2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046387 بازدید | 684511 پست
بچه ها من يچيزي رو خيلي خوب فهميدم كه واقعا بي تاثير نيست روي باردار شدن و حداقل كمك به مثبت شدن اون ...

ماشاالله ۴۰ کیلو رو چطوری کم کردین؟؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماشالله بعضي دكترا انگار تو دهنشون آرد ريختن زورشون مياد چهاركلمه حرف بزنن خب عزيز من پول گرفتي صحبت ...

بخدا همینه که میگی 

یکی نیست بگه بابا 700 گرفتی حداقل هفت تا جمله بگو بشه جمله صد تومن 

چیکا جون من از اون موقع استراحت بودم همش خونه مامانم تصمیم داشتم بعد از سیزده هفته برم خونه خودم رفتم خونه خودم مجبورم کار کنم چون همسرم صبح تا شب نیست 

الان گفت جفت پایینه نگران شدم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بچه ها من يچيزي رو خيلي خوب فهميدم كه واقعا بي تاثير نيست روي باردار شدن و حداقل كمك به مثبت شدن اون ...

تو ر خدابگو چطور۴۰ کیلو کم کردی؟ خدای من!!!!

چیکا دست منم بگیر،من ده، پونزده کیلو هم کم کنم هااااا کلاه نداشتم ر میندازم هواا

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ماشاالله ۴۰ کیلو رو چطوری کم کردین؟؟؟؟

من خيلي اضافه وزن داشتم عزيزم. با كالري شماري و پياده روي حذف شيريني و تنقلات خذف نون سفيد مثل لواش و تافتون و فقط مصرف نون سنگك . كم كردن برنج زياد كردن وعده هاي غذايي با حجم خيلي كم. 

خداياشكرت....❤️ 
بخدا همینه که میگی  یکی نیست بگه بابا 700 گرفتی حداقل هفت تا جمله بگو بشه جمله صد تومن  ...

باسونوشکمی هم طول سرویکس ر میگن ولی اگرطول سرویکس دقیق ر میخوای حتما باید سونو واژینال شی

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

مگه چند کیلو بودی که ماشااله ۴۰ کیلو کم کردی؟

من ۵۷ کیلو ام میخواستم ۵ کیلو کم کنم. ولی هر کار میکنم نمیشه☹ البته ورزش فقط پیاده روی میکنم و شکلات و قند هم در حد ممکن نمیخورم. برنج هم یکی دوبار در هفته میخورم

عزیزم نگران نباش سختی خاصی نداره....  خیلی از دوستان سرکلاژ کردن....  عوضش خیالت راحت‌تر ...

کلا من زیاد ادم استرسی نیستم اما نمی دونم چرا این بار استرس دارم کاش تو هفته های پایین تر اینکار رو میکردم میترسم با توجه به بزرگ شدن رحم باعث اسیب بشه 

من خيلي اضافه وزن داشتم عزيزم. با كالري شماري و پياده روي حذف شيريني و تنقلات خذف نون سفيد مثل لواش ...

برنامه کالری شمار رو‌ گوشی منظورتونه؟ 

روزی چقدر پیاده روی میکردین؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
من خيلي اضافه وزن داشتم عزيزم. با كالري شماري و پياده روي حذف شيريني و تنقلات خذف نون سفيد مثل لواش ...

تو چندمدت؟ بیا دست ما ر هم بگیر

مگه چند کیلو بودی که ماشااله ۴۰ کیلو کم کردی؟ من ۵۷ کیلو ام میخواستم ۵ کیلو کم کنم. ولی هر کار میکن ...

کاش من۵۷کیلو بودممممم.

من۷۰ کیلوام