود .افت بتا پیدا کرده بود که ماه بعدش انتقال داد و همه چی به خوبی پیش رفت

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام بچه ها  من از روز ۱۴ پریودم تا ۲۴ پریودم شبی ۲تا قرص پروژسترون خوردم که پریود شدم برم دکت ...

بیبی چک گذاشتی؟

مطمینی باردار نیستی؟

تخم گشنیز هم تعریفشو شنیدم

سلام عزیزم منم میکرولرین زدم، دفعه اول دو بار پریود شدم🤦 حالا من چون فکر میکردم اصلا نباید بشم زن ...

سلام گلم خدا خیرت بده منم فکرم درگیرش شد چون دکترم گفت یه بار پری میشی دیگه نمیشی. حالا با زدن این امپول کیستت کوچیک شده بود تاثیری روی آندومتریوزت داشت؟

باردار شدی؟ ببخش زیاد سوال میپرسم یکی مثل خودم میبینم هول میکنم 🤭🤭🤭 دومی رو که زدی چند ماه بعدش پریود شدی؟؟؟

کلا ماها که آندو داریم سخت تخمک میدیم ولی به لطف خدا و دکتر اسرافیلی من ۱۲ تا تخمک داشتم‌ با امپول سینال و اچ ام جی. دکترم خیلی با دقته خیلی. اول که رفتم پیشش بهم سینافکت و ال دی داد بعد پریود که شدم امپولای اصلی رو شروع کرد همون بعد منفی شدنم که رفتم گفت از الان پردنیزولون بخورم تاکید داشت من که آندو دارم باید از چندین ماه قبل انتقال بخورم الان دارم روزی یکی میخورم سه ماه میشه فعلا. الان شما جنین نداری دیگه بار اول چندتا داشتی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اصلا فکر نتیجه نباش فقط بسپار به خدا بگو اگه اون بخواد میشه منم کاره ای نیستم فقط بیخیال باش و استرس ...

مبارکت باشه گلم

الهی سالم بیاد بغلت

برای ما هم دعا کن

ان شاء الله برای همه مون این سیکل درمانا تموم شه و برگردیم به یک زندگی عادی

منم روز 6 انتقالم ...توکل ب خدا

خانمی شما بخاطر دی اف ای چه کارایی کردین که بیاد پایین کاش یکی راهنمایی کنه

عزیزم دی اف ای همسر من 24بود تقریبا دو ماه

ال کارنتین ،

سن پلاس 

کیوتن 

امپول hmg

ویتامین ای 

و دی استفاده کرد شده بود 14

راستی بیضه هاشم اب خنک میزاشت و مصرف سبزی خوردن و اب و پیاده روی هم داشت حتما اینا رو انجام بده 

امیدوارم ب دردت خورده باشه

اینم اصافه کنم اینجا بچه ها خیلی از قرص اسپریژن هم تعریف کردن حتما همسرتون اینم استفاده کنن

سلام بانو‌خوبی میگم شما نمیدونی برای دی اف ای چه کارایی خوبه که پایین بیاد

سلام عزیزم من دی اف آی همسرم پایین بود به همین خاطر نمیدونم. ولی شنیدم میگن تخلیه یه روز در میون اسپرم و خنک نگه داشتن. اصلاح تغذیه گلم ببخش

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤