2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزم بله خوبن.....  با گرید سی هم مامان داشتیم.....  مهم سالم بودن جنینه.....  عز ...

چقد خوبه حرف زدن و دلداری دادنت عزیزم واقعا همینجوریه خدا بخواد میشه  بقیش واسطه س این وسط انشاللله منم خداجونم قابل بدونه برام بخواد دلم شاد بشه سختی زیاد کشیدم😢

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم تو پستهای قبل فکر کنم گفتم. من سوید هستم

من پست های قبل رو نخوندم و یا ندیدم.

ان شااله که بارداری خوبی داشته باشید. هیچ راهی نداره که دکتر مثلا هفته ۸ بررسی اولیه رو انجام بده؟ 

من المان هستم، اینجا هم آزمایش بتا نمیگیرند. اما معمولا هفته ۷ و ۸ اولین سونو که همون دیدن ساک و قلب باشه رو انجام میدند و همراهش هم یه سری آزمایش مثل تیروئید رو انجام میدند چون توی هفته های اول احتمال تغییر عملکرد تیروئید واسه خانم باردار هست. 

ان شااله که دوران بارداری شما به سلامتی سپری میشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لنفوسیت تراپی شدم  س جلسه  پردنیزلون داشتم با تاکرولیمو س انعقادی کدوماست سی دی مارکرهار ...

نسخه ۳ و 4-5 تا اول نسخه ۴ مربوط به انعقادی است.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دیدم اما متاسفانه خیلی سر در نیاوردم.....  برا همین چیزی ننوشتم....  انشالله که چی ...

خییلی ممنون گلم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فکر کنم خیلی فرقی نداره اما به نظر خودم بهتره منظم باشه که دز آسپرین منظم برسه.....  من خودم چ ...

مرسی از توضیحات عزیزم .من الان روز ۵ انتقالم .کلا تحرکم زیاد نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
❓❓❓❓❓❓❓❓❓ بچه ها لطفا اگه میدونید جواب بدید من ۳ پریودم آمپول میکرورلین زدم و ۲۸ روز بعدش دومی رو ه ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره..... 

مثلا من برا آندومتریوز ویزان که میخوردم کلا پریود نمیشد تا قطع کنم و بعد ۷ روز از آخرین قرص پریود میشدم..... 

اما با دوفاستون برعکس..... 

سر ماه پریود میشدم.... 

بعصیام برعکس بودن با دوفاستون پریود نمیشدن و با ویزان برعکس..... 

خلاصه به خودت استرس نده.... 

نهایت به دکترت انتقال بده جای نگرانی باشه بررسی میکنه..... 

اما من شخصا میگم طبیعیه اما بازم اگه نگرانی با دکترت مطرح کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما اطلاع دارین ب چ کسایی سرم تجویز میکنن

عزیزم والا بستگی داره به شرایط.... 

متلا من سی دی مارکرام مشکل داشتن.... 

ممکنه یکی آنتی تی پی آوی خیلی بالا داشته باشه..... 

هاشیموتو.... 

خلاصه یکی دو تا نیستن.... 

اما رایجش همین چند تان..... 

اما خوب به هر حال هر چیزی که به مشکل ایمنی ربط داشته باشه میتونه بر اساس تشخیص دکتر سرم تجویز بشه..... 

سلام خانومای گل خوبین میخوام یکم از درد دلم براتون بنویسم من دو سه ساله که میخوام برای تعیین جنسیت ب ...

عزیزم والا مطمئن‌ترین همینه که اونم تضمینی نیست حتما بشه چون معلوم نیست از جنین‌های تشکیل شده جنین مطلوبیت باشه یا نه..... 

مثلا بودن دوستانی که مثلا جنین پسر میخواستن ولی همه جنیناشون دختر بوده..... 

یعنی بخوایی وارد پروسه بشی باید آمادگیشو داشته باشی.... 

من خودم شخصا به عنوان کسی که سه بار پانکچر شده برای تعیین جنسیت به هیچ دوستی توصیه نمیکنم وارد پروسه بشه اما خوب شرایط زندگی افراد متفاوته و نمیشه جای دیگران تصمیم گرفت..... 

انشالله خدا بهترینارو جلو پاتون بذاره.... 

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟دختر گلت خوبه  راستش من فقط هر روز میام سایت هر کس از من سوال پرسی ...

زینبی جان میدونی عددpappتوی غربالگری اول بالا باشه یعنی چی

بقیه موارد خوبه

دوقلو باردارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قرص دو میلی گرمه و دوتا تجویز کرده یکی صبح یکی شب یعنی میشه 4 میلی گرم خوبه؟

پس عزیزم بعید میدونم مشکل ضخامت داشته باشه دو تا تعداد نرمشه..... 

مشکل داشتی بیشتر تجویز می‌کرد..... 

منم دو تا داشتم..... 

با هم میخوردم..... 

اما میتونی هر 12 ساعتم بخوری مهم این دز روزانه رو بگیری فقط با شکم خالی فکر کنم نباید بخوری..... 

گلم گرید آ و بی و سی سن جنینه؟ من انتقال قبلیم یه آ ۶ سلولی و دوتا ب ۶ سلولی داشتم

نه عزیزم آ و بی و سی گرید جنینه..... 

سن جنین همینه که میگن جنین دو روزه بوده یا ۳ و ۴ و ۵ و..... 

بلاست و..... 

خلاصه خودت رو درگیر این جزئیات نکن اینا در تخصص جنین شناس و دکترته و مطمئن باش بهتر میتونن تصمیم بگیرن.... 

چقد خوبه حرف زدن و دلداری دادنت عزیزم واقعا همینجوریه خدا بخواد میشه  بقیش واسطه س این وسط انشا ...

فدات عزیزم..... 

مرسی از توضیحات عزیزم .من الان روز ۵ انتقالم .کلا تحرکم زیاد نیست

نه عزیزم خوب خوب نیست یه بند بخوابی..... 

به هر حال خونرسانی لازمه..... 

اگه استراحت مطلقی نیستی زندگی عادی رو داشته باشه اما با دور کند..... 

لااقل هر از گاهی پاشو تو خونه یه دوری بزن!!!!! 

زینبی جان میدونی عددpappتوی غربالگری اول بالا باشه یعنی چی بقیه موارد خوبه دوقلو باردارم

عزیزم اگه اشتباه نکنم تو بارداری دوقلویی خیلی این بالا پایین بودن جای نگرانی نداره.... 

پس به خودت استرس نده..... 

اگه سونو خوبه خیالت راحت باشه....