2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
اره عزيزم كالري شمار كرفس. روزي ٤٥ دقيقه پياده روي و ١٥ دقيقه ميدوئيدم اولش اروم بعدش تند

آنقدر گشنم میشه اراده ندارم.

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم بخدا همش اراده هستش و بس. يعني من بخاطر اين اضافه وزنم بهونه اي نبود كه نيارم همينجوري هي خودم ...

آفرین به اراده. کالری شماری چطوریه؟ چطور بفهمیم هر غذا چقدر کالری داره؟ و ما چقدر کالری باید بخوریم؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
آنقدر گشنم میشه اراده ندارم.

وقتي گشنت ميشه كاهو بخور هويج بخور نذار اينقدر گرسنه بشي كه دوست داشته باشي غذاي چرب و چيلي بخوري. يه ليوان شير با دوتا خرما بخور چند روز اول سخته اما بعدش وقتي ببيني وزنت داره مياد پايين انگيزه ميگيري. بعدشم به هدفت فكر كن خودش انگيزست

خداياشكرت....❤️ 
اره عزيزم كالري شمار كرفس. روزي ٤٥ دقيقه پياده روي و ١٥ دقيقه ميدوئيدم اولش اروم بعدش تند

من کلا این ماه از اول سیکل تا امروز که ۱۲ روزه، هر روز عصرها ۴۵ دقیقه میرم پیاده روی، مسیری هم که میرم کمی سربالایی و سرپایینی داره.

به نظرت خوبه؟ البته هیچ گرمی هم وزنم کم نشد😅

آفرین به اراده. کالری شماری چطوریه؟ چطور بفهمیم هر غذا چقدر کالری داره؟ و ما چقدر کالری باید بخوریم؟

زنده باشي. برنامه كرفس نصب كن غذايي كه ميخواي رو تو ليستش انتخاب كن كالري اون غذارو بهت ميده عزيزم و اينكه چقدر كالري بايد بخوري هم ميگه اگر بخواي لاغر بشي بايد اون ميزان كالري كه بهت گفته ميتوني بخوري رو خيلي كمتر مصرف كني اگر ميخواي ثابت بموني همون مقدار ميتوني بخوري كسي هم كه بخواد چاق بشه بايد بيشتر از اون ميزان بخوره. من ٢٥٠٠ در روز مجاز بودم بخورم ولي ٦٠٠ تا ميخوردم كلا

خداياشكرت....❤️ 
من کلا این ماه از اول سیکل تا امروز که ۱۲ روزه، هر روز عصرها ۴۵ دقیقه میرم پیاده روی، مسیری هم که می ...

عاليه در كنارش رژيم غذايي هم رعايت كن. ببين اوني كه وزنش نرمال باشه و زياد اضافه نداشته باشه با سرعت خيلي كمتري وزن كم ميكنه و كاملا طبيعيه.

خداياشكرت....❤️ 
@nilooo68     گلم خداکمکت کنه هرچه زودتر مشکلت حل بشه درپس هرسختی آسانی هست مطمین باش ع ...

ممنونم عزیزم

اره عزیزم

والا تشخیص قطعی نیست که 

تشخیص احتمالی میدن بعدا تو هیسترو اگر به قطعیت برسن همون موقع هیسترو درمانی انجام میدن

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد