2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سارا جون خیلی خیلی مبارکه 😍😍الهی که بارداری راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت بغلشون کنی

سلام عزیزدلم ممنونم گلم ان شاالله به سلامتی انتقال بدی و خبر بارداریتو بهمون بدی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی ممکنه از یه فولیکول چندتا تخمک بگیرند؟ بهم گفتند پانکچرم به خاطر کرونا بدون بیهوشی انجام میشه، ...

از یکی همون رو میگیرند ، ولی بعضی وقتا دکترها فولیکول های ریز رو نمیگن، اینا تا روز پانکچر رشد میکنند و تخمک دار میشن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم مبارکه،انشالله بسلامتی بغل بگیریشون الهی روزی همه منتظرها بزودی!  میشه بگید مشکلتو ...

سلام گلم ممنونم ان شاالله

نه گلم 

من شوهرم آزواسپرم بود خودم مشکلی ندارم بار سوم بود انتقال میدادم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنونم عزیزم همچنین انشاالله نی نی های شمارو

مرسی عزیزم

سارا جان، ان شااله که به سلامتی این دوران بارداری رو سپری میکنی.

مرسی عزیزدلم 

ان شاالله قسمت همه منتظرا

سلام عزیزدلم ممنونم گلم ان شاالله به سلامتی انتقال بدی و خبر بارداریتو بهمون بدی

من انتقالم رو کنسل کردم🥴از لحاظ روحی حال خوبی نداشتم، راستش من قبل سیکل هیسترو تشخیصی داشتم، تو برگه عمل برام زده بود رحم حالت هایپر پلازی داره، هایپر پلازی اگر بدخیمی باشه تغییرات پیش سرطانی رحم حساب میشع

خلاصه که تا جواب پاتولوژی اومد من مردم و زنده شدم، دیگه گفتم حتما کنسر دارم😥

خداروشکر مشکلی نبود ولی بلافاصله باید وارد سیکل میشدم، به دلیل روحیه ضعیف به زمین و زمان گیر دادم و در نهایت تصمیم گرفتم سیکل رو کنسل کنم

کممممک من سه شنبه هیسترو شدم حالا کمی خون و لکه دارم بعضی وقتا حالا باید پریودم بشم اخه چه جوری بفهم ...

منم همین طور بودم، مامای مرکز گفت خونریزی باید از بعد هیسترو به مرور کمتر بشه، 

منم دقیقا قبل پریودم لکه بینی داشتم، گفت اگر زیاد شد میشه پریود، من با این که دو روز حتی خونریزی کمی داشتم و فکر کردم پریود شدم، رفتم دکتر گفت دیواره رحمت نریخته

کممممک من سه شنبه هیسترو شدم حالا کمی خون و لکه دارم بعضی وقتا حالا باید پریودم بشم اخه چه جوری بفهم ...

برا من تقریبا 5-6 روز خونریزیم طول کشید. البته با پریودم خیلی فاصله داشت. کاش از دکتر بپرسی تکلیفتو

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱