2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عزیزم سلامت به روی ماهت.... ببین عزیزم من قانون خاصی برا تغذیه ندارم چون بدنها با هم فرق داره.....& ...

چشم عزیزم..ممنون که اینقد خوب و مهربونی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آزمایش قبل بارداری طبیعیم‌انجام‌میشه ؟ یا فقط برای iui  و ivf انجام‌میشه ؟

خوب یه سری تستهای روتین قبل اقدام به بارداری بهتره انجام بشه.... 

تستهای هورمونی و روتین و..... 

اما خوب مثلا من قبل بارداری طبیعی چون اصلا به فکر بارداری مجدد نبودم هیچیو چک نکردم و در کمال ناباوری باردار شده بودم و خودمم خبر نداشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزدلم ان شاالله که مثبت میشی نگران نباش گلم خیلیا بودن با جنین سه روزه باردار شدن فقط بسپار بخدا

فداتشم مهربون

انشالله فردا بیای بی بی چک قشنگتو بزاری برامون

دعا کن تروخدا

بسته اخر جنین هامه 

و دیگه توان مالی برای گرفتن اهدایی ندارم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

تورک انا جون من مشکل ایمنی و انعقادی دارمو دکتر برای ایمنی هم ۱۵ گرم سرم داده با ۷۵ کیلو بنظرت کم نیست...واسه انعقادی هم انوکسا ۴۰۰۰ داده بنظرت نباید ۶۰۰۰ میداد جهش سه دارم و یه سقطم دارم....لطفا راهنماییم کنید ممنون

آناجون میدونین هر روز فولیکول چقد رشد داره؟

عزیزم متاسفانه الان یادم نیست.... 

زینبی جون بیاد شاید بهتر بتونه جوابتو بده..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون من تو سیکل بلند انتقالمم بهم امپول برایه خاموشی تخمدان بهم داد روز ۲۱ سیکلم حالا از ۵شن ...

عزیزم به نظرم طبیعیه اما بازم با دکترت مطرح کن جای نگرانی باشه بهت میگه اما به نظرم طبیعیه کلا داروهای هورمونی شرایط بدن رو بالا پایین میکنن.... 

عزییییزم خداروشکر که سالمه سالمه دیگه خیالت بابت سالم بودن پسرت راحته برای منم دعا کن فردا همه چی خو ...

مرسی عزیزم، اره خیالم راحت راحت شد خیلی خوب بود واقعا لذت بخش بود ایشالله قسمت همه منتظرا مطمئنم فردا توام با کلی خبر خوب میای

دکترش واقعا وقت گذاشت چون بهش گفتم یه عکس خوب برای قاب عکس میخوام نزدیک 15 دقیقه باهاش ور رفت تا یه عکس خوب ازش گرفت همش دستاشو میذاشت رو چشماش 

ندا تو سونو عجیب ورجه وورجه میکرد پاهاشو میخواست اندازه بزنه آروم نمیگرفت نمیدونم ما چرا احساس نمیکنیم 😔😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام ممنون که جواب دادی درجریان پروسه درمانت بارداریت هستم خداروشکر گه جواب گرفتی راستش دکترم خیلی ا ...

عزیزم توکلت به خدا باشه..... 

هر وقت ناامید شدی بگو آنا با اون همه مشکل طبیعی باردار شد.... 

مثل من خیلیای دیگم بودن.... 

پس امیدت رو از دست نده..... 

تلاشت رو بکن و انشالله بهترینا منتظرته.....