2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
عزیزم انتقال داری با پانکچر؟  این تستها زمان دارن تا جایی که یادمه نباید ۶ ماه ازش گذشته باشه ...

انتقال دارم عزیزم تو سیکل انتقالم اینارو درسته خیلی وقت پیش دادم دیگه دیروز نگران شدم که برا چیه دوباره نوشتن انجام بدم که دوستمون برام توضیح دادن که چون زمان ازش گذشته باید دوباره تکرار بشه ممنون گلم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزی م مطمئن باش اگه مشکلی باشه و قابل حل فوری باشه انتقال میدن....  اما خوب اگه متلا تی اس هاس ...

نمیدونم رنج آزمایشگاه چقده برا من 3 نوشته گفت زیاد نیس حده مرزه ولی  دارو داد هر روز صبح ناشتا یه نصف قرص بخورم و گفت باید کنترل بشه چون تو بارداری بازم بالا میره فقط اینو گفت و اینکه 8 شهریور بیا اگه ضخامت خوب باشه چند روز بعدش انتقال میدیم حالا ببینم چی میشه هرچی خدا بخواد همونه راضیم به رضای خودش

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خودم ایرانی خودم.....  معمولا جواب میده و خیلیا جواب گرفتن با ایرانی.....  بعضی ...

چه خوب خداروشکر والله تا حالا چیزی در مورد ضخامت و اینا مشکل نداشتم نمیدونم ازکجا بدونم مشکل ضخامت ندارم؟؟ فعلا که ایرانی میخورم ببینم گیر میارم اینجا شهر خودمون اگرم گیر نیاوردم حداقل خداکنه بتونم ایرانیشو گیر بیارم

مبارک باشه عزیزم دستت رو سر من و همه منتظرا ان شاء الله این سیر مثبتا ادامه دار باشه و سالم بغلش ک ...

الهی آمین الهی تا سال بعد محرم همه ی بچه های تاپیک یا نی نی تو بغلشون باشه یاتو دلشون آمین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انشالله که کوچولوهاتو سالمو سلامت بغل میگیری عزیزم.راستی دوقلوئن یا یکیه؟ شما هم تا سه ماه امپول پر ...

ممنون مهربونم  نه یه دونه اس، من پنج روز قبل از انتقال آمپول پروژسترون داشتم و تا سه روز بعد از انتقال ادامه داشت، بعدش گفتن فقط شیاف هر 12 ساعت، استرادیول و آمپول انوکسا هم تا تشکیل قلب خوردم دکتر گفت 7 هفته قطعش کنم، رفتی بگو بجای آمپول برات شیاف بنویسه، خیلی راحت تری، این دو سه روز هم که باز دارم آمپول می زنم میخوام کامل خون ریزی و لکه بینیم قطع شه بعد با مشورت دکتر باز فقط شیاف بزارم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
منم نداشتم از این سیار ها بگیر بذار خونه مامانت حالا که باردار شدی هر وقت بیای اینجا به دردت میخور ...

مرسی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انتقال شما کی هست نیکاد جون؟

عزیزم معلوم نیس دقیق فعلا برا 8 شهریور سونو دارم گفتن اگه شرایط و ضخامت خوب باشه چند روز بعدش انتقال میدیم اگرم نه باید بازم استرادیول رو ادامه بدیم تا ببینم چی میشه 

همیشه موقع پریودی درد داری ؟من هیچوقت درد پری ندارم .فقط همون روز اول کمرم قفل میشه وگرنه شکم درد ند ...

بله من همیشه موقع پریود درد دارم

بهترین زمانش که شب است، من هم یه دوره میخوردم شبها. ولی باز هم از دکترت بپرس.

مرسی عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ممنون عزیزم برا دعای قشنگت انشاالله خودتم نی نی هات محکم تو دلت چسپیدن نمیدونم فک نکنم مشکلی داشته ب ...

ان شاالله که خیره

سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

وای عزیزم مبارکه خیلی خوشحال شدم تبریک میگم انشالله بتای تپلم داشته باشی عزیزم شما بلاست انتقال داده بودی درسته؟؟

وای عزیزم مبارکه خیلی خوشحال شدم تبریک میگم انشالله بتای تپلم داشته باشی عزیزم شما بلاست انتقال داده ...

فدات شم گلم ان شاالله قسمت خودت

ان شاالله 

من انتقالم دومرحله ای بود اول یه دوروزه سه روز بعد دوتا بلاست