2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046352 بازدید | 684509 پست
این بار فقط درد پریود دارم روز ۲ و ۳ و ۴ بعد انتقال یکسره درد داشتم ولی از روز ۵ تا حالا میگیره ول م ...

همیشه موقع پریودی درد داری ؟من هیچوقت درد پری ندارم .فقط همون روز اول کمرم قفل میشه وگرنه شکم درد ندارم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام به همه عمل هیستروسکوپی انجام دادم برای خراش آندومتربعد از اون وارد سیکل انتقال شدم،پزشکم برگه ...

سلام عزیزم شما کجا هیسترو کردی؟

روز چند سیکل انجام میدن

من هیچ اطلاعاتی ندارم 

بچه ها میشه یه خورده در مورد هیستروسکوپی و بیهوشی و این چیزا بهم اطلاعات بدین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عمل هیستروسکوپی انجام دادم برای خراش آندومتربعد از اون وارد سیکل انتقال شدم،پزشکم برگه ...

مطمئن باش حتما مصلحتی توش بوده اصلا ناراحت نباش

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
مرسی عزیزم آره خداروشکر ازمایشت خوبه برای منم دعا کن

قربونت عزیزم

مطمئنم ایشالله ازمایش نی نیای توهم خوبه نگران نباش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام خانما خوبین من برای آی وی اف اقدام کردم دکتر به من آمپول گناد داد  ولی فقط یک تخمک چپ و یکی راست تشکیل شد که یکیشون زود آزاد شد در نتیجه سیکل کلا متوقف شد . دکتر گفت بدنت به دارو جواب نداده گفت دیگه نرم دکتر تا برج هفت خیلی ناراحتم حالا چه کار کنم اگر دوباره برم و این همه هزینه دارو بدم ( از ده میلیون بیشتر شد ) و دوباره بدنم به دارو جواب نده و فقط به  بدنم فشار بیاد چه کنم؟ کسی این تجربه را داشته؟                                                                                                                                                                                                                                                              

عزیزم خوب منم سالها کلی سونو رفته بودم یکیشون نگفته بود آندومتریوز دارم.....  شانس آوردم قبل س ...

سلام عزیزم خوبی

گلم من بیرون مرکز پیش یه متخصص زنان برم برام آزمایش ایمنی انعقادی رو مینویسه؟شامل چ چیزایی میشه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
زینب جون ب من گفتن ظهر بخورم من بعد از ناهار میخورم 

مرسی عزیزم .من اینقدر قرص بعد از ناهار دارم که دیگه نمیدونم این رو چطور جا بدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم ممنون خوبم شما خوبی نی نی خوبه انشالله چیزی نمیشه نگران نباش اتفاقا دکتر به منم گفته بود ...

ممنون عزیزم،با این خون ریزی نمی دونم،نی نی هم انشاءالله که حالش خوبه، ممنون خیالمو راحت کردی، خوب استراحت کن گلم انشاءالله جفتمم میره بالا، میگن هفته های بالاتر و با استراحت جفت بالا میره، من هنوزم حالت تهوع دارم ولی بالا نمیارم، غذا هم اشتها ندارم، برای اینکه هم حالت تهوعم خوب شه هم با دمیترون یبوست نگیرم، دوبار در روز فقط یک چهارم از قرص دمیترون رو می خورم، لیمو با غذا بخور و بو کن، عناب هم بخور عالیه برای حالت تهوع، با این دوتا بهترم، تاریخ زایمان رو کی براتون زدن به سلامتی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست