2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
@زینبی_بابا   زینب جان ببخشید این جواب پاتولوژیم بعد هیستروسکوپیه. خیلی ازش سر در نیاوردم. مم ...

عزیزم تا اونجایی ک من متوجه شدم زده برای هیپرپلازی و بدخیمی منفی است

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم نگران هیسترو خراش نباش.....  خراش با هیسترو سه چهار ماهم میمونه.....  من خودم مهر ...

آناجون شمام ممکنه ی نگاهی به جواب پاتولوژی من بدازی. این جمله secretory endometrium (23-24 day) رو نمیفهمم ینی چی. اخه طبق گفته دوستان مال دوره بعد تخمک گذاریه در حالی که من روز 11 هیسترو شدم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدارو شکررررر عزیزم.....  معجزه خدا مبارکت باشه عزیزم.....

ممنون عزیزم امیدوارم این معجزه شامل حال همه عزیزان این گروه هم بشه. واقعا من و همسرم تو خواب هم نمیدیدیم که طبیعی باردار بشم. از خدا سپاسگزارم و شما عزیزان با انرژیهای مثبتتون

و خدایی که در این نزدیکیست
عزیزم تا اونجایی ک من متوجه شدم زده برای هیپرپلازی و بدخیمی منفی است

ممنونم عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم شما کجا هیسترو کردی؟ روز چند سیکل انجام میدن من هیچ اطلاعاتی ندارم  بچه ها میش ...

عزیزم کلا عمل سنگینی نیست هیسترو اگه تشخیصی باشه..... 

فکر کنم نهایت یه ربعد بیست دقیقه بشه مگر اینکه نیاز به هیسترو درمانی باشه و مشکلی رو تشخیص بدن که بخوان رفع کنن..... 

من خودم لاپراهیستروسکوپی شدم و برا من درمانی بود اما در کل هیسترو تشخیصی عمل شبکیه.... 

اگه صرفا برا خراشه چیز خاصی نیست بعد عمل راحت میری خونتون..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چیزی نگفت عزیزم  منم فراموش کردم اصلا بپرسم دکتر یه جوری بود اصلا نمیشد باهاش حرف زد

چقدر بده دکتر خودشو طوری بگیره که نشه باهاش حرف بزنی و سوالتو بپرسی، من همیشه از این جور دکترا فراری ام.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزی من تا غربال اول به خاطر هماتوم استراحت مطلق گفته بود دکتر اما بعد بعد که هماتوم رفت چون جفتم پای ...

ممنون عزیزم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خانما خوبین من برای آی وی اف اقدام کردم دکتر به من آمپول گناد داد  ولی فقط یک تخمک چپ و یک ...

عزیزم خوب تو این فاصله به خودت و تغذیت برس..... 

پیلاتس برات خوبه برای تخمدان‌ها و رحم و کلا خونرسانی بهشون عالیه..... 

برا روحیتم خوبه..... 

رژیم پرپروتئین..... 

آب زیاد.... 

پیاده روی..... 

تغذیه سالم و مناسب طبع..... 

مکمل‌های تجویزی دکتر..... 

اینا رو رعایت کنی انشالله جواب میگیری.....

من خودم سه بار پانکچر شدم..... 

بار اول و دوم به زور ۶ تا تخمک داشتم که به زور به جنین فرش رسیدن..... 

اما بار سوم که تقریبا یه سال فاصله افتاد و این کارهایی که گفتم رو انجام دادم، 10-11 تا تخمک عالی گرفتن ازم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم خوبی گلم من بیرون مرکز پیش یه متخصص زنان برم برام آزمایش ایمنی انعقادی رو مینویسه؟شامل چ ...

عزیزم اتفاقا من اون زمان به دوستان میگفتن میتونین برین بدین یه دکتر زنان معمولی براتون بنویسه و مثلا بهش بگین متلا شهر دیگه تحت درمانی و دکترتون گفته با جواب این ازها بری برا ویزیت و از این ترفندها..... 

بعد جواب که دستتون اومد اگه دیدینمشکل خاصی هست جدی پیگیر دکتری بشین که تو این زمینه ها تبحر داره..... 

من تستهای اون زمان رو براتون میفرستم نمیدونم جدیدا چیزی بهش اضافه شده یا نه.... 

سلام عزیزم خوبی گلم من بیرون مرکز پیش یه متخصص زنان برم برام آزمایش ایمنی انعقادی رو مینویسه؟شامل چ ...

نسخه ۳ و ۴ ایمنی انعقادی! 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

سلام نیلدا جونم منم امروز رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود حرکاتشو دیدم دستش همش یا تو دهنش بود یا ...

عزیزم مبارکه..... 

همیشه دلت شاد باشه و خوش خبر باشی.... 

به سلامتی بغلش کنی عزیزم..... 

عزیزم اتفاقا من اون زمان به دوستان میگفتن میتونین برین بدین یه دکتر زنان معمولی براتون بنویسه و مثلا ...

ممنونم عزیزم ک راهنماییم کردین😘😘

من اینسری ک رفتم پیش دکترم برام قرص آوابوست نوشتن گفتن بخورم بعد ک پریود شدم سوم سیکلم برم آزمایش ذخیره تخمدان و اف اس اچ و ال اچ رو تکرار کنم ..

میتونم ایمنی و انعقادی هم سوم سیکلم بدم؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام بچه ها بهترین زمان مصرف آسپرین کی هست ؟شما چ موقع میخورید ؟

عزیزم من اون زمان که نداشتم اما اخیرا برا یه مشکلم تجویز کرده بود ده شب گفته بود بخورم که چون کلا بهم نمیسازه چند شب خوردم دیگه قطع کردم..... 

نسخه ۳ و ۴ ایمنی انعقادی!  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ ...

کاریوتایپو هم خودم هم همسرم دادیم

dfi م همسرم داده عزیزم

ممنونم گلم❤💋

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏