2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرگمين خودش كمياب تره كه  

اره بخدا خیلی دنبال فرگمین گشتم

مام با این کاراش آخر منو میکشه

هرجا میرفتم انوکساپارین داشتن فرگمین نداشتن🤣🤣

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
نیلو جان من تو مام هیسترو کردم، راضی هم بودم خداروشکر 

پیش کی هیسترو شدی نغمه جان؟

چیکار کرد برات؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزممم من همه کاری کردم، جارو برقی و شستن سرویس ها و … 

مرسی نغمه جون.

یعنی این دل دردها طبیعیه؟

همسرم میگه چون کلی هورمون تزریق کردم، طبیعیه.

جمعه رفتم سونو،  چون دکتر گفت همون دو سه تا تخمک رو دارم که توی سونو اول بهم گفت و زیاد نشده نبود و حالا سه شنبه میبینه که چی شد، همش نگرانم 

مرسی نغمه جون. یعنی این دل دردها طبیعیه؟ همسرم میگه چون کلی هورمون تزریق کردم، طبیعیه. جمعه رفتم ...

عزیزم نگران نباش، درد که منم داشتم، فکر کنم اون بنده خداهایی که تخمک زیاد دارن خیلی اذیت میشن، امشب که امپول ازاد سازی میزنی احتمالا فردا درد بیشتری داری

میدونی که اگر خدا بخواد با یک تخمک یک جنین باردار میشی، ان شالله که تعداد تخمک بیشتری ازت میگیرن 

مشکل ایمنی داشتی شما ؟

نه ازمایش ایمنی ندادم دوهفته قبل انتقال میخوردم سه روز مونده قط کردم روز چهار دوباره شروع کردم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم نگران نباش، درد که منم داشتم، فکر کنم اون بنده خداهایی که تخمک زیاد دارن خیلی اذیت میشن، امشب ...

قربونت برم. اگه یه تخمک داشته باشم ، کلا سیکل رو کنسل میکنند. مرکزی که میرم با دو تخمک سیکل رو شروع میکنند.🤕

خدا رو شکر جمعه دکتر گفت همون دو سه تا فولی رو دارم و به خاطر همین بهم وقت پانکچر داد، کمتر بود کنسل میکرد🤦‍♀️🤦‍♀️

بله ترشحات زیاد پانکچر اول چهار تا فولیکول هفت تا تخمک پانکچر دوم شش تا فولیکول هفت تا تخمک

یعنی ممکنه از یه فولیکول چندتا تخمک بگیرند؟

بهم گفتند پانکچرم به خاطر کرونا بدون بیهوشی انجام میشه، من خیلی استرس دارم .

فردا هم باید بریم تست کرونا بدیم