2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
عزیزم کلا عمل سنگینی نیست هیسترو اگه تشخیصی باشه.....  فکر کنم نهایت یه ربعد بیست دقیقه بشه مگ ...

ممنونم عزیزم

احتمالا درمانی باشه

چون تشخیص چسبندگی دادن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون عزیزم به نظرتون میتونم برای مراقبتهای بارداریم پیش دکتر نزدیکه خونم برم؟اخه مرکزم کمی دوره بر ...

عزیزم اگه شرایطت خاص نباشه و داروهای خاصی که دکترت در جریانه نداشته باشی فکر نکنم فرقی کنه..... 

من خودم چون هم مشکل ایمنی داشتم و هم انعقادی و تجویز دکترم برام مهم بود ترجیحا با خودش ادامه دادم..... 

چون به شرایطم اشراف داشت..... 

باید خودت سبک سنگین کنی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله که کوچولوهاتو سالمو سلامت بغل میگیری عزیزم.راستی دوقلوئن یا یکیه؟ شما هم تا سه ماه امپول پر ...

عزیزم پروژسترون باید حتما عمیق تزریق بشه و آروم..... 

متلا یه دقیقه زمان ببره تزریق.... 

سر سوزنی که برا کشیدن استفاده میکنی ترجیحا موقع تزریق عوض کن چون کند شده و کمتر اذیت میشی..... 

ترجیحا سرسوزن بلندتر مخصوص تزریق عمیق عضلانی تهیه کن..... 

اینطوری کلا تحملش راحت‌تر میشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نمیدونم رنج آزمایشگاه چقده برا من 3 نوشته گفت زیاد نیس حده مرزه ولی  دارو داد هر روز صبح ناشتا ...

خوب عزیزم خوبه..... 

انشالله با دارو هم کنترل میشه عزیزم..... 

سلام عزیزم نه هنوز ولی باید بهش زنگ بزنم، میخوام یه چیزی در مورد پسرم چک کنم، گفتم همزمان با اون باش ...

سلام عزیزم . خیلی ممنونم ازت . از اینکه هوشیارم کردی . آزمایش پسرم رو به چندتا پزشک نشون دادم و همشون گفتن این نشون دهنده عدم تحمل لاکتوز نیست . نمیدونم چرا دکتر مقدادی با پسرم این کار رو کرد الکی شیرشو عوض کردم و دو روزه پسرم یبوست شدید گرفت . الان از مطب یه پزشکی اومدم . پسرم رو کامل چک کرد گفت حتی وزنش ۳۰۰ گرم بیشتر هم هست کی گفته کمه ؟ 😔 الکی بچه رو اذیت کردم . گفت برگرد به حالت اولیه و همون شیر رو بده چون خوب وزن گرفته مشکلی نداره . خیر نبینه من هیچ وقت نمیبخشمش دکتر قلابی . خییلییی ممنونم ازت . حرفت منو وادار کرد برم به چندتا پزشک نشون بدم . الهی خیر ببینی و خدا همیشه هواتو داشته باشه دوست خوب من❤

نمیدونم رنج آزمایشگاه چقده برا من 3 نوشته گفت زیاد نیس حده مرزه ولی  دارو داد هر روز صبح ناشتا ...

راستی عزیزم اینارو هم رعایت کن..... 

شیرینی‌جات ممنوع.... 

سویا ممنوع....

خانواده کلم ممنوع

سویا ممنوع

اینم خیلی کمک میکنه که زودتر کنترل بشه..... 

سعی کن تا حد امکان بعد قرصت کلسیم و گردو و این چیرام تا 3-4 ساعت نخوری اینطوری بهتر جواب میگیری..... 

مثلا من خودم ۶ صبح ناشتا میخوردم لووتیروکسین رو.... 

بعد ده صبح صبحونه هر چی دوست داشتم راحت میخوردم..... 

چه خوب خداروشکر والله تا حالا چیزی در مورد ضخامت و اینا مشکل نداشتم نمیدونم ازکجا بدونم مشکل ضخامت ن ...

عزیزم چند تا تجویز کرده در روز؟ 

دوستان به دکترم پیامک دادم که ۴۰۰۰ انوکسا کمه با انعقادی جهش سه نوشتین...نوشته برام فرگمین ۵۰۰۰ بخر ...

عزیزم به خودت استرس نده..... 

حالا پیدا کردی فبها نکردی نگران نباش..... 

جواب تستت مشابه مال من بود و همون ۴۰۰۰ هم جواب داده..... 

استرس بیشتر بده تا کم و زیاد بودن دز دارو.... 

سلام عزیزم  میشه راهنماییم کنی من دقیقا ۹ ماه پیش به خاطر بقایا مجبور به کورتاژ شدم از اون مو ...

سلام عزیزم خوبی ؟

ببین گلم حرف غلطی بهت نزدن، ممکنه عمل شرایط شما رو بهتر کنه ممکنه کاری نکنه 

اگر پیش دکتر خوب انجام بدی خیالت راحت، منم کسی رو نمیشناسم جز مشایخی دکتر خودم تو رویان 

بعد هم اگر عمل کردی حتی میتونی پیشنهاد prp بدی واسه ضخامت

عزیزم من اون زمان که نداشتم اما اخیرا برا یه مشکلم تجویز کرده بود ده شب گفته بود بخورم که چون کلا به ...

ممنونم عزیزم .اطلاع نداری که حتما باید سرساعت خورده بشه یا اینکه تایمش جابه جا شد مشکلی نداره ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلاااااااااااام زینب چطوری؟ پسرت خوبه ؟ چخبر! از یاسمین خبر داری؟ مامان شد؟

سلام عزیزم 😍 😍 😍 😍 خوبی؟دختر گلت خوبه 

راستش من فقط هر روز میام سایت هر کس از من سوال پرسیده جواب میدم 🙈🙈🙈نمیرسم بخونم کامل مثل زمان بارداریم

ان شاء الله که مامان شده باشه

بله عزیزم جذب شده خداروشکر من خیلی رعایت کردم استراحت مطلق ومایعات زیاد خوردم ایشالله واسه شمام جذب ...

منم زیاد استراحت میکنم 

مایعاتم ازتین ب بعد حتما زیاد میخورم همین اب کافیه یااب میوه ام بخورم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗