2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046479 بازدید | 684515 پست
ممنونم عزیزم ک راهنماییم کردین😘😘 من اینسری ک رفتم پیش دکترم برام قرص آوابوست نوشتن گفتن بخورم بعد ...

بعد یه چیزی فکر کنم یه سری تستها بهتره آخر هفته نباشه که فرداش تعطیلی باشه اینو دقیق یادم نیست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من سرویکسم 33 و وزن بچم 310 گرم بود که دکتر گفت خوبه از دکتر پرسیدم گفت عجله نکن هفته 24 راه داری ا ...

ماشالله بچه ت تپلیه.عزیزم حالا اینقدر لگد بارونت کنه که تا صبح نخوابی😂😂.وای چقدر بد خدایا خودت این گرفتاریارو از ما دور کن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم دو سه ماهه فعمیدم ام اس دارم.برای همین از همه کساییکه منتظر بچه ان خواهش میکنم غصه نخورین من ...

عزیزدلم ،خودت غصه نخوری گلم بالاخره باداروکنترل می‌کنی بهترمیشی یجورایی باهاش دوست باش که بتونی راحتتر باهاش کنار بیای خدابزرگه هوای بنده‌اش داره درکنارهمسروپسرگلت خوش باشین انشاالله

خوب عزیزم خوبه.....  انشالله با دارو هم کنترل میشه عزیزم.....

ممنون مهربونم فقط استرس داشتم بخاطر این تیروئیده سیکلم کنسل بشه با این همه آمپول و دارویی که مصرف کردم همه بازوم سیاه و کبود شده خدا خودش کمک کنه😔😔😔

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ممنونم عزیزم احتمالا درمانی باشه چون تشخیص چسبندگی دادن

به سلامتی عزیزم..... 

نگران نباش در کل هیسترو نهایت بعدش در حد پریود دزد داشته باشی..... 

برا من لاپرا هیسترو بود و سه روز بستری بودم بازم از بعد عمل همش میگفتن تو بیمارستان راه برم..... 

هیسترو خیلی سبکتره.... 

بخیه مخیه هم نداری..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک اما جون قرص رو که میخوریم مثلا شش صبح، میشه بعدش بخوابیم؟ مشکلی نداره؟

والا من که میخوابیدم..... 

۶ که همسرم میرفت سر کار منم میخوردم و میخوابیدم..... 

ماشالله بچه ت تپلیه.عزیزم حالا اینقدر لگد بارونت کنه که تا صبح نخوابی😂😂.وای چقدر بد خدایا خودت این ...

بچم به خودم رفته😂😂 

همین الانشم ندا جان باور کن تا صبح بیدارم از درد لگن و کمر دیگه اونم اضافه شه میریم دوتایی واسه خودمون تو پذیرایی میشینیم حرف میزنیم چاره چیه😂

واقعا از خدا میخوام دیگه این استرسارو جلو پامون نذاره من خیلی بی جنبم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بله عزیزم میتونی تایم خاصی نداره فقط انعقادی یادمه دو هفته از آخرین داروی انعقاد باید بگذره مثلا اگه ...

بله گلم من داروی ایمنی انعقادی مصرف نمیکنم

باشه عزیزم ممنونمم😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
راستی عزیزم اینارو هم رعایت کن.....  شیرینی‌جات ممنوع....  سویا ممنوع.... خانواده کلم م ...

ممنون ار راهنماییت من که خیلی وقته شیرینی جات قطع کردم بخاطر pcoبودنم سویا و کلم خیلی وقته نخوردم زمستون پارسال خوردم!!! اخه همسرم دوس نداره چشم همین کارو میکنم اول صبح میخورم دو ساعت بعد صبحانه میخورم که فاصله بیفته و مشکلی نباشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم چند تا تجویز کرده در روز؟ 

قرص دو میلی گرمه و دوتا تجویز کرده یکی صبح یکی شب یعنی میشه 4 میلی گرم خوبه؟

میگه فعلا دست نگه دار قربونت برم دعا کن واسم

باور کن همیشه به یادتم و دعاگوتم اگر قابل باشم

امیدوارم هرچی صلاحته برات اتفاق بیوفته و به زودی بیای اینجا از شیرینیای بارداریت برامون بگی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم بله خوبن.....  با گرید سی هم مامان داشتیم.....  مهم سالم بودن جنینه.....  عز ...

گلم گرید آ و بی و سی سن جنینه؟

من انتقال قبلیم یه آ ۶ سلولی و دوتا ب ۶ سلولی داشتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم .اطلاع نداری که حتما باید سرساعت خورده بشه یا اینکه تایمش جابه جا شد مشکلی نداره ؟

فکر کنم خیلی فرقی نداره اما به نظر خودم بهتره منظم باشه که دز آسپرین منظم برسه..... 

من خودم چون بهم نمیساخت کلا تو سیکلم نداشتم اما اگه کنار انوکسوپارین آسپرین هم داشتم متلا اگه صبح انوکسوپارین میزدم آسپرین رو شب میخوردم که تقسیم بشه یا برعکس..... 

بعدشم کنار پروژسترون نمیخوردم که اثرش رو کمتر نکنه..... 

حالا خودت سبک سنگین کن اما منطق من میگه تو تایمی باشه که کمترین تحرک رو داری که پایین بودن خونرسانی به خاطر کم تحرکی رو جبران کنه.....