2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم خوبید؟ عزیزم من انتقال جنینم مثبت شد زنگ زدم به کلینیک بارداری ابن سینا برام واسه این چ ...

سلام عزیزم، خوبی؟ مبارکه گلم، انشاءالله به سلامتی این دورانو طی کنی  منم روز 22 انتقالم چون خون ریزی داشتم سونو شدم و ساک رو دید، البته دکترم گفته بود یک هفته بعد از مثبت شدن بیا، ولی من چون خون ریزی داشتم و نگرانم بود زودتر رفتم، نه گلم سونو واژینال خطری نداره، زیادیش که شنیدم خوب نیس ولی هفته های پایین همشون واژینال انجام میدن معمولا. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، خوبی؟ مبارکه گلم، انشاءالله به سلامتی این دورانو طی کنی    منم روز 22 انتقالم ...

عه شما روز 22 هستید؟چرا خونریزی داشتید؟از کی شروع شد؟هنوزم دارید؟

خدا براتون حفظش کنه عزیزم

شما کدوم مرکز میرید؟

مرسی عزیزم، اره خیالم راحت راحت شد خیلی خوب بود واقعا لذت بخش بود ایشالله قسمت همه منتظرا مطمئنم فرد ...

سلام نیلدا جونم منم امروز رفتم سونو خداروشکر همه چی خوب بود حرکاتشو دیدم دستش همش یا تو دهنش بود یا رو چشمش😂😂دکتر سونو گفته چون جفتت قدامی هنوز متوجه حرکاتش نمیشی یه ماه دیگه زمان میبره تا متوجه شی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
الان زنگ زدم پرسيدم از ابن سينا گفتند سونو انومالي سه بعدي نيست ، كلا" ابن سينا بعضي چيزاش خيلي گرون ...

اخه من امروز ۳ بعدی انجام دادم شد ۸۰۰ گفتم شاید برای شمام همینه دیگه چاره ای نداریم هرچی گفتن باید بگیم چشم

سلام عزیزم خوبید؟ عزیزم من انتقال جنینم مثبت شد زنگ زدم به کلینیک بارداری ابن سینا برام واسه این چ ...

سلام عزیزم خداروشکر مبارکت باشه ببین واژینال میگن تا دو ماه اول هیچ ضرری نداره اصلا نگران نباش من از دکتر خودم پرسیده بودم.برای زود بودنش چرا زوده شاید الان اصلا جنین نبینی ولی بعضی دکترا زود سونو میکنن چون ای وی افه مطمئنشن ساک تو رحم هستش و خارج از رحمی نباشه اصلا نگران نباش هرکاری دکترت میگه انجام بده

عه شما روز 22 هستید؟چرا خونریزی داشتید؟از کی شروع شد؟هنوزم دارید؟ خدا براتون حفظش کنه عزیزم شما کد ...

ممنون عزیزم  نه الان 12 هفته ام، 5 هفته رفتم سونو گفت پشت جفت لخته خون هست، شیاف و قرص دوفاستون داد، یه چند هفته ای خون ریزی و لکه بینی نداشتم، تا سه روز پیش که باز خون ریزی کردم، آمپول پروژسترون زدم حالا خداروشکر قطع شده، من مرکز سیروس رستمی شیراز می رفتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خانما خوبین من برای آی وی اف اقدام کردم دکتر به من آمپول گناد داد  ولی فقط یک تخمک چپ و یک ...

شما چندتا آمپول ستروتاید یا مشابه اش  داشتی که جلوی آزاد شدنش رو بگیره؟ شاید با یه آمپول دیگه جواب بگیری. اگه برات ممکنه با یه دکتر دیگه هم مشورت کن.

من ذخیره ام خیلی کمه، دکتر بهم پرگووریس با دوز ۲۲۵ واحد و ستروتاید داد. از همون روز ۷ که رفتم سونو فقط ۳ تا فولی داشتم. جمعه که رفتم مجدد سونو، دکتر گفت همون دو سه تاست، حالا سه شنبه میرم واسه پانکچر نمیدونم چندتا است.

ان شاالله به سلامتی عزیزم ان شاالله همه چی به خوبی پیش بره و مامان یه دوقلوی خوشگل و تپلی بشی عزیزم ...

ممنون عزیزم برا دعای قشنگت انشاالله خودتم نی نی هات محکم تو دلت چسپیدن نمیدونم فک نکنم مشکلی داشته باشم برا ضخامت تا حالا ولی ببینم اصلا ایرانیشم پیدا میکنم تو شهر خودمون چه برسه به خارجی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم خداروشکر مبارکت باشه ببین واژینال میگن تا دو ماه اول هیچ ضرری نداره اصلا نگران نباش من از ...

ممنون عزیزم

به نظرتون میتونم برای مراقبتهای بارداریم پیش دکتر نزدیکه خونم برم؟اخه مرکزم کمی دوره برام

ممنون عزیزم   نه الان 12 هفته ام، 5 هفته رفتم سونو گفت پشت جفت لخته خون هست، شیاف و قرص دوفاست ...

انشالله که کوچولوهاتو سالمو سلامت بغل میگیری عزیزم.راستی دوقلوئن یا یکیه؟

شما هم تا سه ماه امپول پروژسترون و امپول دور نافیتون و استرادیول رو مصرف کردید؟این امپول پروژسترون خیلی داره اذیتم میکنه پشتم همش گوله گوله شده با حوله گرمم نمیره  

دوستانی که بیبی چکتون مثبت شده، خیلی مبارک باشه و ان شااله که بارداریتون رو به خوبی و سلامتی سپری میکنید، اول اینطوری🤰 و بعد هم 🤱🤱

دوستانی که سونو و انومالی و غربالگری اول و یا دوم رو انجام دادید، ان شااله که باقی راه رو هم به سلامتی سپری میکنید❤