2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046464 بازدید | 684513 پست
واااای عزیزم مباااارکهههههه  بحق امام زمان جواب ازمایش هم عاااالی باشه و بسلامتی بگذرونی

مرسی مهربونم ان شاالله قسمت خودت بشه بزودی

دعا کن ازمایشم هم مثبت باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
چیکا جون ینی بار اول هم اگه بخوایم خراش میدن؟؟

من دكترم گفت معمولا براي باردوم انجام ميديم گفتم نه من ميخوام تو انتقال اول انجام بديد برام قبول كرد . 

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای اشتباه کردم نگفتم  

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏

ان شاالله که ایندفعه بگیره واسم اگه نشد که بار دومی حتما درخواست خراش یا پی آر پی میدم.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
دوست جونیا  من رفتم سونو یدونه نی نی دیده شد😍🥺🥰🥰🥰🥰 گفت خیلی ریزه و کوچیکه دوباره دو هفت ...

وای خدایا امروز چقد روز خوبیه

فداش بشم فندق کوچولو😍😍😍😍😍

مبارک باشه ان شاالله سالم و سلامت بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
آخی عزیزم چ ناراحت کننده😢 گلم مگه چسبندگی رو با سونو میشه تشخیص داد؟

اره گویا

ولی تشخیص قطعی نیست صد درد صد

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم دکتر عبدالهیان چی میگه؟ اون موافق هیسترو؟ اعصابم بهم ریخت بخدا من گفتم دیگه باید انتقال بدی ای ...

میگه فعلا دست نگه دار

قربونت برم دعا کن واسم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم توی مرکز مام زیر نظر کدوم دکتر هستین؟

دکتر علیرضایی

مرسی عزیزم ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه انتظار خیلی سخته خدا روقسم میدم به این ماه عزیز دامن همه ...

برا منم با تو دلیت ویژه دعا کن که گره از کارم باز شه

سلام خواهرجون.  درخواست دوستی و قبول کردم

قبول کردم عزیزم

عزیزم میشه درخواست دوستی منو قبول کنی؟ دکتر شما توی مام کی بود؟ الان منم بخاطر دکتر ارولوژی و دکتر ...

قبول کردم عزیزم