2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046347 بازدید | 684509 پست
حالا دختربه دلم افتاده دو قلو داری😁😁😁😁😁😁

قربونت 😍😍😍😍

ان شاالله این دفعه هم درست به دلت افتاده😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من روز ۳نصف زدم  شما روز چندم بی بیت مثبت شد؟؟

خب عزیزم تو بی بی چکت مثبت واقعیه نگران نباش گلم من روز ۷ زدم روز ۱۲ مثبت بود روز ۱۴ آزمایش دادم منفی شد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارکت باشه گلم الهی سالم بیاد بغلت برای ما هم دعا کن ان شاء الله برای همه مون این سیکل درمانا تم ...

الهی بحق شیش ماهه امام حسین مثبت بشی

ان شاالله همه منتظرا انتظارشون تموم بشه و خرا یه فندق کوچولو بهشون بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی بحق شیش ماهه امام حسین مثبت بشی ان شاالله همه منتظرا انتظارشون تموم بشه و خرا یه فندق کوچولو ب ...

ساراجان 

میشه سوالم رو جواب بدی؟

همسر شما تسه شدن؟

و آیا داروی خاصی قبل پانکچر استفاده کردن؟

و ارولوژی خوب بنظرت چه دکتری هست؟

عزیزدلمممم انشاءالله که با موفقیت باشه برات ونی نی خوشگل بیاد تو دلت 

انشاالله برای هممون فداتشم🤲❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
سلام گلم دکتر افلاطونیان  همون که یزد هستند!؟ تهران میان؟چه روزهایی؟چجوری میشه وقت گرفت؟

سلام جانم..اره عزیزم..یزد هستن..قبل از این اوضاع کرونا فک کنم بودن تو بیمارستان لاله..اما الان نمیان..برا نوبت دهی هم حضوری باید برین..بیمارستان مادر یزد هستن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
شما هم هیچ علایمی نداری ؟من خیلی به خودم فکر نمیکنم .همش دارم به همسرم فکر میکنم .همش میگم خدایا به ...

من نه فقط رحممو زیر شکمم تیر میکشه اونم فک نمیکنم علامت مثبتی باشه چون از روز اول دارم سینه هامم درد داشتن از دیروز قط شده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه فدات شم این امپول میکرورلین رو که زدم کلا حتی پریود اولمم نشدم بچه ها گفتن بی بی بزن زدم منفی بود ...

آها انشالله که اول طبیعی باردارشی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوستان کسی میدونه چرا این اتفاق برام افتاد بتا اومد پایین ساک تشکیل نشد علتش چی بوده 

شاید همون خونریزی که داشتی سقط شده باشه نا انید نشو درمانتو دوباره شروع کن انشاالله که نتیجه میگیری

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
حالا فردا ازمایشمه دیگه دعاکن مثبت باشم توکلم به خداست

مطمعنم مثبتی شک نکن . 😘😘

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته