2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
چیکا جون من شوهرم کرونا گرفت من مجبور شدم بیام خونه مامانم اینجا دستشویی فرنگی ندارن خطرناکه یعنی؟

ساراجون من بودم براي احتياط و خيال راحتي خودم يدونه از اين توالت سيار ميگرفتم از اينايي كه قابل حمل هستش و جمع ميشه. از اين به بعد بيشتر مراقبت كني بهتره فداتشم

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نیلوجون مرسی عزیزم.ان شاالله قسمت شما.دعا کن برام سه شنبه میرم آزمایش دعا کن اونم مثبت باشه

حتما دعا میکنم

قربونت برم مطمئنم مثبته

برو خوش باش با نی نیا

خداروشکر💚💛🧡❤❤❤💙💙💜💜

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان فندق جون مال من 2تا بلاست بودن عزیزم.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
ساراجون من بودم براي احتياط و خيال راحتي خودم يدونه از اين توالت سيار ميگرفتم از اينايي كه قابل حمل ...

مرسی عزیزم چشم حتما میگیرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بار اولمه دوست داشتم خراش بدن واسم.ولی فک نکنم بار اول خراش بدن.

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

@مامان_آینده_هستم    

بیا عزیزم عکس بیبی چکم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام بچه ها این بیبی چک صبح منه کلا مارک بیبی چک یه جوری بود که دیر رنگ میداد حتی خط سی هم دیر افتاد ...

واااای عزیزم مباااارکهههههه 

بحق امام زمان جواب ازمایش هم عاااالی باشه و بسلامتی بگذرونی 

حتما دعا میکنم قربونت برم مطمئنم مثبته برو خوش باش با نی نیا خداروشکر💚💛🧡❤❤❤💙💙💜💜

مرسی عزیزم

ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه

انتظار خیلی سخته خدا روقسم میدم به این ماه عزیز دامن همه منتطرا سبز بشه بزودی

چیکا جون ینی بار اول هم اگه بخوایم خراش میدن؟؟