2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
عزیزم اگه اشتباه نکنم تو بارداری دوقلویی خیلی این بالا پایین بودن جای نگرانی نداره....  پس به ...

اصلا دلم آروم نمیشه

😔😔😔

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دوستای گلم عزیزای دلم بهترینارو براتون آرزو میکنم! 

شب خوش.... 

بوسسس

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا دلم آروم نمیشه 😔😔😔

عزیزم میفهمت اما خوب یکی از وظایف به عنوان مامان اینه که کمترین استرس رو به دوردونه هات وارد کنی..... 

الان که گفتی دوقلویی یادم افتاد که این تستها برا دوقلویی فکر کنم احتمال اینو داشت بالا پایین بشه..... 

مهم سونوهاشونه عزیزم..... 

آن تی و آن بی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم میفهمت اما خوب یکی از وظایف به عنوان مامان اینه که کمترین استرس رو به دوردونه هات وارد کنی.... ...

نمیدونم بخدا

توکل به خدا

اخه خیلی دوقلویی دیدم این مشکلو نداشتن 

ان تی یکی۱.۳

یکی۱.۵

همه چیزام low  risk

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچم به خودم رفته😂😂  همین الانشم ندا جان باور کن تا صبح بیدارم از درد لگن و کمر دیگه اونم اضا ...

الهی عزییییزم خدا برات نگهش  اره😍😍😍😍😍😍😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نمیدونم بخدا توکل به خدا اخه خیلی دوقلویی دیدم این مشکلو نداشتن  ان تی یکی۱.۳ یکی۱.۵ همه چ ...

عزیزم نتونستم تگت کنم شما هم آمپول زدی همین جور بودی

❓❓❓❓❓❓❓❓❓
بچه ها لطفا اگه میدونید جواب بدید من ۳ پریودم آمپول میکرورلین زدم و ۲۸ روز بعدش دومی رو هم‌ زدم دکترم گفت بعد اولی پریود میشی و بعد اون دیگه نمیشی تا چندماه حالا من موعدمم سه روزه رد شده ولی پریود نشدم چرا آخه خب تا جایی که تحقیق کردم همه بعد اولی پریود شدن. کسی بوده مثل من؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچم به خودم رفته😂😂  همین الانشم ندا جان باور کن تا صبح بیدارم از درد لگن و کمر دیگه اونم اضا ...

میگن جفت خلفی کمر درد داره درد کمرت بخاطر همینه 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم نتونستم تگت کنم شما هم آمپول زدی همین جور بودی ❓❓❓❓❓❓❓❓❓ بچه ها لطفا اگه میدونید جواب بدید من ...

نه عزیزم من پریود اولی رو حتی زودتر شدم

سلام دخترا من ده بسته استرادیول دو میلی چرخشی دارم زیاد خریدم تا 2024تاریخ داره 28تایی هر بسته250توم ...

سلام عزيزم. شما هنوز استراديول داريد؟ 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
آمپول اول رو چند دورت زدی عزیزم 

یادم نمیاد