2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046355 بازدید | 684509 پست
سلام خوبین  من امروز رفتم ان تی از ته دل دعااا کردم قسمت همه منتظرها بشه به حق علی اصغر امام ح ...

عزززيزم بسلامتي الهي 😍جنسيت نگفت؟ ان تي بايد طول سرويكس اندازه زده بشه

خداياشكرت....❤️ 
اهان پس اینا با جنین شناسه من بار اولمه به نظرتون همه چی رو به خودشون بسپارم بهتره؟؟ دیروز پرسیدم گف ...

بله گلم به دکترت اعتماد کن اره گلم عالیه واسه من همه بی بودن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من يچيزي رو خيلي خوب فهميدم كه واقعا بي تاثير نيست روي باردار شدن و حداقل كمك به مثبت شدن اونم كاهش وزن هستش حتي كسايي كه اضافه وزن انچناني هم ندارن شده ٢ تا ٥ كيلو وزنشونو كم كنن من خودم ٤٠ كيلو كم كردم و دكترم ميگفت خيلي تاثير مثبت رو روند درمانم داشته. يكي از دوستام كه چند وقت پيش گفتم بخاطر تنبلي شديد تخمدان بايد لاپرا ميشد به پيشنهاد من ٥ كيلو وزنشو كم كرده و رفته پيش دكترش و دكتر گفته وضعيت تخمدان خيلي تغيير مثبتي كرده و فعلا نياز به لاپرا نيست. گفتم بهتون بگم شايد حتي يه كوچولو بهتون كمك كنه و گام مثبتي بتونيد برداريد و انشالله بزودي زود مامان بشيد.

خداياشكرت....❤️ 
بله گلم به دکترت اعتماد کن اره گلم عالیه واسه من همه بی بودن

چه خوب الهی شکر که نتیجه گرفتید انشاالله این 9 ماه هم بدون دردسر سپری کنی و نینی هاتو بغل بگیری دلم میگه دو قلوه منم b هستش خداکنه دل منم شاد بشه پناه بر خدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها من بعضي وقت ها حالت خوابيده بودني يهو بلند شدني يا توي خواب از يه طرف به يه طرف رفتني يهو تخمدانم و يا زير شكمم تير شديد ميكشه مشكلي پيش نياد؟شماهم اينجوري شدين؟توي اوايل بارداري

عزززيزم بسلامتي الهي 😍جنسيت نگفت؟ ان تي بايد طول سرويكس اندازه زده بشه

سلامت باشی عزیزم 

نه جنسیت و نگفت 

دکترش اصلا حرف نمیزد فقط اگه خودم میپرسیدم جواب کوتاه میداد

گفتم طول سرویکسم چقدره گفت مگه دکترت گفته سونو داخلی انجام بدی گفتم نه گفت اینجوری نمیشه

گفتم همه چیز جنین خوب بود گفت اره 

گفتم جفتم پایین نیست گفت اره پایینه 

خلاصه همین 

عدد ان تیم هم 1/20 هست 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام جواب ازمایشم شده بود ۵ 

دوباره کی میتونم وارد سیکل انتقال بشم چون لنفوسیت شدم ۵ ماه وقت دارم وگرنه باید دوباره لنفوسیت بشم میشه پری ک شدم برم تو سیکل 

ب نظرتون چرا رشد جنینام کم بودو متوقف شده چکارکنم تو سری های بعد

سلامت باشی عزیزم  نه جنسیت و نگفت  دکترش اصلا حرف نمیزد فقط اگه خودم میپرسیدم جواب کوتاه ...

ماشالله بعضي دكترا انگار تو دهنشون آرد ريختن زورشون مياد چهاركلمه حرف بزنن خب عزيز من پول گرفتي صحبت كني نه اينكه برج زهرمار باشي كه😒😒بعدشم سرويكس ربطي به داخلي نداره كه من تا الان هر سونويي رفتم شكمي بوده و اندازه زدن مثل اينكه زورش اومده😒عدد ان تي هم عاليه عزيزم جفت هم به مرور ميره بالا نگران نباش فقط استراحتتو بيشتر كن فعاليتتو كمتر كن و پاهاتو بالا بذار خودش ميره بالا.

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها من يچيزي رو خيلي خوب فهميدم كه واقعا بي تاثير نيست روي باردار شدن و حداقل كمك به مثبت شدن اون ...

اره منم با وجودی که اضافه وزن نداشتم سه چهار کیلو وزن کم کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزدلم مرسی گلم من تو ۴ ماه کم کردم با کالری شماری و ورزش گلم

من چطوری کم کنم  جوجه م یکسال ونیمشه،هنوزشیرمیخوره.ومن چاق و همیشه گرسنه 

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.